Hotel Kinetta Beach Kinetta ****

Kinetta Beach

Ocena hotelu (11 opinii)

4.4
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 1.6
    • Atrakcje w okolicy 1.5
    • Komunikacja 3.4
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.3
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 3.7
    • Sport 3.8
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

73% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.4

    sylwia_m23 ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam, w katalogu jest napisane transfer trwa 2h bujda na resorach w tamtą stronę trwał 4h,a spowrotem3h masakra.A i po drugie nie wiem w czym przejawiała się "Bardzo bogata formuła All Inclusive...", tak było w ogłoszeniu. W rzeczywistości było Bardzo ale Ubogo. Brak drinków dla kobiet,wino dopiero pojawiło się w połowie tygodnia,i brak grupowej rezerwacji na wieczór grecki.W hotelu dominują goście z Francji - im chyba pasuje, ja jako osoba innej narodowości mam chyba nieco wyższe oczekiwania (inni goście z Polski mieli podobne opinie). Sam hotel dość ładny i nieźle położony, ale wyżywienie i ogólny poziom świadczonych usług na dość a raczej baaaaaaaardzo kiepskim poziomie. Nie poleciłabym nikomu!Ale zmienili już w Katalogu Lato 2014 na transfer 3,5h patrzcie jaka raptowna zmiana!Z 2h zrobiło się 3,5!Gratulacje Pokaż »

    2013-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    michalzych ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetny na wypoczynek. Jedzenie naprawdę wyśmienite. Każdego dnia inne potrawy, wyśmienite smaki. W ośrodku są trzy baseny i plaża (żwirkowa) na wyciągnięcie ręki. Minusem jest położenie, hotel leży w malutkiej wiosce, więc pozostaje wypożyczenie auta lub leniuchowanie na leżakach. Idealny na typowy wypoczynek. Uwaga! Hotel przystosowany dla dzieci w wieku +4 lata. Dla mniejszych dzieci nie ma animacji, ani placów zabaw. Pokaż »

    2013-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Agnieszka ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. W hotelu gościliśmy razem z mężem w 2012-06-19 i była to nasza podróż poślubna, byliśmy z Rainbow - wypoczynek + zwiedzanie. Ogólnie oceniamy ten hotel BARDZO DOBRZE, zależało nam na spokoju i wypoczynku od ślubnych przygotowań i to wszystko tam dostaliśmy. Hotel bardzo ładny, pokój mieliśmy w nowej części z zielonymi balkonami, bardzo fajnie urządzony. W około dużo zieleni, fajne baseny, dobre jedzenie, fajne restauracje zwłaszcza ta z widokiem na morze - śniadanie tam to coś pięknego. Nikt się nie pcha i nie walczy o leżaki - jak w Egipcie :-p - pełna kultura. Hotel nastawiony głównie na Francuzów, ale to w niczym nie przeszkadza, miła obsługa. Przy hotelu budka "Pana kapitana" gdzie zbiera chętnych do lotu na spadochronie i innych gadzetach wodnych - naprawde polecamy warte ceny. Niedaleko hotelu jest stacja kolejowa, którą można dostać się do ATEN :-). Tak więc razem z mężem polecamy każdemu kto chce wypocząć, wyciszyć się w otoczeniu pięknych widoków, czy pojechać z małym dzieckiem ( brodzik i plac zabaw dla maluchów + dużo zieleni i miejsca gdzie można się schować) MINUS to kamienista plaża - nie żwirowo kamienista, sam kamień :-( Jedziemy tam w tym roku .... już w trójkę :-))))) Pokaż »

    2013-01-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.4

    Marta__ ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Najgorszy hotel w jakimkolwiek byłam, ten hotel może mieć najwyżej dwie gwiazdki. Hotel w którym zmiana ręczników następuję raz w tygodniu o zmianie pościeli zapomnijcie. Jedzenie jest to samo codziennie odgrzewane w połowie wyjazdu miałam takie zatrucie pokarmowe że mało nie wróciłam do Polski. Zresztą okoliczni mieszkańcy, którzy pracowali w tym resorcie mówią, że o przestrzeganiu terminów ważności nikt nie słyszał. Najlepsze jest to że Formuła all inclusive znaczy w tym hotelu tyle że na alkohol jest limit na cały hotel, 5 l mocnego alkoholu i dwie beczki piwa, podsumowując już o 19 nie napijecie się niczego w ramach all inclusive. Zagłębie kawiarenek??? jedna tawerna i dwa sklepy spożywcze a pózniej cokolwiek za 60 km. Żenada, brud, smród i chamska obsługa. NIE POLECAM!!! Mogę wysłać zdjęcia z super hotelu, jeśli ktoś jest zainteresowany. Pokaż »

    2012-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 3.9

    Viganna ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel dla osób, którzy chcą wypocząć w spokojnej okolicy, korzystając z kąpieli w morzu i basenach. Kompleks bardzo ładnie zagospodarowany, na dużym terenie, pośród zieleni (palmy, oleandry, drzewa oliwne, trawniki) rozmieszczone są bungalowy i jednopiętrowe budynki. My mieszkaliśmy w głównym budynku- pokoje przestronne, ładnie urządzone, funkcjonalne, łazienka odnowiona, balkon z widokiem na basen i z boku na morze. Pokoje sprzątane codziennie, zmieniane ręczniki. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Hotel posiada własną plażę z bezpłatnymi leżakami i parasolami (trzeba je było zająć przed śniadaniem, bo potem już nie było wolnych). Plaża czysta, kamienista, w morzu pojawiły się pojedyncze jeżowce(konieczne buty do pływania) i meduzy. Baseny z czystą, ciepłą wodą, mało ogólnie dostępnego sprzętu do zabaw w wodzie. Obiekt i teren codziennie sprzątany, widać było pracę obsługi. Jedzenie rewelacyjne (różnorodne i dużo): bardzo bogaty bufet podczas śniadań, obiadów i kolacji, pyszne desery, sporo owoców, do obiadów i kolacji serwowane wino, do każdego posiłku soki (z koncentratu), woda, kawa, herbata. Do śniadania pyszny koktajl mleczno-owocowy z lodem robiony na bieżąco. Potraw nie brakuje, są cały czas uzupełniane. Oprócz głównych posiłków dwa razy serwowane są przekąski, owoce. Bar z bezpłatnymi drinkami, napojami dostępny od 10:30 do 23:00. Obsługa w restauracji bardzo dobra i sympatyczna. Na wycieczce byliśmy z Rainbow Tours i biuro organizowało 3 wycieczki (korzystaliśmy z jednej, do Aten- zbyt pobieżna i krótka.Rezydentka Pani Ania bardzo miła, kompetentna i pomocna. Pojechaliśmy sami na wycieczkę do Koryntu pociągiem (stacja kolejowa 15-20 min. drogi od hotelu, jedzie się 13 min., potem taksówką (10 euro) do Koryntu). Wynajęliśmy też w hotelu samochód (63 euro/doba+400 euro kaucji). Minusy: dużo Francuzów w hotelu i głośne animacje dla nich, przez 3 dni nieciekawy zapach ze zgromadzonych w garażu papierów toaletowych po sprzątaniu łazienek (w Grecji papieru nie wrzuca się do WC, tylko do kosza). Pokaż »

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    annam3 ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bardzo fajny hotel, jeśli ktoś jest przyzwyczajony do 4 i 5 gwiazdek w innych krajach może czuć się lekko rozczarowany. Hotel znajduje się prz samej plazy - kamienistej niestety; pokoje są w bungalołach, 2 piętrowych budynach na terenie ogrodu oraz przy budynku głównym recepcji. w zależności od budynku rózny standard (w bundlołach i części pojooch w budynach 2 piętrowych lekko czuć wigocią); jedzenie bardzo dobre, 2 spore baseny, boiska i kort. niestyt animacje tylko po francusku Pokaż »

    2012-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    agaw1977 ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Jeśli hodzi o sam hotel - nie był zły, ale animacje tylko i wyłącznie nastawione na klientów z Francji! Animacje dla dzieci - bardzo fajne, byliśmy z Rainbow, więc mieliśmy Polkę :-) Jedzenie bardzo dobre, dla Polaków nawet lepsze - kilka dni kolacje dla nas były w oddzielnej restauracji:-) ale pokoje mieliśmy gorsze - w starej części hotelu. Tym jednak się nie przejmowaliśmy, bo kto na urlopie siedzi w pokoju:-). Kelnerzy super:-) Nienawidzili francuzów, a Polaków uwielbiali:-). Otoczenie - wieś totalna! Pokaż »

    2011-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.1

    AnnaKasia ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel zdecydowanie polecam. Położenie bajkowe, super jedzenie dla każdego: dla tych co uwielbiają mięsiwa, sea food, wegetarian i innych. Usytuowania pokoi ekstensywne, na ogromnej, tonącej w egzotycznej zieleni posesji. A wszystko to w otoczeniu gór na horyzoncie. Na prawdę pięknie. Lecz operator - absolutnie nie spisał się. Moim kryterium wyjazdu na tydzień z rodziną było: wylot w dzień, aby nie zarywać nocy, oraz wycieczki fakultatywne - tylko 2, aby pozostałe dni spędzić na plaży i basenie. Żaden z warunków nie został spełniony. Popołudniowa godzina wyjazdu w dniu wykupu wycieczki - została zmieniona na 5.40 - oznaczało to, że wstaję w nocy o 2.30. Więc cały dzień wakacji dla mnie był zmarnowany (niewyspana, zmęczona i zdenerwowana). Na miejscu okazało się, że jedyna wycieczka jest - do Aten, co w okresie strajku generalnego i niepewnej sytuacji w Grecji było problematyczne. W tej sytuacji zmuszona byłam wypożyczyć samochód na 2 dni, aby zwiedzić Delfy i Koryn rodzinnie. A nastawiałam się na zwiedzanie z przewodnikiem - wygodniej, pełna informacja i taniej. Tego operatora - nie polecam. Natomiast rezydent francuski - działał na medal: wycieczki, pomoc, pełna informacja - posiłkowaliśmy się tym, bo nasz rezydent niewiele wiedział i właściwie niewiele polecał. Na pytanie co powinniśmy zobaczyć jadąc samochodem do Delf: rozglądać się po drodze, zobaczymy napisy na brązowych tabliczkach - bardzo profesjonalne. Pokaż »

    2011-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    monia117 ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja- piękny ogród, cudna czyściutka plaża, piekne baseny, czyste pokoje, jedzenie pyszne, różnorodne w dużych ilościach. Kolacje tematyczne: wieczór włoski, wieczór grecki, potrawy z grilla- ryby, owoce morza, mięsa. Śniadania od 7.15, przekąski od 11, lunch 13, podwieczorek 17, kolacja od 20. W ciągu dnia cały czas dostępne napoje, alkohole, kawa, herbata, lody. Na terenie hotelu sklepik,, bar w budynku i przy basenach, tawerna; w okolicy też 2-3 sklepiki z pamiątkami i klasyczny spożywczy. Tuż przy hotelu przestanek autobusowy w kierunku Aten (godzina jazdy)i w kierunku kanału korynckiego (15-20 minut). Na terenie hotelu działa klub wakacyjny dla Francuzów- animacje po francusku; sporty wodne tylko dla klubowiczów. Minus dla RainbowTours- brak wycieczek fakultatywnych- w katalogu jest duża oferta, natomiast rezydentka zaproponowała dwie- Ateny i dla dzieci w góry (przy czym dzieci było aż dwoje). Odbyły się Ateny (bardzo pobieżnie). Szkoda, że biuro nie pomysłało o wczasowiczach, którzy chcą zobaczyć Peloponez- uważam, że Mykeny, Mistra, Epidauros, Nafplion, to podstawowe miejsca na Peloponezie, które trzeba zobaczyć. Z Kinetty niestety nie ma połączeń do tych miejscowości:( Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    _storczyk ocenił hotel Kinetta Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    To jest najwyżej 3 gwiazdki, a nie 4,5. W łazience brak wentylacji.Na stołowce tłok jak w autobusie, brakuje wody, sztuców. Scisłe wyznaczone godziny posiłków i ani jednego zegara w hotelu - nawet na recepcji. Plaza nie jest piaszczysta tylko kamienista. Od razu głeboko przy wejściu. Basen jest z wodą morską jedynie z nazwy. Rezydentka nawet nie wiedziała, ze w poblizu jest bankomat, wysyłała ludzi autobusem do bankomatu w innej miejscowości. Animacje tylko po frnacusku. Brak wycieczek fakultatywnych. Wieczoru greckiego tez nie było. Pokaż »

    2010-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny