Hotel Monica Beach Costa Calma ***

Monica Beach

Ocena hotelu (23 opinii)

5.1
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 3.3
    • Atrakcje w okolicy 3.1
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.9
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.5
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

94% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    jespa73 ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny wypoczynek.Hotel po stronie wyremontowanej bardzo ladne i nawet spore pokoje.Animatorzy ktuzy sie naprawde staraja chociaz jezeli chodzi o animation show wieczorami male urozmaicenie , mogli by sie bardziej postarac. Hotel czysty blisko plazy , jest sporo miejsca aby znalesc sobie miejsce do opalanie. Wiekszosc slychac jezyki Polski i Niemiecki byla gdy my bylismy mala grupa (4 osoby ) kturzy muwili pa Ruski ale byli niezauwarzalni no i dobrze. Niema tez Muzelmanuw co dla mnie bylo bardzo warzne. Jedzenie dobre choc monotonne ale karzdy znajdzie cos dla siebie. Sorry za bledy lecz niemieszkam w Pl i moje pisanie niejest supelnie ok ? Napewno tam jeszcze kiedys powruce i polecam osoba kturzy chca naprawde wypoczac . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2014-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    kebab2012 ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel wart polecenia ze względu na śliczne położenie i piękne widoki. Jedzenie raczej monotonne ale ok. Lepiej mieć pokój w części odremontowanej gdzie nie ma kluczy a są karty do drzwi. Ogólnie obsługa się stara , bardzo mila i ciągle gdzieś sie pojawia-sprząta itd. Kompleks bardzo spory z 3 barami i 2 basenami. Jest możliwość wyboru formy wypoczynku-miejsca. Przydał by się remont w kliku miejscach ale ogólnie hotel fajny. Nie dla singli. Pokaż »

    2013-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    eMo ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel pozytywnie zaskoczył, dostaliśmy wyremontowany domek o dużej powierzchni z oddzielną sypialnia i aneksem kuchennym, teren hotelu dosyć rozległy, jedzenie bardzo smaczne ale mogło by być bardziej urozmaicone, niczego nie brakowało, obsługa miła i pomocna, animacje średnie, drinki dobre. Bardzo polecam ten hotel, miło przyjemnie za rozsądną cenę. Hotel jest położony blisko ciekawych miejsc takich jak klify nad oceanem, miejsca widokowe, piękne plaże. Doskonały jako baza wypadowa. Pokaż »

    2013-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    kikib ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przepięknie położony na rozległym terenie, zdecydowanie wart swojej ceny. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne, miła obsługa. Pokoje zadbane i codziennie porządnie sprzatane. Jedyną niedogodnością były kolacje na określone z góry godziny. Bardzo fajne miejsce na wypoczynek. Pokaż »

    2012-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    radzik811 ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel w 100 % godny polecenia i skorzystania z ich uslug. Widoki przepiękne polecamy wynajęcie samochodu i objazd całej wyspy- koszt mizerny a wrażenia niezapomniane( cena samochodu 45 euro+ 20 euro koszt paliwa)polsko języczna obsługa...POLECAMY Pokaż »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    jori1983 ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę położony w doskonałym miejscu blisko plaży. Obsługa super, kilku Polskich pracowników, więc nie ma problemu z porozumiewaniem się. Polecam wyjazd jezeli chcemy odpocząć.

    2012-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Marek Szypura ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel *** i nic więcej . Plusy to położenie -plaża . Cena 1900 adekwatna. Polecam wycieczkę na LANZAROTE- park krajobrazowy , powulkanowy . Woda w oceanie naprawde ciepła w czerwcu - nie porównywać z Egiptem . Czytałem w uwagach o hotelu że są prusaki -to brednie , Pani która to pisała nie rozróżnia prusaków od robali które żyją pod palmami i wchodzą do pokoi Pokaż »

    2012-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    skaczorowska4 ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Holel położony blisko plaży i jest to jedo duży puls. Jedzenie niestety bez polotu- średnio co dwa dni podawali to samo trzeba sobie doprawiać do smaku, czesto brakowało sztućcy przy stolikach . Drinki z karty robione przez barmanów robione z alkoholi lokalnych - w porządku polecamy sambuke:)na gorąco. Polecam bar TROPICAL. W barze pod recepcją gdzie były animacje - zapach był niezbyt przyjey. Obsuga bardzo miła, często sprzątają .baseny w porządku ale do leżaki wokól basenu trzeb achyba o 7 rano sobie rezerwować przez położenie ręcznika. Raczej nie poleciła bym. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    molo ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    rewelacyjne miejsce na wypoczynek na plaży, hotel nie jest piewszej nowości ale czysto i przyjemnie, zapłaciłam za pokój 2+2 a dostałam rodzinny, 2 sypialnie plus pokój dzienny + łazienka, jedzenie dobre w miare urozmaicone ale po dwóch tygodniach kazdemu się znudzi jak wszedzie, polecam wypozyczyć samochód i pojezdxiź po wyspie szczególnie piekne plaże podrugiej stronie jak w bajce :-))) Pokaż »

    2011-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    KarolinkaDe ocenił hotel Monica Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Serdecznie polecam tym, którzy szukają wyciszenia,obcowania z naturą ;-) plaza piekna, hotel fajny jedynie drazniace bylo skupisko kotów w samym centrum hotelu,ktore łasiły sie do ludzi a ci je dokarmiali ..wrrr nie lubie kotów.. jedzonko dobre, obsluga miła ;-) jedyny minus to brak klimatyzacji w pokojach - jedynie wiatraki ..ale i tak z usmiechem wspominam tą miejscówkę i serdecznie ją polecam ;-) Pokaż »

    2011-05-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny