Hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon) Hurghada *****

Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

Ocena hotelu (164 opinii)

3.2
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 3.9
    • Cicha i spokojna okolica 3.9
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 4.0
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 2.9
    • Czystość 3.3
    • Łazienka 2.6
  • Wyżywienie
    2.7
    • Ilość i dostępność 2.9
    • Smak i jakość potraw 2.6
    • Różnorodność potraw 2.5
    • Obsługa 2.9
  • Hotel
    3.3
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 3.0
    • Obsługa 3.4
    • Czystość 2.7
  • Jakość / cena
    3.2

Rekomendacja

62% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    Marta ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    mieliśmy pakiet ALL IN i jesteśmy bardzo zadowoleni, jedzenie smaczne,pokoje codziennie sprzątane. Fakt,że było ciężko z wolnym leżakiem na plaży czy pod basenem ale to tylko jeden minus. Jesteśmy bardzo zadowoleni POLECAMY

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Dorota ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W czasie naszego pobytu nie wydarzyło się w hotelu nic złego co mogło by wpłynąć na negatywną opinię o hotelu. Pokoje czyste sprzątane codziennie, plaża duża z rafą koralową. Generalnie hotel godny polecenia

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Monika Serowska ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt super byłam 2 razy.Polecam. Jeśli ktoś ma uprzedzenia do naszych sąsiadów zza wschodniej granicy odradzam .Obywatele zza wschodniej granicy to ok 85-90% gości.Ja ich lubię więc dałam radę.:) Pozdrawiam Monika

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Mary Zabek ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Do hotelu, wyzywienia, polozenia nie mamy zastrzezen. Animacja pod Rosjan, ale mozna przezyc. Ogolnie jestesmy bardzo zadoweleni z pobytu w tym hotelu. Przy przydzielaniu pokoju uwazac i wybrac dopiero ten pokoj, ktory nam odpowiada.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariola Jańta ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel, ponieważ spędziłam cudowne dwa tygodnie urlopu z mężem(Maj2009)najważniejsze zalety to:czystość,bardzo przemiła i uśmiechnięta obsługa,co dzień inna kuchnia(bardzo dobra)nigdy niczego nie brakowało,napoje,alkohole-drinki,owoce,desery bez ograniczeń w pokoju sejf,lodówka uzupełniana dziennie,suszarka,telewizor,czajnik bezprzewodowy(kawa,herbata)wszystko w cenie,plaża super,sprzęt wodny ,leżaków i parasoli wystarcza dla wszystkich,animacje,gry ,zabawy,dyskoteki,szisza wszystko gratis ogólnie wszystko oceniamy na5. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Patryk ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w tym hotelu w 2007 w okolicach września. Doskonała formuła All, nawet mini bar - za darmo, po za tym fajka, sejf i wiele innych drobiazgów których nie znajdziecie w innych hotelach bezpłatnie. Stosunek ceny 3500zł /2tyg oceniam jako super. Przy plaży - bezpośrednio a nie po odbyciu 3 km wycieczki! Kiepską mieli tylko kafejkę internetową - ale działała. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Joanna ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu w wakacje 2006. I uważam ten wypad za naprawde godny polecenia. Hotel rewelacja, obsługa i jedzenie także. Blisko do Sakali na nogach nawet można dojść. Pozatym restauracje i sklepy przed hotelem.

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Emilia ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam na wakacjach pod koniec lutego w Hurgadzie wlasnie w tym hotelu .Hotel ,czysty ,zadbany ,wrażenie robi super,ekipa b dobra zawsze uśmiechnięta,zawsze czysto ,ktos kiedys pisal tutaj ,że brudne szklanki itp , ze brak materacy i lezakow , nie zgadzam sie z tym ,poniewaz w tym czasie bylu b duzo ludzi i wszystko bylo na miejscu ,lezakow starczylo ,materacy tez ,szklanki czyste wogule REWELKA POLECAM!!!!!!Ale my jak to polacy ,zawsze coś znajdziemy zeby ponarzekac :)Jedyny minus to malo urozmaicone jedzenie:) Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Tomasz ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w tym hotelu w 2006 roku .Dobre położenie czysta plaża jedzenie dobre powtarza się w drugim tygodniu , ale to normalne w Egipcie .Pokoje czyste i dość ładne ja za 10usd miałem pokój na 3 p z widokiem na morze

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    kasia debruch ocenił hotel Montillon Grand Horizon Resort (Grand Azur Horizon)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam.Hotel godny uwagi,ładna plaża z niedużą rafą kolarową na miejsu centrum nurkowania.Dobra lokalizacja od centrum Sakkali pieszo ok 15-20 minut.Obsługa miła i profesjonalna nikt nie wymusza napiwków(są specjalne puszki na napiwki) Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 28 9 10 11 12 13 14 15 16 17 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny