Hotel Aqua Blu Ras Um el Sid ****

Aqua Blu

Ocena hotelu (106 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 4.3
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.1
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.8
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.4
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    niuska_19 ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy z 5 letnią córką tydzień w Hotelu Aqua Blu. Hotel w rzeczywistości wygląda tak jak na zdjęciach. Jest bardzo zadbany, czysty, zielony. W każdym miejscu widać że ktoś o niego dba. Położenie hotelu jest bardzo dobre, niedaleko od lotniska, blisko Old Marketu (1 USD za 3 osoby w jedną stronę, ewentualnie 2 USD taksówką - trzeba się targować:) do Naama Bay (2 USD niebieskim busikiem ew. 3 USD taksówką jw.) Dla mnie fajna możliwość targowania sie w sklepach, można dostać fajną cenę:) Plaża jako taka, bar na plaży średni. Za to w lewą storne za posterunkiem policji - cuuudowna rafa z kolorowymi rybkami. coś niesamowitego! Pokój mieliśmy blisko 3 restauracji, ładny, czysty, z łożem małżeńskim i drugim łóżkiem dla dziecka. Łazienka również ładna, codziennie nowe czyściutkie ręczniki, codziennie butelki wody. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Są 3 restauracje do wyboru więc nie ma problemu. Obsługa, hmmm... Starają się, aczkolwiek mogłoby być ciut lepiej. Oczywiście nie chodzi o wszystkich. Baseny i zjeżdżalnie różnorodne, naprawdę każdy może znaleźć coś dla siebie. Dodatkowym plusem dla nas była polska animatorka - MONIKA, można było zostawić u niej dziecko i znaleźć chwile dla siebie. Drinki jak to w All Inclusive, ale nie ma co narzekać, alkohol, piwo, napoje całkiem ok. Kawa w barze w recepcji - niesamowita!!! darmowe wifi na terenie całego hotelu - duży plus! Wieczorne animacje dla dzieci ok, bo jest kino z bajką a potem mini dyskoteka, jednak dla dorosłych jeszcze muszą trochę popracować. Ogólnie wyjazd oceniamy na udany. Jednak następnym razem wybierzemy mniejszy, kameralniejszy hotel żeby móc odczuć że jest się tam prawdziwym gościem. Tutaj troszeczkę tego brakowało! Aczkolwiek wyjazd udany!!! Pokaż »

    2015-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    madziareta ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odwiedziłam Aqua Blu po raz drugi i muszę powiedzieć, że moja opinia zbytnio nie rożni się od opinii z zeszłego roku. Bajkowy Hotel położony na ogromnym terenie. Budynek główny w którym mieszkaliśmy położony mnie więcej po środku, jest świetnym punktem strategicznym (wszędzie blisko). Pokoje bardzo czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Codziennie też w lodówce czekały na nas dwie butelki wody (bezpłatnie). Personel Hotelu bardzo uprzejmy, pomocny, zawsze uśmiechnięty. Bez problemu można się dogadać po angielsku, a czasem nawet po Polsku:) Sama infrastruktura Hotelu powala od razu po przyjeździe. Czyściutko, kolorowo, bajkowo. Gdzie się nie spojrzy tam basen, zjeżdżalnia, bądź inne atrakcje. Woda w basenach czysta, codziennie wieczorem filtrowana. Zjeżdżalnie bardzo bezpieczne (przy każdej ratownik na górze i na dole). Podczas pobytu nie ma czasu na nudę. Do szaleństwa: Zjeżdżalni do wyboru, do koloru, łącznie ze sztuczną rzeką z falą po której można popływać pontonem, bądź wieczorkiem wsiąść do gondoli i poczuć się jak w Wenecji pływając pod mostkami;) Do odpoczynku : basen ze sztuczną falą i trzy pozostałe baseny. Dodatkową atrakcją jest na pewno aqua aerobic , różnorodne konkursy organizowane przez animatorów, piłka wodna itp. Dla maluchów: 2 x kids pool – plac zabaw w basenie dla najmłodszych, z masakryczną ilością wodotrysków, wiaderek z wodą, ławeczek, zjeżdżalni zamkniętych, otwartych:) Wieczorami w amfiteatrze przy lobby barze codziennie odbywają się animacje dla dzieci, mini disco, a po 22.00 jest specjalne show dla tych starszych. Jedyne czego brakuje w Hotelu, to Polskiego animatora dla tych najmłodszych. eśli chodzi o rafę, to generalnie można powiedzieć że jest niewielka tam gdzie są leżaki i ludzie. Ale idąc kawałeczek dalej w spokojniejsze miejsce już jest zupełnie inaczej, kolorowo i sporo rybek Dodatkowo za cyplem mijając budkę z Policjantem jest dzika plaża z przepiękną rafą. Jednym słowem Hotel Aqua Blu jest godny polecenia wszystkim Pokaż »

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    limfaxxx ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    był to 4 raz w Egipcie natomiast 1 w sharmie .Gorszy od jungle w hurghadzie ponieważ wieczorami nie było co robić -brak animacji-brak amfiteatru lub jakiejś sceny.Jedzenie bardzo dobre, ale po 7 dniach i tak już bardzo monotonne.Brak dużego basenu takiego do popływania .Główna atrakcja to aquapark prawie niczym nie odbigał od tego w jungle, ale żadne zjeżdzalnie nas nie zaskoczyły, nie było jakiejś mega wysokiej czy coś w tym stylu.Byliśmy w okresie Ramadanu więc obsługa półśpiąca i zero uśmiechu poza kilkoma wyjątkami.Bardzo miła obsługa w barze z przekąskami.Plaża ogólnie kiepska no ale jak ktoś będzie 1 raz to go i tak pewnie zachwyci.Zjazd na plaże windą albo jak kto woli 2000 schodków albo i więcej.Woda podawana w kubeczkach 150-200ml czyli tak na 2 dobre lyknięcia po nalaniu .Pokój dostaliśmy mały ,bardzo biednie urządzony z rozpadającymi się płytkami w łazience -czuliśmy się jakbyśmy byli ostatnimi mieszkańcami tego pokoju i po nas miałby być remont.Sprzątane natomiast codziennie i dosyć dobrze.Brak mrówek tylko 2 szczypawice przez cały pobyt mimo pokoju na parterze.Bardzo mało młodych ludzi w przedziale 20-30 lat . Słaba lodziarnia dla dzieci ,każdego dnia tylko jeden smak lodów do wyboru. w promieniu 500m-1km od hotelu nic ciekawego,mało sklepów. Plusem duża ilośc wolnych lezaków ,materace od leżaków niestety bardzo zniszczone nadające się do natychmiastowej wymiany.Plusem jest muzyka puszczana non stop przy basenach ,w tv hotelowym tylko dwa polskie kanaly polonia i 4fun tv .Największym minusem to wieczory gdyby nie książka umarłabym z nudów!!!Exim tours spisało się na 6 z plusem super opieka aż do momentu wylotu. Pokaż »

    2014-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    jacekwedrowiec ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel wybrany ze wzgledu na dzieci- 14 mies.+3,5 roku. Dla dzieci Ok. Dla mnie-bez entuzjazmu. Najwieksza atrakcja - Aqua park zadowli kazdego milosnika takiej rozrywki. Do tego baseny + dostateczna iloscia lezakow i miejsc do wypoczynku. Dla dzieci 2 zespoly plytkich basenow z imponujaca iloscia zjezdzalni, zabawek, fontan, deszczownic i innego sprzetu. Nuda maluchom nie grozi. Brakowalo miejsca gdzie maluchy w cieniu a nie w pelnym sloncu moglyby sie bawic czy pluskac w wodzie. Pokoje - najslabszy skladnik oferty. Delikatnie mowiac - malo przyjemne, wyeksploatowane. min. wyposarzenia (np. bez czajnika- wazne przy dzieciach). Starannosc wykonczenia na poziomie akademika. Glosna klima (przeszkadzala w spaniu) bez mozliwosci regulacji temp. wiec albo zimno albo goraco. Wieczorem braki cieplej wody (jak umyc dzieci?). Gastronomia - srednia egipska. Duzy plus za zakres All In i ilosc\rozmiary\roznorodnosc stylow restauracji,barow,kawiarni. 2 restauracje w remoncie (BP nie poinformowalo), oblozenie spore ale przy posilkach tloku nie bylo. Potraw duzo, smakowo-bezpciowo, codziennie cos innego ale naprawde to to samo i tak samo. Brak wieczorow tematycznych, kacika lokalnego. Soki z proszku, napoje z dystrybutora. Pozytyw - w ciagu dnia dostepne lody (min.3 smaki) + kilka miejsc z calkiem normalna kawa. Alkohole - nie jestem wybredny, 6raz w Egipcie -wiem czego sie spodziewac. Butelki niby te same a zawartosc niesmaczna jak nigdy. Inni co bywali w Egipcie tez to zauwazyli. Animacje-dla doroslych nas nie interesowaly. Dla dzieci fajne ale codziennie dokladnie to samo. Czystosc - dobra. Obsluga - Ok, Bezpieczenstwo - bez uwag. Praca ratownikow - wzorowa Plaza - beznadziejna po 2 godzinach wrocilismy na baseny. Chalas! W dzien non-stop glosna muzyka. Unikajcie pokoi w budynku glownym (okragly zamek). Goscie - 70% z okolic Uralu i to pasliedi sort. A zatem zarzygane korytarze, glosne libacje na sasiednich balkonach. Bylo fajnie ale powtorki nie bedzie. Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    lucek0 ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel, rewelacja. Polecam dla rodzin z dziecmi, zjezdzalnie super. Plaza bardzo fajna, rafa, od windy w lewo -300 m. za posterunkiem policji - super. Polecam wycieczki z Natalia Sharm.

    2014-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Bogdan ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciłem wczoraj.Co do hotelu to dla mnie jest jeszcze lepiej niż 3 lata temu.Dodatkowe baseny naprzeciw recepcji,dodatkowe aquaparki dla maluchów (byliśmy w 6 osób w tym 2 dzieci).Podkreślam że jest to moja opinia bo spotkałem się z opinią że np na stołówce brudno bo nie było białych obrusów.Jedzenie dobre (trochę przyszło kg).Pokoje w budynku recepcji nie oszałamiają ale są sukcesywnie odświeżane (malowanie , wymiana tv)co może wiązać się z małymi niedogodnościami ale starają się robić to w czasie pobytu na plaży lub basenach.Obsługa bardzo miła i nie nachalna.Ja byłem w okresie 13.05 - 27.05 i obłożenie hotelu w 1 tygodniu to 40% a w 2 to 80% więc nie wiem jak będzie od 01.07 ale nawet przy 80% nie było żadnego problemu z leżakami.Temp.z tego co pokazywały wyświetlacze wahała się od 35 do 46 st.C przy wilgotności 16-30%więc co do lipca to nie dla mnie.Mały minus to remont restauracji tematycznych (oprócz włoskiej) ale do lipca będą uruchomione.Na mieście całkowity spokój ,co prawda widać kontrole na drogach ale życie toczy się spokojnie.Byliśmy w Old Markecie taxi (2$), i w dzielnicy Naama Bay niebieskim busem ( 1$ za 3 osoby).Wszystkie zjeżdżanie czynne i tak jak 3 lata temu zjeżdża się na pontonach lub karimatach.Biuro Exim Tours.Na koniec jeden duży minus to przewoźnik i zarazem ostrzeżenie przed nim.ENTER to firma która zdobywa popularność dzięki wykiwaniom klientów.Lot powrotny do Katowic miał się zakończyć o 4'55 a zakończył się w Warszawie o godz 6'00 później 3 godz czekania na autokar i 4 godz jazdy do Pyrzowic.Tłumaczenie że była mgła w Pyrzowicach o godz 5 była wyśmiana przez mieszkańców Pyrzowic a prawdopodobny powód takiego zachowania był brak następnego czarteru z Pyrzowic więc lepiej i taniej było polecieć z nami do Warszawy.Na transfer 160 osób z Warszawy do Katowic zamówiono 2 autokary dlatego te 3 godz.czekania.Obsługa lotniska w Warszawie potwierdziła że nie jest wyodrębniony przypadek tej firmy Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2014-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Iwona L. ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę godny polecenia , ciekawa architektura , sam spacer po terenie zajmował dobrą godzinę, obsługa miła , kucharze widać że nie próżnują ilość i różnorodność potraw wręcz zaskakiwała a jeszcze co dziennie przygotowywano inne dania tematyczne na kolację np wieczór arabski ,m niemiecki , włoski. Jedyny mankament to goście z Rosji ale na to się już nic nie poradzi Pokaż »

    2014-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    gogiel ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo Fajny Hotelik. Aqua park rewelacyjny,obsługa też miła a przede wszystkim kilka restauracji i barów co daje urozmaicenie w wyborze potraw. Gorąco polecam.

    2014-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    justyna22 ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel piękny. Wspaniałe baseny oraz zjeżdżalnie. Minusami było jedzenie i animacje. Jedzenie dosyć monotonne i często bez smaku. W drugim tygodniu po przyjeździe większej ilości turystów często rozwadniane napoje. Duży wybór kaw, drinków i przekąsek. Hotel powinien także zadbać o lepszych animatorów, ponieważ obecni na miejscu nie zachęcali do aktywności. Ponadto wiele animacji się nie odbywało, bądź odbywało o innych godzinach niż podane. Mini golf, bilard - płatne. Animacje wieczorne słabej jakości, z pominięciem Magic Show. Warto podkreślić jednak wspaniale utrzymany ogród i ogólny stan hotelu. Pokoje standardowe, choć oczywiście mogłyby być odnowione. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zdjęciami hotelu - proszę o meila. Pokaż »

    2013-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    madzia8888 ocenił hotel Aqua Blu

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Z czystym sumieniem wart polecenia

    2013-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny