Hotel Eftalia Aytur Alanya ***+

Eftalia Aytur

Ocena hotelu (21 opinii)

4.5
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.0
    • Restauracje w okolicy 5.4
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.4
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 4.3
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    4.0
    • Basen 4.1
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.3
    • Obsługa 4.0
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

82% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.0

    lolita ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Byłam na wczasach w Turcjii a hotelu Eftalia Aytur!!! Hotel super,blisko do plaży,jedzenie dobre nie ma co narzekac,glodna nie chodziłam! Było nas 7 osób 4 dorosłe i 3 dzieci trafił nam sie rewelacyjny apartament 2 sypialnie z pokojem i aneksem kuchennym.Wczasy bardzo udane polecam ten hotel i przede wszystkim biuro podrózy GTI!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2010-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    Rzaba57 ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo dobrze położony, plaża na wyciągnięcie ręki. Mieszkałam w 3 budynku, najmniejszym. Pokój czysty,łóżko super wygodne, nowe. Żadnych klopotów z kręgosłupem. Pościel, ręczniki bardzo dobrej jakości, czyste, codziennie wymieniane. Obsługa miła, sprawna, reagująca na prośby. Z pokoju widok boczny na morze i góry, coś pięknego. Głowna ulica za rogiem a tam autobusy, sklepy, kawiarnie, restauracje i co tylko dusza zapragnie.. W hotelu byłam od 30 września, 2 tygodnie. Jedzenie różnorodne i nie znudziło mi się. A Alanyi byłam 5 raz, w różnych hotelach 3 i 4 gwiazdkow gwiazdkowych Pokaż »

    2009-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    Sandra ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Naprawde nikomu nie polecam tragiczna obsługa nie wiadomo czy dostaniecie pokuj bo dla nas zabrakło i zostalismy przydzieleni do gorszego hotelu. W recepcji pracuja sami nie kompetentni ludzie. Recepcionistka chciała nas oszukac na pieniadze gdyby nie kamera to pewnie by jej sie to udało. Miejscowosc jest swietna ale atmosfera i osługa hotelu potrafiła zepsuc urok ... Pokaż »

    2009-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ULA ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    BYLIŚMY W TYM HOTELU WE WRZEŚNIU 2009R .JESTEŚMY ZADOWOLENI Z POBYTU.BYŁO FAJNIE,OCZYWIŚCIE JAK KTOŚ SZUKA DZIURY W CA ŁY TO ZAWSZE ZNAJDZIE.ALE CODZIENNIE JEDZENIE BY ŁO SMACZNE NP.12 RODZJI CIAST.WIADOMO,ŻĘ JEDZENIE JEST INNE ALE PO TO SIĘ JEDZIE ABY SPRÓBOWAĆ COŚ NOWEGO,A NIE SCHABOWY I KARKÓWKA Z KAPUSTĄ. Pokaż »

    2009-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    joanna ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byłam w tym Hotelu we wrześniu 2009 roku Dobre jest to ze lokalizacja jest super blisko woda i centrum. Jedzenie ciągle takie same. Najważniejsze w Hotelu Eftalya Aytur sa 3 budynki w tym dwa dla Anglików i Niemców a trzeci dla Polaków podkreslam ze jest najgorszy i pokoje zasługuja na 1 gwiazdkę. Byłam tam z kolezanka i wykłciłyśmy leprze pokoje w innej kondygnacji róznica jest niesamowita. To jakby z 1 gwiazdki przejść do 3 a nawet 4 gwiazdek. i nie chodzi tu o kasę że niemcy czy anglicy wiecej zapłacili bo poznałam w tym hotelu kilka osób i okazało sie że np. oni za 2 tygodnie zapłacili mniej niż my za tydzień. Radzę każdemu Polakowi wykłócać się o swoje żeby cała recepcja zrozumiała że wszystkich nalezy traktować na równi. Pozdrawiam. Pokaż »

    2009-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agata ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel czysty, zadbany, wszystko zorganizowane od a do z. plaza przy samym hotelu, zadbana, sprzątana, lezaki, materace i parasole na plaży płatne-1E/dzień. W pokoju sejf płatny 2E/dzien. Pokoje-klima(dzialajaca bez zarzutów), suszarka, tv. Położenie hotelu w samym centrum Alanyi. Na terenie hotelu 3 baseny, w tym jeden duży i dwa małe.Przy basenie lezaki,materace i parasole bezpłatne. Jedzenie przepyszne, w ogromnych ilościach, nigdy niczego nie brakowało nawet jak się przyszło pod koniec wydawania posiłków. Zarówno śniadanie jak i obiadokolacje w formie szwedzkiego stołu.Na terenie hotelu i na plaży bary, w których możemy zakupić jedzonko i napoje, ceny przyzwoite, niewygurowane.Jak dla mnie hotel rewelacyjny chętnie bym tam wróciła :). Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (14) »

    2009-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    dominika_43 ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Wczasy w tym hotelu ogólnie udane. Obsługa sympatyczna. Panie sprzątały pokój codziennie. Na terenie hotelu malutki plac zabaw dla dzieci. Baseny czyste. Jedzenie ogólnie dobre, lecz troszkę monotonne. Hotel 3gwiazdkowy, więc dla osób nie posiadających dużych wymagań. Pokaż »

    2009-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Iwona ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Urlop w hotelu Efalia Ayrtur spedzilam w sierpniu 2008.Hotelem bylam bardzo rozczarowana.Baseny takie sobie ,malo lezakow, chlor wieczorem lali wiadrami.Rozrywki w hotelu zero.Obsluga mila ,ale za to rezydentka bardzo bardzo nie mila-widzielismy ja tylko w czasie przylotu i odlotu , no i na zebraniu prawie calej grupy ktora miala wiele pretensji co do organizacji.W umowie mielismy lezaki i parasole wliczone w koszt a okazalo sie potem ze musimy za to placic-dobrze ze dolar w 2008 byl tani.Plaza taka sobie Hotelu ogolnie nie polecam.Jedzenie dobre ,ale malo urozmaicone-caly czas to samo. Pokaż »

    2009-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    K Ł O P O T E K ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w Eftalia Artur w sierpniu 2008. Firma GTI. Cena rewelacja. Mega stała cena dla 3 osob 7 dni 3200zl. Lot z kateringiem, wszystko na czas. transfer z lotniska, opieka rezydenta bez zarzutów. Hotel ok. Małe trzy baseniki ale ok. do morza 1 minuta ale przez ruchliwa ulice. jedzenie dobre. Rozrywka w hotelu - raczej cienko. Jedna czy dwie imprezki taneczne. Polecam masarze. Poprostu wypas. Laznia turecka z pilingiem na sam poczatek opalania. potem masaze- rozne. Sprzatane pokoje z wymiana poscieli i recznikow. Klima ok. Z pokoju jestesmy zadowoleni. Polozenie przy ruchliwej ulicy, ale po zamknieciu okna cisza. Do scislego centrum 10 minut pieszo. Sklepow, bazarow, knajp - full. Warto wybrac sie na wycieczke Jeep Safari. Pó l dnia na jeepach w gorach z domieszka egzotyki- zwiedzanie meczetu i wioski arabskiej z degustacja potraf regionalnych. Kąpiel i obiad nad rzeka w pełnej dziczy. Super. Warto tez jechac na Rafting czyli splyw pontonami po dzikiej rzece gor Taurus. Warto zwiedzic port, z czerwona wieżą i zamkiem piratow. Z centrum ( mini dworzec autobusowy) odjezdza dolmusz (maly autobusik) na gore. Przepiekne sa tam widoki. Na plazy bylo strasznie goraco, woda wiecej niz ciepla. Uwazajcie na uszy- zmiana flory bakteryjne powoduje u wielu ludzi zapalanie uszu. Wyjazd udany. GTI polecam. Kontakt : klopotek@go2.pl Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    piotr kopacewicz ocenił hotel Eftalia Aytur

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel slaby brudny basen obsluga nie mila dla polakow nie polecam nikomu biora GIT amn tego hotelu plaza brudna ogulnie syf

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny