Hotel Sailors Beach Kiris ****

Sailors Beach

Ocena hotelu (15 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 3.2
    • Atrakcje w okolicy 2.9
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 3.5
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.3
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.5
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.3
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.7
    • Czystość 4.6
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.5

    wawabud ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel przeciętny,ogród piękny,basen mały,plaża kamienista z fajnym molo.Na plaży leżaków wystarczająco,przy basenie większy problem.Jedzenie super.Bar przy basenie i przy plaży.Najlepsze pokoje są na 1 i 2 piętrze.Bardzo słabe animacje i nocny klub ,właściwie jego brak.Hotel dla mniej wymagających klientów.Mi się podobało.Zależało mi na hotelu przy samej plaży i niezbyt dużym.W tym roku jedziemy całą rodziną.Wyjaz z Itaki miał być 8 dniowy a byłiśmy 6 pełnych dni.2 odpadły na podroż. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2013-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.8

    Agnieszka ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Generalnie hotel dość stary. Pokoje na pewno nie na 4 gwiazdki, dałabym max.2,5. Bardzo dużo Rosjan i pod nich są wszystkie animacje, zabawy etc. Trochę Niemców i reszta mix. narodowości. Jedzenie średnie, ale bardzo duży wybór. Hotel duży i gości też dużo, więc na stołówce tłok, do stolików ciężko było się dostać, czasem trzeba było czekać. Basen średnio czysty. Bardzo mało leżaków, zarówno na plaży jak i koło basenu. Czasem fuksem zajmowaliśmy jeden, żeby mieć gdzie ręczniki położyć, reszta cwaniaczków zajmowała wieczorem albo o 7 rano :( Obsługa hotelu bardzo niemiła, na język angielski dziwnie reagowali, często nie rozumieli. Samo Kiris jest bardzo małe, pełno tam tylko sklepików, Kemer, położone 6 km dalej- ładne i dużo większe. Wycieczki fakultatywne- dno- różne autokary, a lunche w jakiś spelunkowych restauracjach były serwowane. Pokaż »

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.9

    marzena ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    ładny hotel w pięknym ogrodzie,pokoje ok.jedzenie super,wszystko świrze i bez ograniczeń.po tygodniu przybyło nam po 3 kg.Alkohole nisko procętowe i dzięki bogu ponieważ gdyby miały moc jak w kraju to większość by się potopiła.Hotel dla osób nie wymagających luksusów,myślę że 4 gwiazki.Dyskoteka bardzo nędzna ale nam to nie przeszkadzało,przyjechaliśmy się poopalać i poleniuchować.W hotelu większość to rosjanie i turcy ale było ok.Plaża nie zgodna z opisem ,miała być piaszysto -żwirowa a była żwirowo- kamienista ale to też nie problem.Leżaków bardzo dużo starczała wszystkim. Pokaż »

    2012-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    vicky ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest super, miła obsługa, ładnie i czysto. Bardzo sympatyczna atmosfera, super animatorzy. Taki mały raj na ziemi. Dostęp bezpośrednio do plaży, basen. Miasteczko turystyczne, w okolicy same hotele. Ok 10km do miasteczka tureckiego. Nie wypożyczają żelazka i kasują za prasowanie 2 euro. Miła rezydentka. Jedzenie wyśmienite i różnorodne. Pycha! Było suuuper. Polecam!!! Pokaż »

    2012-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Danielix ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Plaża kamienista, ale można było gołymi stopami chodzić - OK. Za hotelem pare minut są niewielkie górki dla aktywnych - zalesione, trochę sklepów - turcy nie są natrętni. W hotelu dużo Rosjan, animacje głównie pod ich kątem. Jedzenie super i wielość do wyboru. Kelnerzy jako jedyni słabo się starali - w porównaniu z wrażeniami z innego hotelu (Side). My mieliśmy pokój luksusowy, ale za dopłatą. Późnym wieczorem słychać głośną muzykę z sąsiedniego hotelu. Busy jeżdzą co 10 minut do Kemer za 2$. Ogólnie było warto - POLECAM Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2012-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Elk ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczne miejsce na rodzinny urlop. Mimo dużej ilości pokoi sprawia dość kameralne wrażenie, budynki giną w szpalerze bujnej zieleni. Obsługa sympatyczna i uczynna, baseny duże i niezatłoczone, a kuchnia -bajka! Hotel z prywatna plażą - kamieniście, ale same otoczaki, zero jeżowców czy innych pułapek, duży własny pomost i stacja sportów wodnych. Kwadrans marszu na północ skały do ponurkowania, z wrakiem statku! Samo Kiris to jedna ulica wzdłuż wybrzeża z mnóstwem sklepików pod turystów (ciuchy, pamiątki, sprzęt wodny itd.), niestety bez atrakcji typu targ czy lokalna kuchnia. Z wycieczek - polecam za 18 euro Myra/Demre plus rejs do zatopionej Kekovy, oczywiście z biurek miejscowych - w Itace to samo za... 51 euro! Przesympatyczna obsługa, jak zresztą zwykle w Turcji. Personel gastronomii uwija się od rana do nocy z pełnym oddaniem (nauczmy się wreszcie dawania napiwków! :) ), pokoje sprzątane regularnie. Jedzenie poza skalą! - na 5 punktów dałbym 8! Restauracja o dość ponurym i pretensjonalnym wystroju (koszmarny pomysł stylizowania sufitu na jaskinię), ale jedzenie i obsługa bajeczne!!! OOOgrooomny wybór w formie bufetu, przez tydzień nie sposób wszystkiego spróbować, świeżo, bez resztek z poprzednich dni, a na zewnątrz 5 stanowisk przygotowujących jedzenie na bieżąco (grill, piec chlebowy, dwie kuchnie z rzeczami z patelni czy woków, naleśniki) Duży basen główny, przy nim brodzik, mnóstwo leżaków (nie ma wojny mimo przewagi Rosjan), i mniejszy basen z mini-aquaparkiem. Z atrakcji animacje na basenie, aquarobic, tai chi i inne. Przy plaży kajaki, parasailing, banan. Pokoje skromne, czyste, łóżko piętrowe dla dzieci, lodówka do użytku (choć ponoć w niektórych pokojach minibar) Pokaż »

    2011-12-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 3.5

    dorbar ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    super hotel,jedzenia bardzo dużo i urozmaicone,obsługa uśmiechnięta i miła,plaż tuż przy hotelu,leżaków wystarczająco - bardzo fajne wakacje, nie ma się do czego przyczepić. nie słuchajcie narzekaczy Polaków -nigdy z niczego nie są zadowoleni.polecam hotel Pokaż »

    2011-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.8

    marcin ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki co najmniej 3,jedzenie słabe-kolacja zaczynała się o 19:30 a za 10 minut już nie było w czym wybierać!Masa ruskich,traktowani jak królowie"chamy",drinki ok,plaża kamienista-bez butów ani rusz,czysta woda,leżaki trzeba o 7 rano rezerwować nawet wcześniej bo później jest problem,obsługa miła do dzieci,baseny ok-3,brodzik,z dwoma zjeżdżalniami i duży.Pokój mały ale może być,łazienka też mała-czysto.Po przyjeździe do hotelu o 23:30 okazuje się że niema dostawki dla dziecka(4 lata),dopiero po 30 minutach się pojawiło,brak pod tym względem organizacji-nie tylko my tak mieliśmy.Miasteczko małe ale ok.Bylismy z itaki,wycieczki drogie ale można było na miescie wykupić(taniej).Super delfinarium w Antalya,przy Aquaparku.Wycieczka darmowa z Itaki przy wykupieniu innej do Antalya shoping to męczarnia-ponad 2 godziny po 2 sklepach z biżuterią i skórami(ceny masakryczne nawet przy upustach),wolnego czasu na zakupy zostaje 1,5 godziny co jest mało wystarczające.Animacje słabe-za dużo animatorów i niewiadomo który od czego."Łan dolar załatwi wszystko".Sieć Orange nie ma zasięgu,ale można kupić kartę za 5 LT i starcza 30 minut rozmowy-budki na prawo od hotelu. Pokaż »

    2011-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Marta ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam serdecznie. Dnia 13.10.2010 wróciłam z tygodniowego pobytu z Turcji (hotel Sailor's Beach Club). Do tego hotelu trafiłam w ostatniej chwili, gdyż ten który sobie wybrałam miał się zamykać pod koniec tygodnia. Sailor's Beach to kompleks 4 budynków i jeszcze jeden budynek w którym znajduje się recepcja, spa & wellness i sklepiki. Pokoje hotelowe to dramat, wyposażenie stare, łózka dwupietrowe, łazienka stara i zaniedbana, na ścianie w łazience grzyb !!! Po wejściu do pokoju czuć zapach stęchlizny.W hotelu 99% to bardzo głośni, hałaśliwi Niemcy !! W nocy nie da się spać bo wszędzie słychać ich głośne krzyki, trzaskanie drzwiami i pusty śmiech. Poza takimi minusami są jeszcze plusy ;) Bardzo dużo jedzenia i bardzo pyszne, plaża czysta choć kamienista, woda CUDO !!! prawie biała i cieplutka. Hotel znajduje się pomiędzy morzem i górami, dlatego też pogoda jest zmienna. Raz słońcu a raz deszcz. W pobliżu sklepy, gdzie można kupić wszystko. Koło hotelu poczta, ale odrazdzam tam zakupy bo pan sprzedający nie wydaje drobnych, lepiej zakupic znaczki w recepcji. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2010-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 3.0

    Nutella ocenił hotel Sailors Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie wiem, skad tyle pochlebnych slow o tym hotelu? Hotel stary, wyposazenie pokoi pamieta chyba jeszcze najazd Turkow na Polske! Pietrowe lozka w pieciogwiazdkowym hotelu? To chyba zart!Komfortu nie ma zadnego, lazienki- stan fatalny, reczniki dramat, lezaki przy basenie- graty, stare parasole, ktore mialay polamane druty! na uwage i pochwale zasluguje tylko cudowny ogrod oraz mila obsluga i to byloby na tyle. Animacje prowadzone przez Rosjan - zalosne, dla dzieciakow 1 zjezdzalnia i 2 hustawki - moj synek umieral z nudow. Absolutnie nie polecam tym z Panstwa, ktorzy cenia sobie odrobne luksusu, chocby w postaci "puszystych" recznikow czy milej poscieli. Pokaż »

    2010-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (6)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny