Hotel TTH Nashira Resort Titreyengol *****

TTH Nashira Resort

Ocena hotelu (62 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    topmagda ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi . Jestesmy bardzo zadowoleni, mimo drobnychniedociągnięć w pokojach, okolica, plaża , cudowne baseny i aqaparki nadrabiają z nawiązką. Nie wspominając już o przebogatej kuchni.

    2013-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    Ilona ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel piękny, wielki, piękne widoki, bardzo exluzywny,piekna roślinnosc, ogrody, baseny, bardzo dobre jedzenie, wiele miejsc do odpoczynku, lezaki wszystko super

    2012-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kahaśka ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przepiękny. Na ostatnim piętrze pokoje dwupiętrowe (antresola). Duży balkon. Piękne widoki. Najlepszym punktem hotelu są baseny. Jest ich tyle, że pomimo tłoku w hotelu, nie było problemów z leżakami. Jedzenie w porządku. Pod hotelem czekają taksówki gotowe zawieźć w każde miejsce za niewielkie pieniądze. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.3

    lolita13 ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel nie spełnił naszych oczekiwań. Jak na 5-gwiazdkowy hotel jedzenie było jak w zwykłym 4-gwiazdkowym. Brak różnorodności potraw. W okolicy brak jakichkolwiek rozrywek, do miasteczka gdzie można było się pobawic i coś zjeść było 10km. Basen ok, poza czystością wokół niego. Animacje bardzo przeciętne. Na plaży gdzie można było skorzystać ze sportów wodnych bardzo drogo. Rezydentka, mówiąc delikatnie, to co mówiła raczej mijało się z prawdą. Pokaż »

    2011-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Madziarka ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    wejście do morza kamieniste i strome, od razu głeboko, bardzo gorąco na korytarzach (brak klimatyzacji) i w jadalni hotelu (za słaba klimatyzacja, trzeba szukać miejsca pod klimatyzatorem) po za tym wszystko o.k.

    2011-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Tomala74 ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest naprawdę godny polecenia.Nazwa hotelu jest już nowa Suntopia Nashira ale dbałość o turystów jest wręcz niesamowita.Hotel jest jednym z najlepszych w okolicy Side.Polski animator Andzelika w klubiku dla dzieci zawsze udzieli najważniejszych informacji i porad.Menadżer hotelu zawsze towarzyszy wczasowiczom i zadaje pytania co się podoba a co nie co warto zmienić i to jest fantastyczne.Hotel jest naprawdę bajkowy.Rodziny dziećmi mają udogodnienia.Polecam gorąco. Pokaż »

    2011-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    1ania ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam. Super hotel, przyjazny dla rodzin z dziećmi, przygotowany do obsługi kompletu gości, zawsze dostępne leżaki przy basenie lub na plaży. Urozmaicone jedzenie, wiele przekąsek w ciągu dnia. Wyszukane animację, profesjonelnie przygotowane z dużym zaangażowaniem animatorów zarówno dla dieci i dorosłych, wieczorne i w ciągu dnia. Mile wspominay tam pobyt, być może tam wrócimy. Pokaż »

    2011-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    mir2004 ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia. Czysto, spokojnie i wszystko na miejscu. Jedzenie i picie bez kolejek i do oporu. Woda w basenach czysta tylko w morzu od razu głeboko tak że dla tych co nie pływają pozostaje basen.

    2011-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ania260784 ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam z wakacji w tym hotelu i jestem bardzo zadowolona. hotel naprawde godny polecenia. Pomimo tego ze w hotelu było bardzo dużo ludzi to nie odczuwa się tłoku ani na basenach ani na plaży nawet w restauracji głównej w porze obiadowej każdy znalazł dla siebie miejsce i nieczego nie brakowało. Jedzenie przepyszne obsługa świetna jedynie do czego można by było sie przyczepić to pokoje. Mnie to nie przeszkadzało bo przeciez wakacji nie spędza sie w pokoju hotelowym ale niektórym mogą przeszkadzać np plamy na dywanie czy widoczny sylion w łazience. Bardzo miło wspominam pobyt w tym hotelu i szczerze polecam. Pokaż »

    2011-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Evikaaa25 ocenił hotel TTH Nashira Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w tym hotelu na początku października, hotel owszem ładny, jednak troche zaniedbany w pięciogwiazdkowym hotelu chyba nie powinno byc podartej pościeli, podartych ręczników, u szczerbionych naczyń, a tam to spotkałam. Dodatkowo brak klimatyzacji na recepcji daje się we znaki. Pani w biurze podróży tak zachwalała ten hotel myślałam, ze to będzie wprost raj na ziemi, ale nie mile byłam zaskoczona. Czytałam duzo opini były one różne, ja też mam miesznae uczucia po tygodniu tam spedzonym. Zeszłe wakacje w egipcie wspominam do dzisiaj a to byl 4 gwiazdkowy hotelik. Hotel odwiedzany przez wielu polaków, jednak anglicy i niemcy są lepiej traktowani i to widac na kazdym kroku. Polacy to takie zło konieczne, dało się to odczuć. Np. w restauracji ala karte ominięto nasz stolik i nie podano nam jednej z potraw z tym oczywiscie udalam się gdzie trzeba, bo tak samo zaplacilam za to jak obecni tam anglicy, a nie uwazam zeby moje pieniadze mialy inna wartosc. opieka rezydenta dobra, jednak o co się nie zapytało to pani była tak oporna na podawanie infirmacji, jakby się czegoś obawiała. jedzonko pyszne, każdej kolacji przyswieca inna tematyka np. ryby+owoce morza, kuchnia meksykańska, kuchnia turecka. na co trzeba zwrócić uwagę, przyszła taka pora w ciągu dnia gdzie nie było co jeść. Zbyt wsześniej jest podawany obiad i sądze, że bar na plaży i hotelowa restauracja to mało dla takiej rzeszy turystów. Posiłki dawkowane nie było np. dostępnych lodów tylko okolo 16 przez godzine. baseny czyste w hotelu również czyściutko. Plaża piękna, jednak z niej korzystaliśmy najmniej. Male urozmaicenie napoi, drinków, jadąc do obcego kraju chciało by się spróbować jakiegos lokalnego napoju, tego tam nie było. wodka dla ruskich lala sie strumieniami.Rozrywka bardzo dobrze zaplanowana, roznego rodzaju animacje, dyskoteka, dansingi ;) Polecam hotel jednak drugi raz juz tam napewno nie wroce, jak dla mnie zwykly hotelik, a o 5 gwiazdek sie wymaga czegoś wiecej. Pokaż »

    2010-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny