Hotel Savita Resort & Spa Shark's Bay *****

Savita Resort & Spa

Ocena hotelu (21 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.5
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.3
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.7
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.7

    mared5 ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo fajny, lecz daleko od centrum, zresztą kto decyduje się na jakieś miejsce pobytu wie gdzie ono się znajduje. Bardzo mało Polaków, głównie Rosjanie, Włosi, troszkę Czechów. Mały wybór jedzenia, lecz bardzo smaczne. Rafa przy plaży, zejście na nią z dwóch pomostów. Pokaż »

    2013-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ann_210 ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Piękny kompleks hotelowy. Robi bardzo dobre wrażenie już od wejścia do obiektu. Jedynym minusem tego miejsca to brak plaż z łagodnym zejściem do morza. Za to rafa koralowa, która jest dosłownie na wyciagnięcie dłoni- rekompensuje wszystko. Ogrom ryb, rybek i różnych innych stworzonek morskich - pozwala długie godziny gapic się z pomostów na ten cud natury. Juz nie wspomnę o możliwosciach dla nurków! Hotel jest naprawdę duży, czysty i elegancji. Jedzenie bardzo urozmaicone i ładnie podane. smaczne i świeże. Obsługa sympatyczna i sprawnie ogarniająca spory tłumek w sezonie. Niedaleko hotelu kilka sklepów i knajpek. Niedaleko busiki, którymi moża się wybrać do centrum Sharm. Nie ma tez problemu z powrotem do hotelu taksówką lub busikiem. Baseny bardzo malownicze i duże- połączone- dzięki czemu można pływać godzinami nie wychodząc nawet z wodu aby się czegoś napić- fajnie urządzony barek przy basenie umożliwia popijanie drinków siedząc przy barze- będąc jednocześnie w basenie:) Na terenie kompleksu sporo atrakcji- kilka barów przy plażach, amfiteatr gdzie odbywają się wieczorne animacje, kącik dla dzieciaków, knajpka z poduchami i sziszami. Wieczorami jest gdzie pospacerować. Bardzo fajny klimat szczególnie w nocy gdy uruchomione jest oswietlenie basenów i plaż. Pokoje duże i ślicznie urządzone. Każdy chyba posiada balkon lub taras. Nasz był z widokiem na morze- bajeczny widoczek! Naprawdę fajny hotel- godny polecenia! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2011-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    grigori ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było super,fajny hotel z piękna rafą koralową,smaczne jedzonko,hotel godny polecenia

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    joannakaaa ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel.. dużo polaków, piękne widoki, smaczne potrawy.. na kolację mężczyźni muszą mieć długie spodnie :D

    2010-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.8

    ania cader ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    cichy całkiem fajny hotel sredniej klasy z pysznymi sokami nektarowymi, które nie w kazdym hotelu w Egipcie serwuja :)). Ladna rafa, super baseny. Gorzej z animacjami, ale to przeciez nie najwazniejsze.

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    agnieszka radzka ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było cudownie. Była to pierwsza podróż w te strony. Czułam się jak w bajce. Polecam innym ten hotel, ponieważ jest na bardzo wysokim poziomie.

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Agnieszka ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miałam przyjemność odwiedzić ten hotel w 2007 i muszę przyznać ze na prawdę jest on godny polecenia. Hotel stosunkowo nowy , bardzo ładne baseny , jedzenie również bardzo duży wybór . Jeśli chodzi o obsługę to nie można narzekać, oczywiście są troszkę natarczywi ale w Egipcie to całkiem normalne. Hotel ten szczególnie polecam rodzica z dziećmi-rewelacyjne animacje. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Justyna Adamik ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Rewelacja. Plaża prywatna nie ma tłoku rafa przy brzegu( ryby cudo) Pokoje z widokiem na morze. ( codzień zmieniana pościel i sprzątane sa pokoje, klimatyzacja działająca , sejf, płatny internet w pokoju, jak sie poprosi i da napiwek to psikaja w pokoju na komary, usługują do obiadu, kolacji i śniadania. Obsługa miła-Ale pamietajmy o skromnych napiwkach. Jedzenie rózne( frytki, udka, ziemniaki, kotlety duzo owoców i ciast, napoje kolorowe....) Jedyny minus to rosjanie, bo jest ich dużo i imprezuja co noc, ale polaczki nie lepsi tylko piją. Oczywiście nie wszyscy. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Lukasz ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel I klasa, jedzenie roznorodne tak ze kazdy znajdzie cos dla siebie, piekna rafa, plaza rowniez, zajebiste fotele w ksztalcie pierzyn, dobre przekaski przy basenach, co wieczor jakas rozrywka, dyskoteka w hotelu, jedyny minus to walka o lezaki o poranku Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    Joanna Kowalczyk ocenił hotel Savita Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Piękna rafa!!!!!!!!!!!!! Hotel przepięknie usytuowany.Wspaniałe i bardzo zróżnicowane jedzenie . Obsługa niestety mniej sympatyczna szczególnie ta z baru. Okolica cicha i spokojna. Polecam

    2009-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny