Hotel Dana Beach Resort Hurghada *****

Dana Beach Resort

Ocena hotelu (37 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.3
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    Marek ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obiekt idealne rozmieszczony,mający szereg atrakcji dla dzieci jak dla dorosłych. Utrzymany w znakomitej czystości i super klimacie.Odległość do plaży,trzy minuty spaceru.W okolicy bazarki i centrum Cleopatra,10min od lotniska. Z racji kontuzji skorzystaliśmy tylko na rejs na rafy.Room services oraz obsługa w restauracjach na najwyższym poziomie. Podczas śniadań,obiadów,kolacji obsługa dostarcza zamówiony napój. Znajomość języków dobry. Pokoje codziennie solidnie sprzątane,mini barek codziennie uzupełniany w napoje słodkie jak i wodę butelkowaną (bez limitów w pokoju). Ilość barów i restauracji wprost proporcjonalna do wczasowiczów. Żadnych kolejek po jedzenie. Napoje słodkie typu cola,sprite,fanta dostępne wszędzie,piwo butelkowane również. Dostępnych było pięć restauracji w których przygotowywano wyśmienite potrawy. Dla każdego coś dobrego. Nam przypadła do gustu kuchnia Azjatycka. Animacje również na wysokim poziomie (śmiechu co nie miara) Dostępnych było pięć basenów. Wszystkie utrzymane w należytej czystości. Leżaków,parasoli wystarczyło dla każdego i nikt nie musiał wstawać Bóg wie o której godzinie,żeby mieć dobrą miejscówkę. Pokój schludny,klimatyzacja sterowana indywidualnie,codziennie sprzątany,ręcznikii co drugi dzień wymieniane,uzupełniane mydło,szampony. W pokoju również dostępna kawa,herbata bez limitów. Wybierając ten hotel na pewno Państwo podzielą moją opinię. Pokaż »

    2014-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    monika ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel SUPER ,SUPER, naprawdę polecam. Wszystko na najwyższym poziomie, plaża ładna, zadbana, pokoje czyste, super wyposażone, polecam pokoje na parterze z wyjściem na zadbany, ogród. Super plac zabaw dla dzieci. Dostęp do napojów bez ograniczeń, pyszne lody, naleśniki, jedzenie super, każdy naprawdę znajdzie coś dla ciebie, obsługa przesympatyczna, zawsze uśmiechnięta. Rewelacyjny bar na plaży. Jedynym minusem są animacje, animatorzy pokazują się raczej rzadko, wieczorem do 23 można potańczyć, przy muzyce na żywo. Rewelacją jest łódka, która wozi ludzi z jednego końca hotelu na drugi, kto ma ochotę może skorzystać z rowerków wodnych, naprawdę można spędzić w tym hotelu super wakacje, chętnie do niego wrócimy. Pokaż »

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    Łukasz Kraków ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.3
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia dla wymagających w zasadzie nie ma potrzeby opuszczania go. My byliśmy tam w 2009 roku. Jest w nim wszystko włącznie z apteką, polecamy nurkowanie. Jeżeli chodzi o jedzenie to jak dla nas trochę mała różnorodność albo zbyt małe uwzględnienie większej ilości potraw europejskich bo niestety nam wyżywienie w Egipcie nie przypadło do gustu, ale ogólnie hotel na wysokim poziomie z bardzo fajnymi animacjami. Pokaż »

    2012-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.3

    mlenka ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duży- bardzo!!!! jak na lipiec dużo chyba tez turystów- choć cięzko mi to określić- gdyż hotel ten jest naprawde spory- i część turystów była na plaży częśc na 3 różnych basenach. jeden basen z słoną wodą- ale super, codziennne animacje- kilka razy dziennie. z miejscami przy basenie- no coż -o 11 cieżko coś dostać- a już od 7 leżały ręczniki, na plaży dość sporo miejsca- lecz w pierwszym rzędzie- brak. czesto- leżały ręczniki przez cały dzień na leżakach- bo właściciele kładli sie przy basenie- i na odrót, więc różnie to bywa. jedzenie-super- kilka restauracji- najlepsza-tajska!!! włoska ciut bez smaku, a głowna- dobra na pierwsze dwa dni, muzyka na żywo- tuż za restauracją włoską -więc warto iść, choć turyści- dużo niemców nie bawią sie w ogóle. bardzo dobra kawka-w piano bar, drinki 3 kolorowe- na wieczor- przy restauracji włoskiej, na zewnatrz - dyskoteka- hawana club -do ktorej wchodzimy za darmo-po 24- super, warto kupić herbaty-na prawo-od hotelu. a temperatura- 45 stopni- w cieniu- jak wieje -idziemy na plaże- super opalanie, jak jest bez wiatru-a woda w morzu ciepła- opalamy sie przy basenie-super chlodna woda. ps- ciasta pyszne, owoce super, obsługa az zaskakująca-na dysko-dla młodych idziemy na zewnątrz-w hotelu dysko dla dzieci- do 22. Pokaż »

    2011-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 6.0

    Nusiaa ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetny jestem nim zachwycona o udogodnieniach dla dzieci wiem bo mam 11 lat. Obsługa przemiła 10 restauracji do wyboru plus bary przy każdym basenie mini barek plaża czysta i bardzo blisko! Pokój piękny każdy z balkonem. Uważajcie tylko na rezydentkę Kamilę. Miłych wakacji ja na 100% wrócę tam bo zakochałam się w tym miejscu! Pokaż »

    2010-11-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 4.3

    KatiaK2 ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel OK, jedzenie, czystość obsługa... ale plaza FATALNA, brzydka, nudna, rozklekotane leżaki. Hotel z lekka nudny, niestety :) nadrabia jakością jedzenia. Ni epolecam dla młodych i chcących wypocząć przy plazy - plaza jedno wielkie nieporozumienie. Pokaż »

    2010-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.8

    Kasia ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ładnie, miło i przytulnie. Jedzenie bardzo dobre, obsługa przyjazna dla gości. Pokój dosyć mały, ale czysty i bez robactwa!

    2010-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Armando ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej godny polecenia. Duże terytorium. Różnorodne jedzenie. Wszystko przygotowane w porządku = brak problemów żołądkowych. Animacja bardzo fajna. W pobliżu dyskoteka, w której wstęp wolny dla gości tego właśnie hotelu. Obsługa jak najbardziej w porządku. Pokoje czyste i duże - łazienka super. OGÓLNIE WARTO<<< WARTO>>> Atutem hotelu jest to, iż z miejsca na miejsce można także przemieszczać się łódką, po specjalnie przygotowanej wodzie. Pokaż »

    2010-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    a_duda ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moim zdaniem hotel jest bardzo ładny i czysty. Panie sprzataczki są bardzo miłe i obowiazkowe. Jedzenie dobre, a krajobraz przesliczny. Szkoda, że u nas w Polsce nie można tak fajnie spędzić wczasów.

    2010-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    chantall27 ocenił hotel Dana Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ładny, czysty i godny polecenia hotel. Polaków jak na lekarstwo. Basenów duzo i cały czas czyszczone, lobby jak dla mnie super. Plaża duża i masa lekazaków i parasoli. polecam.

    2010-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny