Hotel Simena Sun Club Camyuva *****

Simena Sun Club

Ocena hotelu (29 opinii)

5.8
  • Położenie
    5.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 5.8
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    6.0
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.8
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.9
    • Animacje i rozrywka 5.8
    • Sport 5.7
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    wiosna ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo dobry hotel. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Super dmuchańce na plazy dla dzieci i nie tylko. Zastrzeżenia mogę mieć tylko do malutkiego balkoniku i wielkości pokoju, ale to ujdzie. Spędziliśmy tam super wakacje. jedzenie wyborne. Posmakowały nam pieczone ziemniaki z dodatkami. Były nawet chipsy i orzeszki w barach. Smaczne drinki w opcji all. polecamy hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2014-12-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    jorgos53 ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To już czwarty raz. A w hotelu progres: nowy zaułek zabaw dla dzieci z amfiteatrzykiem . Dla "siorbiących " alk.24 h w recepcji + dodatkowe trzy bary w godz. 18-23 . Powiększony pomost w morzu z "siorbiarnią" oraz zacne alki z poza Turcji . Wprzeważającej wielkości w obsłudze barów to b.przyjaźni nam Kirgizi . po 15.09 w otaczającym hotel ogrodzie dojrzała granaty - do dowolnego zastosowania. Mrożone ręcznik serwowane na plaży juz dwukrotnie w ciągu dnia . Wcześniej były "tylko" trzy postacie ryb do konsumpcji a teraz cztery . No i ... piękne animatorki - no po prostu cuda , cuda ,cuda Pokaż »

    2014-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    leszek ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zdecydowanie polecam!! Kompleks położony przy piaszczysto-żwirowej plaży w ogrodzie z dużą ilością zieleni . Uprzejmy i miły personel, dbają o satysfakcję gości. Przynoszono do leżaka na basenie i plaży drinki, napoje bezalkoholowe jak również nawilżone ręczniki dla ochłody. Obsługa nie czeka na bakszysz.. Grupa sympatycznych animatorów umila czas, bogaty program animacyjny dla dzieci również wieczorny dla dorosłych. Z Internetu możemy skorzystać bezpłatnie w lobby i przy barach basenowych i na platformie. Wśród gości przewijał się język rosyjski, niemiecki oraz polski. Hotel godny zainteresowania i polecenia. Nie doszukuję się w nim wad. Daje mu najwyższą ocenę : Pokaż »

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    aldi ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel po prostu rewelacja. Szóstka z dużym plusem. Godny polecenia dla dużych i małych, dla par, rodzin i singli. Jesteśmy pod wrażeniem. Mogłabym spędzić tam kolejne wakacje.

    2014-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    jorgos53 ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Trzeci raz z rzędu i trzeci raz WSPANIALE . Hotel co roku podwyższa swój standard. Tym razem animatorzy ,muzyka "na żywo " , program artystyczny oparty na zespołach zewnętrznych ( Zawodowcy !!) , Wi - FI bezpłatne już na terenie CAŁEGO hotelu , bezpłatne katamarany ( ale z licencją) bo i fenomenalny stosunek obsługi do klientów . WRACAM w 2014!! Uważam ten hotel za NAJLEPSZY w Turcji . Konia z rzędem Temu kto znajdzie w tym hoteli jakoś "minus" Pokaż »

    2013-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    jolka12 ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny polecamy wszystkim. Zarówno jedzenie jak i obsługa bez zarzutów. Spędziliśmy w nim 9 dni. Nie ma się do czego przyczepić. Animacje ustawione pd Rosjan, ale tylko dlatego, ze stanowią większość gości, co jednak nam wcale nie przeszkadzało. Pokaż »

    2013-03-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    WajdaCelina ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było wspaniale . Fantastyczny- wprost bajkowy- ogród. Frajda dla dzieci ( zjeżdżalnia, brodzik , ogród zabaw no i opiekunki ). Obsługa fantastyczna . a te lodowe ręcznik na plaży czy też podgrzewana woda w prysznicu na plaży to już coś czego nigdzie jak dotąd nie spotkałem . POLECAM i na pewno tam wrócę Pokaż »

    2013-02-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    Aneta Andrzejczak ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, ogromny ogród, plaża, baseny, robią wrażenie. Jedzenie super, animacje ok. Nie mam zastrzeżeń, potwierdzam jedynie opinie o średniej wielkości pokojach i restauracji głównej na wolnym powietrzu z zadaszeniem (bez klimy)- dla mnie nie miało to wielkiego znaczenia! Polecam szczerze, super wakacje (jest to również opinia znajomych, którzy więcej podróżują niż my). Pokaż »

    2012-12-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    mumin3334 ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel.Czysto smacznie i wygodnie.Goraco polecam dla rodzin z dziecmi i nie tylko.

    2012-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.9

    Gosia ocenił hotel Simena Sun Club

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam serdecznie, własnie wróciłam z tego wspaniałego hotelu, moge go wszystkim serdecznie i goraco polecic. Hotel - domki bungalowy - rewelacyjne, czyste, ciche w przepieknym otoczeniu zielieni, wszystko zadbane a obsługa miła i uprzejma. Jedzenie rewelacyjne, duzo rozmaitosci o kazdej porze dnia i praktycznie nocy. Jedyna opcja w tym hotelu to all inclusive - daje mozliwośc korzystania z nieograniczonej ilości alkoholu w barze. Dla dzieci i dla dorosłych doskonałe animacje,w ciagu całego dnia, wieczorami rózne pokazy i mozliwośc potanczenia. Baseny ładne duze i czyste, plarza za przysłowiowym płotem - czysta i dobrze wyposażona. Oprócz ogromenj mozliwości posiłków w typie szwedzkiego stołu - otrzymuje sie dodatkowo bon do restauracji, na tydzien pobytu przypada jeden bon . Do wyboru kuchnia turecka, włoska, srodziemnomorska i chinska ( za dopłata - 15 $). Nasz wybór to kuchnia turecka -obsługa rewelacyjna a ilośc jedzenia praktycznie nie do przejedzenia. Odpocznie tu rodzina z dziecmi jak i sami dorosli. Jeszcze raz goraco polecam. Pokaż »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny