Hotel Domina Gardenia Plaza Resort Shark's Bay ****

Domina Gardenia Plaza Resort

Ocena hotelu (15 opinii)

2.5
  • Położenie
    2.2
    • Odległość od plaży / stoku 2.0
    • Plaża / stoki 2.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 1.0
    • Atrakcje w okolicy 1.0
    • Komunikacja 2.5
  • Pokoje
    2.9
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 2.5
    • Czystość 3.4
    • Łazienka 2.2
  • Wyżywienie
    2.5
    • Ilość i dostępność 2.8
    • Smak i jakość potraw 3.5
    • Różnorodność potraw 2.0
    • Obsługa 1.8
  • Hotel
    2.3
    • Basen 2.5
    • Udogodnienia dla dzieci 2.3
    • Animacje i rozrywka 2.4
    • Sport 1.0
    • Obsługa 3.0
    • Czystość 2.3
  • Jakość / cena
    2.9

Rekomendacja

75% nie poleca tego hotelu

Ranking

  • 1.0

    atena38 ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Witam ten hotel to prawdziwa porazka podczas naszego pobytu byla masa arabów porostu w basena ch było czarno mali tubylcy robili sobie kupke do basenu a rodzice to tolerowali na stołówce masakra czekaliśmy aż inni zjedza że by wejśc jeden basen ma tak stare dno że sypie sie piasek i woda wygląda jak szlam o pokoje też musieliśmy walczyć bo dali nam takąnłazienke że strach się bać ogulnie duzo by pisać jezeli ktos ma pytania prosze pisac hinczyczka@interia.eu Pokaż »

    2011-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.0

    Maciek Witkowski ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      1.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    hotel porażka brud syf masakra do plazy 20km nie polecam nikomu głóównie przebywają tam arabowie naprawde żenada

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.8

    monika kamińska ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    HOTEL ŚREDNI, ANIMACJE ŻENADA ( PO RUSKU ) GENERALNIE WSZYSTKO ROBIONE POD RUSKICH I ARABÓW. JEDZENIE MONOTONNE ALE DOBRE, CIASTA I OWOCE PRZEPYSZNE. OD PLAŻY PAJDA - 2 KM DO ZATOKI, A DO HOTELOWEJ 10 MIN BEZPŁATNYM AUTOBUSEM. BRAK RĘCZNIKÓW NA PLAŻY. OBSŁUGA NA PLAŻY LEPSZA OD HOTELOWEJ. TYLKO 2 Z 4 BARÓW CZYNNE. SREDNIO MOŻNA SIĘ DOGADAĆ, NAWET PO ANGIELSKU. OGÓLNIE WYJAZD OCENIAM TYLKO ZE WZGLĘDU NA RAFY PRZY PLAŻY NA FAJNY. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    izubel ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jeżeli komuś nie przeszkadza towarzystwo Arabów (70 % gości hotelowych) szczególnie na posiłkach (jedzą jak prosiaki) to owszem polecam... bo na basenie nie ma problemów, jeden z basenów (ten duży z barkiem, bez zjeżdżalni) nie wpuszczają "pań w ubraniu" . Hotel nawet niezły (bardzo rozległy) można spacerować po terenie samego hotelu, można mieć fajny pokój (za 10 $ w paszporcie przy rejestracji), jedzenie pod Arabów, przyprawiane na ostro ale da się wybrać coś dla siebie bo jest duży wybór. Co parę dni powtarzają się te same potrawy ale to nie tylko w tym hotelu (to jest normalne) baseny są super... przestronne nigdy nie brakowało leżaków ( zjeżdżalnie płatne). Fajny plac zabaw dla dzieci. Animacje płatne (dla HB ok 22$ a dla ALL ok. 18$) pierwszy raz byłam na wczasach gdzie animacje przedstawiające kulturę miejscową były płatne. Pokaż »

    2010-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    ania ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    ogolnie jestem zadowolona z pobytu, naprawde nie mam na co narzekac, no moze tylko tyle ze jedzenie sie powtarzalo i nie zawsze bylo sprzatniete w pokoju ale to akurat mi nie przeszkadzalo.... polecam

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-12-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    bozena_16 ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel położony z daleka od plazy i miasta.Busiki wożą ale na takim odludziu nie ma co robić w hotelu. Masakra z samolotami latającymi nad dachem.Spać nie można,bo ciągle warkot silników nad glową.90% gości w hotelu to rosjanie,ktorzy zachowują isę jak bydło....nienażarte,chałaśliwe i pijane! Obsługa fatalna,bo zabiegana i malo przyjemna,posilki takie sobie,w restauracji smród i ciągle brakowało czystych naczyń. NIkomu nie polecam tego hotelu!!!! Pozdrawiam. Pokaż »

    2009-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    grzegorz popek ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeżeli chcesz zaczerpnąć więcej informacji na temat tego hotelu udostępnię pod tel 515574608 (9-20) . Na pewno nie polecam hotelu rodziną z małymi dziećmi bo posiłki serwowane nie są dla nich a w coli jest nadmiar wody.

    2009-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.0

    Asiaczek ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam, wlasnie stamtad wrocilam:( W lazienkach syf-panowie udaja ze sprzataja by zebrac ona dolar tip, panowie od nopojow udaja milych-sztuczna uprzejmosc, ale nie raz bylam swiadkiem jak olewaja ludzi stojacych w kolejce, zero pospiechu by rozladowac kolejke, nie raz widzialam jak z wkurzenia rzucaja kubkami, albo komentuja zamawiane przez ludzi napoe-masakra.Basen czyszczony szczotka i maczanie tej brudnej szczotki w wodzie basenowej. Na naprawe odplywu wody pod prysznicem sie nie doczekalam-2 razy zglaszalam w recepcji, Pan kasjer nigdy nie mial rozmienic lub wymjieniac pieniedzy-NIE JEDZCIE TAM NIGDY-NIE POLECAM Pokaż »

    2009-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    Marek Młodawski ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Ten hotel to masakra , cztery gwiazdki to jakaś pomyłka , brudno i nie miła obsługa , brundne baseny , wieczny smród bo panowie od zieleni ciągle lali wodę na trawniki chyba z szamba , ciągle byliśmy nagabywani przez arabów o jakieś wycieczki , pomiomo wersji all inclusiv wydzielano nam napoje i podawano w brudnych plastikowych kukach , ciągły brak szklanek , brudne pokoje z wyrwanym oświetleniem i klimatyzacją brak plaży hotelowej , brak przekąsek między posiłkami płatna zjeżdżalnia , kort tenisowy nie do użytku , kiepska obsługa ,ręczniki i papier toaletowy wydawano po wielkich awanturach .brudne ręczniki i leżaki przy basenie. Nikomu nie polecam tego hotelu według mojej oceny zasługuje na * gwiazdkę. Pokaż »

    2009-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.9

    Iza ocenił hotel Domina Gardenia Plaza Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Posiłki w formie All inclusive, w brudnej cuchnącej jadłodajni, w której brakowało talerzy, szklanek i łyżeczek, a te które były dostępne, oklejone były niedomytymi resztkami jedzenia, tłuszczu. Chciało się wymiotować.Basen brudny, z łuszczącą się farbą na dnie, która zahaczała kostium, niszcząc go. Leżaki brudne.Mało tego, za zjeżdżalnię przy dużym basenie kazano płacić. Właściwie każda osoba z obsługi dyktowała własne warunki, zasady zmieniały się wraz ze zmianą osoby na stanowisku- koszmar. Odnieśliśmy wrażenie, że jesteśmy bardzo niewygodnymi , zrzędliwymi, rozkapryszonymi ludźmi, którzy wymagają rzeczy niemożliwych, dziwnych, intruzów. Postanowiliśmy jechać na plażę hotelową. Jedna była zamknięta z powodu zanieczyszczenia, a druga daleki dojazd busem hotelowym, brudne leżaki z brudnymi, podartymi, obtłuszczonymi materacami. W barku brakowało piwa i kończyła się woda mineralna, a oprócz tego brakowało kubków na napoje. Mieliśmy dość. Dwa słowa na temat bezpieczeństwa. Byliśmy świadkami bójek w i przed hotelem.Przy formie All inclusive to nowe dla nas doświadczenie.,musieliśmy dodatkowo płacić za przekąski i napoje w pobliskim sklepie. Nie polecam najgorszemu wrogowi.Wróciliśmy 22.07.2009r. Pokaż »

    2009-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny