Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach Agadir ****

Royal Decameron Tafoukt Beach

Ocena hotelu (16 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.6
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 6.0
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 6.0
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.8
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    xuan ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja! Blisko do plaży - tylko przez promenadę. Plaża zadbana i zawsze są wolne leżaki. Basen czysty, otoczenie hotelu bardzo zadbane, piękna zieleń, z żywopłotu powycinane są fantazyjne figury :o) Pokoje o wystarczającej wielkości, czyste. Bardzo wygodne łóżka. Restauracja natomiast powala na kolana! Duża różnorodność potraw, wspaniale to wszystko podane i przyprawione. Bardzo miła obsługa, mimo Ramadanu. Kelnerzy dwoją się i troją, do każdego parę słów zagadają w jego języku :o) Animacje są niestety po francusku, ale większość można oglądać bez znajomości języka - pokazy mody, papug. Wspaniała była rewia powitalna, gdzie przedstawiali się wszyscy pracownicy hotelu od dyrekcji po sprzątaczki :o). Polecam ten hotel, jest dobrze położony, blisko z niego do Doliny Ptaków - mini ogrodu zoologicznego. Praktyczna wskazówka - ponieważ wifi jest drogie w hotelu, trzeba udać się w pobliże sąsiedniego hotelu - Best Western i tam wi fi nawet na zewnątrz jest bardzo dobre i za darmo :o) Hotel właściwie przeznaczony dla wszystkich - można pospacerować romantycznie wzdłuż promenady, ale jest też ciekawie prowadzony miniklub dla dzieci. Ważny atut - mimo że doba hotelowa kończy się o 12 w południe a my mieliśmy transfer na lotnisko o 8 wieczorem - aż do końca mogliśmy korzystać z all inclusive, podczas gdy w sąsiednich hotelach odebrano ludziom bransoletki i musieli się stołować przez ostatnie godziny w pobliskim McDonaldzie :o) Jedyny drobny minusik to kwitnące życie nocne tubylców na promenadzie :o) Nie ma więc tu absolutnej ciszy w nocy, ale ma to też swój klimat :o) Pokaż »

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Casablanca2070 ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel cudowny., polożony w pierwszej lini brzegowej. Plaża piaszczysta. Pokoje bardzo duże, ciekawie, nowocześnie urządzone, bardzo wygodne. Restauracja w wodokiem na morze, czyściutka, a jedzenie bardzo, bardzo smaczne i urozmaicone. Jest też specjalna sala do palenia sheesha, w wersji all inclsive za darmo do woli. Hotel zapwenia też każdego wieczoru ciekawe animacje. Obsługa bardzo uprzejma, sympatyczna. Jestem na prawdę bardzo zadowolona, że na wypoczynek wybrałam właśnie ten hotel, dlatego też gorąco go polecam. Pokaż »

    2011-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    MG ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam, obsługa jest bardzo miła i sympatyczna, życzliwie nastawiona do naszych rodaków, jedzenie znakomite, lokalizacja wyśmienita, dostęp do plaży hotelowej, ogólne wrażenie super. Polecam każdemu

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Adam Kalbas ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel spełnił moje oczekiwania, przestronny, bezpośrednio przy plaży i w samym centrum, świetnie miejsce.Uwielbiam duszone warzywa i rybę w każdej postaci - hotelowa restauracja spełniła moje oczekiwania w tej kwestii .Woda ciepła i czysta, nic więcej nie trzeba. Na basenie codzienne wydawane są duże ręczniki kąpielowe - nie trzeba zabierać własnych, ani pokojowych Pokaż »

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Agnieszka ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byłam w tym hotelu w 2008r jest to jedyny hotel w Agadirze który ma swoje leżaki na plaży żaden z hoteli ich nie ma TO JEST PLUS. Do plaży mają dostęp wszyscy ten kraj ma wakacje w tym czasie co my więc arabów jest od cholery na plaży dużo naciągaczy po plaży chodzi i są strasznie upierdliwi . Byłam na przełomie sierpnia z wrzesniem i słonce wychodzi tam koło 13 godziny ale z tego co wiem to turnus dwa tygodnie wczesniej nie miał pogody wogóle woda w basenie zimna W OCEANIE TEŻ wieczorami i wczesnym rankiem trzeba sie ubrac w coś z rękawem i nogawką Ogólnie bardzo fajny hotel, obsługa itd pokoje dla Polaków są najgorsze ja zmieniałam pokój i dostałam bez balkonu z widokiem na tył hotelu z deptakiem beznadzieja. Pokaż »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Kami ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na najwyzszym poziomie. Wszedzie blisko wydzielona plaza dla gosci kilka wlasnych barkow z ktorych mozna bylo korzystac za free (opcja allinclusive) na plazy lezaki itp. boiski do siatkowki mozliwosc poplywania katamaranem na skuterach. W hotelu spory basen gleboki od 0,6 - 1,80 m przy basenie tez mnostwo lezakow. W recepji mozna wymieniac waluty cala obsluga hotelowa na naprawde bardzo wysokim poziomie. Sporo animatorow ktory potrawia zorganizowac czas zarowno dla dzieci jak i doroslych (aerobik, rozne zabawy z dziecmi przy muzyce, turnieje tenisa stolowego i wiele innch). Sniadanie od 7-10 pozniej objad od 12-15 i kolacja od 19-21 i tak jak pisalem wczesniej barki otwarte caly dzien do 01:00 pozniej klub nalezacy do hotelu (FACTORY) gdzie mozna sie zabawic napic potanczyc (do 01:00 dziala allinclusive pozniej za drinki i inne napoje trzeba placic) mniej wiecej do 3-4 rano. Jak ktos ma ochote moze sie przeniesci do innych klubow ktorych jest sporo ;) zwiedzilismy ze znajomymi chyba wszystkie kazdy jest na swoj sposob inny. Pokaż »

    2009-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    kasia debruch ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel z bardzo dobrą lokalizacją -obok promenada i deptak prowadzaący aż do końca promenady nad piękną piaszczystą plażą w Agadir.Jedzenie dobre -zróżnicowane .Hotel dobrej klasy,czysty,sporo zadbanej zieleni.Pokoje bardzo ładne sprzatane codziennie .KIlka apartamentów z wielkimi tarasami i widokiem bezpośrednio na ocean i na Górę Kasbha.Plaża dobrze zagospodarowana (kajaki,windsurfing itp) .Polecam ten hotelik dla wlaściwie wszystkich . Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Michal Kojdecki ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    znakomity hotel, na plazy akurat byl remont (2007 rok), ale i tak bylo super. Naprawde jeden z nielicznych hoteli bezposrednio przy plazy, aa widok z restauracji wprost na ocean. super polecam wszystkim

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Edyta ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel ma bardzo dobre położenie, położony jest przy promenadzie i blisko plaży. obok hotelu znajduję bazarek, gdzie można zakupić pamiątki itp. jedzenie w hotelu naprawde smaczne i jest go dużo. polecam ten hotel

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    katarzyna majchrzak-rzeszutko ocenił hotel Royal Decameron Tafoukt Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Maroko zakochałam się w tym kraju........kolory , tkaniny , zapach przypraw , mili ludzie , piękna plaża , muszelki i te zachody słońca takie mam wspomnienia.Byłam dwa razy i napewno jak bedzie to możliwe wrócę oczywiście do tafoukt. Creme brule-raj nigdzie tak znakomitego nie jadłam. Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny