Hotel Marhaba Beach Resort Sousse ****

Ocena hotelu (18 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 3.2
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.7
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.6
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

91% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.0

    Mircia07 ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Musze wtrącić swoje " 3 grosze".Prawdopodobnie nie zauważyliście,wpisujecie opinie dla trzech hoteli w jednym miejscu: MARHABA, MARHABA BEACH,MARHABA CLUB..Wszystkie rożnia się miedzy sobą diametralnie.W jednym z nich byłam w czerwcu tj: Marhaba Beach.Pozostałe dwa zwiedziłąm, zapewniam Was one nie są jednakowe.Wstawiłam jako jedyna opinie Marhaba Beach ale nie mogę tam dodać fotki,może Wam się uda. Pokaż »

    2014-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    NIEPOLECA ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Pierwszy i ostatni raz w Tunezji,jako hotel :hol okey, łazienki okropne, brudne, nie wspomne o słonej wodzie ale to tam normalne w kranach... obsluga traktuje Polakow jak biedakow,napiwki wybrzydzaja ze za malo,drinki mieszane z woda z kranu(slona), karteczki na rezerwacje .koszmar,brudne nakrycie stolow,nie sprzataja po gosciach , sztucce brudne,samemu z szafek trzeba brac,placilismy za 4 gwiazdki a umieszczono nas w "chlewie" koce jak by koty osikaly,narzuta na lozko chyba nidgy nie byla prana,klimatyzacja nie odgrzybiana nie byla raczej nigdy,na trzeci dzien mielismy zapalenie oskrzeli,a do klimatyzacji jestesmy przyzwyczjeni wiec zapewne przez tego grzyba!!!trzeba bylo sie wyklucac o inne pokoje,jak ktos nie znal jezyka jakiegokolwiek to mogl usiasc i plakac,nie szlo sie dogadac, szkanek nie myja... wodke rozcienczaja, papierosy pali sie tam wszedzie... brud, smrod i wszystko... sprzataczki tylko sciela lozka i zmieniaja reczniki...(napiwki zostawialismy codziennie) nie polecam nikomu!!!!!!!!!!!!!! na plazy pelno petow,plaze zasmiecone, w wodzie rowniez!jechalismy po raz pierwszy za granice i szczerze: w Polsce jest czysto w porownaniu z Tunezja... w miescie na drogach harmider ,smieci oczywiscie lataja, zdechle krowy rozkladajace sie w rowie, wyjazd do Kartaginy-nic ciekawego,wiekszosc dnia w autokarze,NIE POLECAM ZWLASZCZA TEGO HOTELU, wszedzie rosjanie,niemcy i anglicy........... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2013-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    AniPioMac ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Nie polecam hotelu, a w szczególności rodzinom z dziećmi obsługa hotelowa daje wiele do życzenia wiedząc, że przyjedzie ponad 30 osób w recepcji o 24:00 tylko jedna osoba jeszcze mało zorganizowana. Pokoje tragedia my dostaliśmy pokój nie posprzątany, łazienka była brudna, wanna nie umyta, a w koło niej grzyb. Dziecku chciało się pić to nawet wody nie dostaliśmy musieliśmy zapłacić chodzi było zapisane że jest za darmo ale do godz. 22 :) Koce pod którymi spaliśmy śmierdziały, wszędzie pełno kurzu. meble brudne. Rano obudził mnie krzyk dziecka okazało się, że w całym pokoju jest pełno mrówek chodziły wszędzie pogryzły mojego synka i nas. Ludzie płacili po10 a nawet 20 dolarów, ale wcale nie dostali lepszego pokoju. Dlatego my stwierdziliśmy, że odpuścimy i nie zapłacimy. Nasz pokój był na 2 piętrze piękny widok z balkony, z tego co rozmawiałam z innymi nie mieli insektów w większości.Jeśli chodzi o jedzenie to był duży wybór ale nie wszystko było smaczne. Śniadania w większości to samo, obiad w większości to samo np. spaghetti, lazania, frytki, jakieś mięso, surówki różne, pizza co dziennie ta sama. Kolacje i tu już było o wiele lepiej większy wybór i smaczne. Desery rewelacyjne Owoce bez szału. Leżaki przy plaży nie są zbytnio nowe ale daliśmy rade. przy basenie dużo lepsze. Drinki to zależy kto co lubi można było się upić :) Na[poje do oporu. cała reszta pozytywnie tylko pokoje ale w nich najmniej spędzaliśmy czasu. Wada że wszędzie pala papierosy i śmierdzi. Ja na pewno więcej bym tam nie pojechała. Rezydent przychodził sobie o której chciał, chodź miał wyznaczone godziny. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Ania ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ładny hotel położony w ogrodzie palmowym. Atutem jest bliskość plaży oraz niewielki kawałek spacerkiem do centrum. Cały obiekt jest bardzo atrakcyjny pod względem wizualnym. Hotelowe pokoje są dość czyste (chociaż w mojej łazience śmierdziało troszkę tak jakby z rur), basen jest duży, programy animacyjne zabawne i wciągające. Widok z balkonu miałam na ładny palmowy gaj. Jedzenie też ok, urozmaicone i smaczne. Jedynie uprzejmość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Mogę polecić z czystym sumieniem! Ja spędziłam tam udane wakacje :) Pokaż »

    2012-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.2

    ania kociel- osinka ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Daję pozytywną rekomendację.Największą wadą hotelu jest możliwość palenia niemalże wszędzie. kto nie pali bardzo cierpi. Ciężkie powietrze przytłacza i dusi po wejściu z upału. Oczekiwałoby się orzeźwienia kilmatyzacji po wejściu z upału do budynku, a niestety wchodzi się w ciężki, nieprzyjemny, duszny hol.Taki zapach nie pozwalał na drink-owanie w ładnie przystosowanym jasnym, wygodnym barze allinclusive. A tak to czego można się czepić: nie ma suszarki do włosów.Wymieniłabym wszystkie ręczniki hotelowe na nowe. dwa razy na tydzień dostaliśmy szare i sprane. Pościel też już nie jest biała i ma plamy nie do odprania.Obrusy w restauracji, też nie dodają apetytu. Meble potrzebują renowacji. Szafki, krzesła mogliby pomalować, a tapicerki zmienić. Meble są bardzo ładne. Za równo w pokojach jak i holu głównym, tylko wszędzie widać podniszczenie. Na plaży leżaki są połamane i bardzo zuzyte. Na balkonie meble brudne plastikowe. UWAZAJCIE NA KELNERA W OKULARACH. jest starszy od większości i opiernicza arogancko wczasowiczów. już pierwszego śniadania grupa włochów składała na niego skargę. ja dostałam opiernicz, że chciałam usiąśc przy stole obok mojego narzeczonego, a nie naprzeciwko niego! napisałam skargę. jest lekko łysiejący i ma okrągłą głowę i brzuch. ;) uwaga też na obsługę męską hotelu i plaży. wszyscy prucz recepcji i baru!!!!! wydzierają napiwki. ja do Tunezji predko nie wróce. jest strasznie brudna. a hotel 3 gwiazdkowy to lipa! bedąc na wycieczce 2 dniowej na Saharze spaliśmy w 3 gwiazdkowym. jedzenie lipa! basen i cała reszta lipa! tylko można pic Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Agunia ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Czysty i dobrze wyposażony hotel. Doskonały na wypoczynek dla każdego. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Animatorzy doskonale bawią gości, nie ma czasu na nudę.

    2011-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    WiolaiRobert ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowny hotel, bardzo przyjemny wystrój i obsługa. Najlepsze jedzenie w Tunezji jakie do tej pory jedliśmy - duży wybór dań, stanowisko z kuchnią włoską, pyszne ciasta i desery. Hotel jest częścią kompleksu więc w sumie można korzystać z kilku basenów, herbaciarni, basenu krytego, SPA, etc. Hotel posiada własną plażę, dojście przez ogród i basen. Bardzo polecam, wyjazd z biurem Sun&Fun naprawdę udany. Pokaż »

    2011-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Hugonka ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu. Fajny kompleks połozony przy plaży w wielkim ogrodzie. Byłam z mężem tam w czerwcu 2007r. (jednak takiej daty nie dało się wybrać w formularzu wiec wpisałam 2009r.).

    2010-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    edyta ratajczak ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia.Byłam w nim tydzień od 28czerwca z mężem i synem (11lat).Rewelacyjna plaża i błękitne morze.Baseny też bardzo fajne.Jedzenie-dla każdego coś dobrego.Mąż z synem poprostu zachwycali się ciastami,ciasteczkami.Pokój może nie był luksusowy,łazienka również, ale cała reszta bez zastrzeżeń.Dużo rosjan,anglików,duńczyków,węgrów i miejscowych rodzin z dziećmi.W porównaniu z innymi hotelami w centrum Sousse(których nie polecam)REWELACYJNE WARUNKI. Pokaż »

    2010-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    letti2 ocenił hotel Marhaba Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel, duzo zieleni, pyszne jedzenie. Fajne animacje. Pokoje w standardzie 2*, ale czyste. napisalabym chetnie szczegolowa opinie ale ilosc znakow na to nie pozwala wiec jak ktos jest zainteresowany szczera opinia to prosze pisac- chetnie udziele informacji letti2@wp.pl z dopiskiem ze chodzi o Marhaba Club. Nie jestem pracownikiem zadnego biura, sama dlugo wybieralam hotel wiec wiem jakie to trudne. ps. zdjecia na tej stronie nie pochodza z hotelu Marhaba Club tylko Marhaba Beach. Widac ktos sie pomylil. ale MC nalezy do calego kompleksu w sklad ktorego wchodza Marhaba, Marhaba Beach, oraz Tour Khalef i mozna korzystac ze wszystkich basenow. Pokaż »

    2010-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny