Hotel Kemer Reach Kemer ****+

Kemer Reach

Ocena hotelu (10 opinii)

4.8
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 3.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 6.0
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 4.4
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    4.3
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.0
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 5.0
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    Naaaati ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jak czytam te negatywne opinie to mam wrażenie że byłam w całkiem innym hotelu. Jak dla mnie hotel był bardzo fajny - zgodnie z informacjami zawartymi w katalogu - plaża coprawda oddalona o jakies 500 m ale codziennie o każdej pełnej godzinie był podstawiany busik który zawoził nas na plaże - spacer obok śmietników nie był więc konieczny ;) Obsługa hotelu bardzo przyjaznie nastawiona.. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Coprawda nie poleciła bym tego hotelu dla rodzin z dziecmi poniewaz atrakcje dla najmłodszych wczasowiczów były dość okrojone. Pokaż »

    2010-01-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    maniak maniak ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel przyjemny i ładny, nie jest przy głównej drodze więc jest dość cicho. Można spokojnie wypocząć. Pokoje przytulne i codziennie sprzątane. Obsługa świetna, bardzo miła i przyjazna. Jedzenie dobre i w sporych ilościach, nikt nie wyszedł głodny z restauracji. Mały minus to plaża. Mała i trochę zaśmiecona. Do tego kamienista. I niestety dość daleko od hotelu. Sam hotel godny polenenia. Pokaż »

    2009-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    madzia_2 madzia_2 ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jedzenie bardzo dobre, obsługa przemiła, wystarczy okazać im trochę szacunku i odrobinę uśmiechu... Rosjan bardzo dużo, ale nam to w niczym nie przeszkadzało, to są normalni ludzie jak inni.. Jedyne, co mogę zarzucić temu hotelowi, to rzeczywiście - animacje dla dzieci, a i te dla dorosłych nie były zbyt wyszukane, być może w pełnym sezonie będzie lepiej (trwała budowa pomieszczeń mini-klubu). Co do samego Kemer, to ładne miasteczko z pięknymi górami dookoła, ale strasznie drogie :( Pokaż »

    2009-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    kicia33 kicia33 ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel raczej zasługuje na 3 gwiazdki. Z zewnątrz hotel wydaje się byc bardzo fajny, ale to jest złudne wrażenie. Pokoje są dosyć ładne, nowocześnie urządzone, ale sprzątane były najwyżej 2-3 razy w tygodniu, przy czym ręczniki zostały wymienione tylko raz. Jedzenie jest bardzo monotonne, kilka razy było tak, że to co dostaliśmy na obiad potem wróciło również na kolację, tylko trochę w innej formie. Do plaży jest dosyć daleko, trzeba iść drogą przy której wystawione są smietniki. Przy takim upale nieprzyjemny zamach jest nie do wytrzymania. Plaża połozona daleko od hotelu. Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    marek konieczny ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel nowy pokoje ładne czyste codziennie sprzatane ręczniki codziennie wymieniane układane w piekne kompozycje Stołówka duża czysta jedzenie smaczne każdy może coś dopasowac Obsługa miła ale słabo zna angielski za to wszyscy rosyjski Basen czysty nie brakuje leżaków najgorsze wrażenie to plaża oddalona nie 200 a około 600 m mała słabo zadbana mało leżaków bardzo kamienista Rezydentki z biura GTI dostępne miłe szczególnie p.Kasia.Hotel i całe Kemer miło mnie zaskoczyły(pozytywnie)dlatego polecam odpoczynek w Kemer Reach Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.0

    piotr cichy ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel bardzo odbiega od hoteli 5*, bardzo słaba obsługa, wręcz obrażona, że musi obsługiwaĆ Turystów, szczególnie barman za barem, gdy zbliża się godzina 24:00 , jest niemiły i niegrzeczny podczas obsługiwania klientów (formuła all incluisive), rozlewa drinki, wydaje limity tylko 2 drinki na osobę. Zaraz obok (maj 2009) kończy się budowaĆ nowy hotel, który bardzo ograniczył przestrzeń hotelową, wręcz wciął się w obszar przybasenowy hotelu Kemer reach. Hotel ma jednak najładniejszy kawałek plazy spośród innych hoteli, ale zaś najdalej , więc idąc w kierunki plaży nalezy kierowaĆ się na lewuo jakieś 300 m. Przejście plażą jest udręką:) Przy plaży jest nawet cos a la nasze wydmy:):) Na plaży all inlcuive, w barze plastikowe kubki są myte i podawane w nich piwko innym klientom. Ogólnie oceniam ten hotel na słabe 4 z minusem. Jesli nie zmieni się tam obsługa, marnie widzę przyszłośĆ tego hotelu. Na stołówce kolejki, niekiedy brakuje posiłków pod koniec godziny ich wydawania. Hotel jest znacznie tańszy od innych hoteli 5*, już wiecie dlaczego:) Pokaż »

    2009-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.2

    Marcin ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Szkoda słów. Najgorszy hotel w jakim byłem. Co najmniej 3* właściciel dokupił w promocji. Brak klimy w lobby, kolejki w restauracji, tragicznie mały basen z bezposrednim wlotem zjeżdżalni ( nic tylko małe dzieci same do basenu puszczać). nie jestem bardzo wymagający ale Kemer Reach to porażka. Pokoje były w porządku:) Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    agita agita ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nowy hotel ale można zauważyc niedociągnięcia w wykończeniu. Bardzo miła obsługa, nie stwarzająca żadnych problemów. Basen przy hotelu jest wystarczająco duży jak na taką ilośc gości hotelowych, wystarczająca ilośc leżaków i parasoli. Animacje bardzo skromne , ale jeśli ktoś miał ochotę pograc np. w siatkówkę to nie było problemu z zorganizowaniem ekipy. Plaża - 10 min spokojnego spacerku (300 - 400 m) lub dojazd busem hotelowym, ale jest na niej bardzo dużo miejsca w odróżnieniu od plaż hotelowych w centrum miasta, gdzie leżaki są bardzo blisko siebie. Hotel z pewnością zasługuje na 4 gwiazdki. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.8

    Bart ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel polozony jest kilkaset metrow od plazy ,ktora jest prywatna plaza innego hotelu . Plaza dla Kemer znajduje sie w odleglosci 3 km , idzie sie wzdluz autostrady nastepnie przechodzicie na druga strone i idac obok smietnikow ktore w temp 30 stopni pieknie pachna :) dochodzicie do upragnionej plazy ktora zreszta jest zasmiecona. W hotelu bylo mnostwo rosjan takze jezeli lubicie takie towarzystwo :/ to smialo , kuchnia tragiczna codziennie gulasz i ryba w smietanie . Nie polecam !!! Pokaż »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Marcin Sikorski ocenił hotel Kemer Reach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przyjemny i fajnie urządzony. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i otwarta na sugestie gości. W hotelu dwa baseny sauna fitness i łaźnia turecka. Polecam szczególnie masaże olejkami - niezapomniane przeżycie :) Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny