Hotel Sea Garden Hotel Hurghada ***

Sea Garden Hotel

Ocena hotelu (10 opinii)

5.0
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 3.8
    • Czystość 4.8
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    3.8
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 2.0
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 1.0
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 0.5

    Misia0731 ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nie wiem skąd takie opinie o tym hotelu, powiem w jednym zdaniu: Brud smród i ubóstwo..

    2012-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Andrzej ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dla mniej wymagających, usytuowany w świetnym miejscu Hurghady, choć wokół niego w promieniu 100 - 200m to plac budowy, ale hotel jest jakby enklawą. Po wyjściu z hotelu na prawo ok.140m do plaży, na lewo idziemy ok. 180m do głównej ulicy, przechodząc na wprost można np. w restauracji greckiej SAMOS kupić na wynos np. piwo schłodzone za 7,5 LE, za 30 LE butelkę wódki 0,75l - 42% MOZINOS OUZO. Jeśli ktoś będzie w muzeum - wytwórni papirusu to niech liczy się z tym, że tam ceny za papirus są ok. 5 razy wyższe niż np. w sklepie Kleopatra ( markecie kilku piętrowym). Perfumy w Kleopatrze od 0,5 do 2,5 LE, w sklepikach cenią po ok. 1LE, ale można kupić za 0,5 LE. Jeśli chodzi o ten hotel to obsługa sympatyczna, mały, przytulny, jak na 3 gwiazdki to OK. Głównym mankamentem był czasowy brak wody w różnych porach dnia. Na wczasach byliśmy za pośrednictwem Comfort Club, cała obsługa włącznie z Panią rezydentką Małgosią wręcz wzorowa. POLECAM !!! Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Daria ' ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel rewelacyjny, lokalizacja super, jedzenie dużo i smaczne, blisko plaża, woda czysta, obsługa miła i uśmiechnięta, basen rewelacja. Na pewno tam wrócę. Wszystkim gorąco polecam.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    marrybka ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam tam z chłopakiem fantastyczny tydzień:) Położenie w samym centrum, jedyny minus to to że w tym centrum jest brudno ale można poznać wielu przemiłych tubylców, czego nie można powiedzieć o nowej części Hurghady-ale przecież po to sie jedzie do egzotycznego kraju żeby zobaczyc jak żyją tam ludzie a nie oglądać wypasione hotele których pełno w Europie. Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane-warto dać kilka funtów a na łóżku bedą ułożone niesamowite kwiatki, zwierzaki itp, byliśmy w szoku jak faceci ( w hotelu nie pracują żadne kobiety) mogą mieć taka fantazje;) Jedzonko przepyszne, sporo i urozmaicone, co mi przeszkadzało na początku że obsłuba stoi przy szwedzkim stole i jakby 'pilnuje' jedzienia ale potemjuz sie przyzwyzaiłam-to chyba z goscinności bo usmiechali się do ludzi i doradzali. Zapłacilismy 1250 HB za tydzień wiec pół darmo. W hotelu głównie Niemcy , bylismy chyba jednymi Polakami;) POLECAM:) Pokaż »

    2010-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Iwan ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest super,blisko morza,i przy centralnej dzielnicy miasta. Prosze uwazac na pokoj nr.31,brak balkonu, ale najbardziej dokucza odglos silnika pompy wodnej,proscie o natychmiastowa zamiane pokoju. Milego odpoczynku . Iwan.

    2009-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    danka_5 danka_5 ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam tam w 12.09.08-19.09.08. Mały basen co wieczór niby sprzątany lub wlewano coś do niego rano unosiło się na powierzchni różne dziwne paprochy. W pierwsze dni się kąpałam później jak to zobaczyłam przestałam. Ręczniki wydawane na plażę lub na basen za darmo. Wieli minus, że trzeba chodzić do recepcji po bilecik aby móc wejść na plaże - jak się go nie ma to się płaci za plażę. Parasole i ręczniki za darmo na plaży jak i na basenie. Plaża mała - brak możliwości spacerowania po plaży ( można z jej jednego końca na drugi przejść w 5 min) . Wejście do wody skaliste - nie zbyt bezpieczne. Pokoje takie sobie w miarę czyste -chociaż za pierwszym razem ulokowali nas w pokoju zakurzony widać było, że dawno nie używany i przy jakim agregatorze.w przeciągu 10 min od zgłoszenia w recepcji przeniesiono nas do innego pokoju ( nie dawałam żadnych napiwków w recepcji). Pokoje sprzątane codziennie, możliwość wymiany ręczników codziennie. Brak jakichkolwiek rozrywek w hotelu - pocieszenie, że blisko było do centrum miasta i do mariny. Jedzenie średnie, monotonne. Hotel zasługuje na swoje 3 gwiazdki. Pokaż »

    2009-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Ewa ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam byłam w tym hotelu 2 lata temu pobyt tygodniowy z orbisem. Jeżeli chodzi o położenie to jest super. Hotel leży niemal że w centrum Hurgady w ktorej zycie tetni nawet noca a tam mimo to cisza i spokoj. Plaża troszkę mala ale to w sumie dobrze bo nie bylo przepychu. obsługa na 5 z plusem bardzo pomocna i mila za dolara napiwku codzienne sprzatanie - bardzo dyskretne. Jedzonko przepyszne do wyboru do koloru ale ponoc ci co byli na 2 tyg sie juz znudzilo. dla mnie rewelacja. placilismy 1750 od osoby HB. Jak ktos ma pytania to chetnie odpowiem moje gg 103398136 ewa Pokaż »

    2009-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Katarzyna ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel osobom, które chcą spokojnie spędzić swój urlop. Pokoje i łazienki są czyste i zadbane, jedzenie smaczne i urozmaicone (choć co tydzień jest ten sam jadłospis). Hotel ma prywatną kameralną plażę, leżaki i ręczniki bezpłatne, ok. 200 m do morza. Na plaży nie ma żadnych sportowych atrakcji. Z hotelu jest ok. 300 m do ścisłego centrum Hurgady. Nie polecam pobytu z małymi dziećmi - nie ma placu zabaw, zjeżdzalni itp. Pokaż »

    2009-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Diana ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cisza, spokój, wspaniałe miejsce na wypoczynek. Jestem bardzo zadowolona. Polecam to miejsce naprawde warto wybrac ten hotel.

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    bernadetta urba ocenił hotel Sea Garden Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    super miejsce bliśko centrum i morza śliczna plaża . obsługa swietna bardzo sympatyczna . wybieramy sie tam na kolejne wakacje

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny