Hotel Sunrise Mamlouk Palace Hurghada *****

Sunrise Mamlouk Palace

Ocena hotelu (97 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.3
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    5.1
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.2
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

84% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    misiasia ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nasze pierwsze wakacje w Egipcie i padło na ten hotel i nie żałujemy było cudownie. pobyt trwał 7 dni. hotel duży, czysty. przepiękny ogród. Do użytku mieliśmy baseny korty tenisowe boiska. codzienne animacja na plaży, przy basenie a także nocne w sąsiednim hotelu z którego można także korzystać. jedzenie pyszne urozmaicone. plaza duża czysta z leżakami i parasolami. Polecamy!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2015-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Anna Kowalska ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo ładny ale już nie pierwszej młodości. Leżaki bardzo zużyte a jeśli chodzi o pokoje to nie mogę się wypowiedzieć gdyż przez pomyłkę albo BP albo hotelu( do dziś nie wiadomo) mieszkaliśmy obok w Gardenie. Hotel posiada piękne baseny, można korzystać z tzw mola na plaży które jest wspólne dla dwóch hoteli. Przy plaży różne rozrywki i sporty wodne oczywiście za opłatą. Brak zemsty przez cały tydzień u żadnej z osób a było nas ośmioro. Jedzenie przy basenach jak i przy plaży dobre a w restauracji głównej nie jedliśmy. Przy basenach znajduje się zjeżdżalnia jak również można posłuchać muzyki. Pokaż »

    2015-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Mariola_K ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ogromny,przepiękny. Super basen, plaża, wszystko na plus! Nie ma tłoku pomimo duzego obłożenia hotelu.Polecam

    2014-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    Marko1948 ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo czysty,wyżywienie urozmaicone i smaczne.Obsługa bez zastrzeżeń. 2 dni przed wylotem zakwaterowano egipcjan, którzy w restauracji powodowali sporo zamieszania. Brali potraw pełne talerze a w końcowym efekcie niewiele zjedli i zostawiali to na stole rozgrzebane przez ich dzieci. W kraju w którym panuje głód takie marnowanie pożywienia jest nie do przyjęcia. Moim zdaniem kulturowo nie pasujemy do siebie. Rafa - namiastka. Molo potężne betonowe zniszczone i zaniedbane. Szkoda, wydano na ten cel dużo pieniędzy i niszczeje.Animacje co dziennie na średnim poziomie.Biuro Pozdróży Sun&Fun zmieniło czas wylotu z Katowic do Hurgady z godz. 4.00 na 18.15.-zmiana dość istotna, zdecydowałem się na to biuro tylko z powodu godziny wylotu, niestety cały dzień w plecy, biuro podróży nie solidne nie polecam. Pokaż »

    2014-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    karolina3lo ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ekstra hotel polecam!! Obsługa przemiła, atmosfera super, czysto, miło, klimatycznie, zróżnicowane jedzenie dobierane tematycznie, szeroki zakres napojów alkoholowych i bezalkoholowych, pokoje zadbane czyste,miałam wspaniały widok z balkonu. Plaża ok przy hotelu. W pobliżu pasaż handlowy gdzie można kupić pamiątki.Były to moj epierwsze wakacje więc wspominam do dzis bardoz pozytywnie i kazdy hotel porównuje do tego, niestety większość nie dorównuje.Polecam Pokaż »

    2013-12-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    Pawel_1581 ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu niedawno. Zacznę od basenu - fajny ,ale niepodgrzewana woda, zimna jak lód. Można było przeziębić nerki .Rekompensował mi to bar w basenie.Animacje - nie lubię to nie korzystałam ,ale były gimnastyka wodna,taniec brzucha, itp.Plaża - piaszczysta, lekkie zejście do wody.Tu nie mogę nic zarzucić.Jedzenie- jak to w Egipcie (nieposolone) ale może być.COdziennie coś nowego było ,choć królik pocięty na pół przyprawił mnie o mdłości.Widać było resztki wnętrzności. Obsługa też jak to w Egipcie, za napiwek skaczą a za darmo to wiadomo średnio.Rozrywka - codziennie była dyskoteka z nowoczesną muzyką. Były nawet przekąski. Resztki z kolacji, ale zawsze to coś. :) Poza dyskoteką nie było rozrywek ,żadnego wieczornego show, ale.. mi to nie przeszkadzało ,bo wolałam codziennie tańczyć niż oglądać pierdoły. Hotel raczej dla młodych ludzi, na pewno nie dla rodzin z dziećmi ,chyba że rodzice nie mają ochoty na imprezy i będą wieczorem szli spać. Hotel położony blisko centrum ,więc starczyło na przełaj przejść przez ulicę i odrazu była dzielnica handlowa. Kawałek dalej centrum. W hotelu przewaga Rosjan. Pokoje - kupiliśmy standardowy ,ale dostaliśmy suit.. z jakiej paki nie wiem. Chyba było duże obłożenie ,albo pomyłka.hehe.. nie narzekałam ani nie powiedziałam ,że to nie ten pokój. Hotel ogólnie podobał mi się, no może mógł by być większy. Mało ogrodów by się przejść. Trzeba było raczej wyjść z hotelu. Pokaż »

    2013-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.1

    pusiak46 ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    byłam z mezem przez tydzień w Mamlouku-hotel obecnie przejęty przez egipcjam -standard usług pozostawia wiele do zyczenia ,Ręczniki wydawane na plażę klientom sa uzywane od 1997 roku tj od momentu otwarcia hotelu .Kazdy w polsce ma w domu lepsze szmaty do podłogi.pobierając recznikprzy basenie musisz go tam oddać ,jak przemieścisz sie z nim na plaze przegonią cie z powrotem do budy gdzie pobrałeś .Wpokoju nastepne reczniko szmaty.woda zalewa ci łazienkę jak bierzesz prysznic bo szklane drzw iod spodu ją przepuszczają ..łózka -materace tak wyleżałe że śpisz w niecce.Jedynie super jedzenie i połozenie hotelu!Wszystkich wtłaczają na parter PO TO ŻEBYS NASTEPNEGO DNIA ZANIÓSŁ W ZĘBACH 20 DOLAR NA POKÓJ WYZEJ .nie polecam hotelu .alfa star w katalogu kłamie że oddano go w 2007! naprawdę jest to wyeksploatowany hotel z 1997 roku . Pokaż »

    2012-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 6.0

    annja ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wakacje spędzone w tym hotelu w kwietniu (Wielkanoc) 2012 roku wspominam do dziś z rozmarzeniem. Było cudownie. Pokoje wygodne, czyste i przestronne, sprzątane codziennie. Obsługa sympatyczna, uśmiechnięta i uczynna. Restauracja ogromna, zawsze pełna jedzenia różnorodnego i smacznego. Baseny, plaża bez zarzutu. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Ja z pewnością już niedługo wrócę do Mamlouka. Pokaż »

    2012-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Anna Chojecka ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel i cała infrastruktura bardzo przyjemna, wspaniałe baseny, zawsze wolne leżaki. Jedzenie smaczne w dosyć dużym asortymencie. Bardzo czysto. Najważniejsze wspaniała obsługa mili, sympatyczni pomocni. Na każdym kroku odczuwaliśmy że o nas dbają. Menadżerzy starali się żeby wszystko było ok. Animatorzy bardzo dobrzy.Na nasze szczególne podziękowania zasługuje obsługa Lobby Bar a przede wszystkim Pan Melad Anuar za wyjątkowy takt i kulturę osobistą. Polecam. Pokaż »

    2012-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    rysieksobczak3 ocenił hotel Sunrise Mamlouk Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wypoczynek w tym kraju i wtym hotelu był po prostu rewelacyjny.Pokoje czyste i przestronne sprzątane codziennie, animacje ok.basenów bardzo dużo położonych blisko morza,Molo wchodzące głęboko w morze gdzie można oglądać przepiękne kolorowe rybki,jedzenie bardzo różnorodne,każdy coś dla siebie znajdzie.Pozdrawiam polską animatorkę Sisi która bardzo trafnie nam doradzała np. gdzie robić zakupy lub z kim pojechać na wycieczki,polecam jechać z biura Pani DOROTKI -taniej i ciekawiej Pokaż »

    2012-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny