Hotel Rehana Sharm Resort Nabq Bay ****+

Rehana Sharm Resort

Ocena hotelu (204 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.1
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 3.4
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.5
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.5
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 4.2
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

76% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Miro -------- ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wyjazd z biura sun&fun.Wszystko tak jak w ofercie.Transfer z lotniska i na powrocie szybko i bez problemów.Hotel ładny ,zadbany,duza ilośc basenów ,leżaków bez kolejek i rezerwacji.Jedzenie do wyboru i koloru.Drinki okey.Cena adekwatna do standartu.Był to już mój 5 wyjazd do Egiptu więc mam porównanie.Wycieczki troche tańsze na plaży niz u rezydenta .Byłem na nurkowaniu intro ,super wszystko okey.Polecam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2014-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.8

    Anah ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo ladny hotel, prześliczna zieleń. Super baseny. Niestety jakość potraw pozostawia wiele do życzenia. Napoje ok, nalewane z butelek.

    2014-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    margota ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel zdecydowanie dla klientów mało wymagających. Na dzień dobry dostaliśmy taki pokój, że nawet dla nas był nie do przyjęcia, po interwencji w recepcji zmienili nam na taki, który można było zaakceptować. Pokój, a zwłaszcza łazienka wymagała by już odświeżenia. Co do sprzątania to się nie czepiam,ponieważ Pan zawsze wszystko dokładnie sprzątał łącznie z tarasem, z napiwkiem czy bez zawsze tak samo. Jedzenie w hotelu różnorodne w dużych ilościach, przekąski dla dzieci rewelacyjne (łącznie z lodami, watą cukrową i popcornem). Restauracje a'la carte dostępne jedna wizyta w każdej w ciągu tygodnia(czyli są 4 to przy pobycie 2tygodniowym można być 8razy). Szału nie ma, tzn. indyjska kuchnia dobra, obsługa fatalna, włoska kuchnia ok, obsługa gorzej niż fatalnie, najlepsza jest libańska i pod względem kuchni i obsługi. Co do obsługi w całym hotelu to jest przesympatyczna, sprawna, nie patrząca na napiwki, rewelacja. Animatorzy bardzo fajni. Zgrana ekipa wprowadzająca wiele radości. Przygotowywali ciekawe wieczorne animacje, zaangażowani, szczególnie pozdrawiamy Anię z Polski. Nigdy nie było problemów z leżakami, jest tyle basenów, że zawsze można było znaleźć miejsce. Rafa przy hotelu śliczna, plaża taka sobie, bar na plaży przeciętny.Generalnie jesteśmy zadowoleni z pobytu, niestety porównywaliśmy do poprzedniego hotelu (czyli do Stelli Makadi Garden)i przez to wypadł nie tak rewelacyjnie. Hotel ma przemiłą atmosferę, którą tworzą pracujący tam bardzo ciężko fantastyczni ludzie. Pokaż »

    2014-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    wczasowicz4 ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam!!! Bardzo udany wyjazd, obsługa super nie ogląda się na napiwki, przepiękny ogród w 4*, czysto jedzenie urozmaicone dodatkowe 4 restauracje (kolacja) Polecam Itakę bo ma rezerwację lepszych (nowszych) pokoi.

    2014-03-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Irek123 ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pierwsze wakacje w Egipcie i mimo, niektórych złych opinii było wspaniale. Nie mam do czego się przyczepić. Mam porównanie, ponieważ, po tygodniu pobytu zostaliśmy przeniesieni do rehany 5* (obok), ponieważ było za mało gości w tym z Polski. Osobiście uważam, że hotel 4* Rehana Sharm Resort jest 100000% lepszy. Wieksza dostępność, barów, restauracji, miła atmosfera. Pobyt tutaj jest idealny dla par jak i rodzin z dziećmi. Godna polecenia jest również obsługa, za 1$ i z odrobiną humoru mamy wszystko "pod nosem" codziennie myta podłoga, nowe pościele, nowe ręczniki. Polecam wszystkim Pokaż »

    2014-01-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    witek ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam ten hotel jest tam naprawdę pięknie dużo zieleni ,basenów,bardzo miła obsługa,barmani super i nie czekają na napiwki ale warto dać 2$ w recepcji pracują dwie polki Marta i Aga które gorąco pozdrawiamy (kurier z katowic) hehehe można się od nich dowiedzieć dużo więcej niż od rezydenta jedzenie dobre choć troche monotonne ale tak już jest w krajach arabskich .Pokój dziennie sprzątany ,ręczniki zmieniane ,bardzo fajna ekipa sprzatająca a szczególnie Ibrahim zostawiał nam dzieła sztuki z ręczników i kwiatów na łóżku .Niestety po tygodniu z powodu braku ludzi w hotelu przeniesiono nas do drugiego hotelu Rehana Royal Beach 5* i to była porażka jak ktoś jest ciekawy to opinie umieszczam na tym hotelu .Gorąco polecam wyjazd do hotelu Rehana Sharm resort naprawde warto się tam wybrać Pokaż »

    2013-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.8

    Jarosław Laskowski ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam hotel Rehana , świetna lokalizacja , bardzo duży teren co daje przestrzeń i brak tłumów. Obsługa hotelowa zawsze pomocna i uczynna , na recepcji pracują dwie świetne dziewczyny z Polski Marta i Aga , które serdecznie pozdrawiamy ( rodzina z Wrocławia pokój 3116). Plaża czysta , leżaki zawsze dostępne , baseny również dużo i czyste. Restauracje i bary zawsze bardzo dobrze zaopatrzone i bez problemów z dostępnością jedzenia i picia. Soki i napoje zawsze schłodzone. Bardzo czysto i woda butelkowana nie kranówa. W pokojach czysto , ręczniki zawsze wymienione i woda dostawiana zawsze. Animacje codziennie w języku polskim również. Mimo zamieszek SPOKOJNIE I BARDZO BAZPIECZNIE właściciel dba o bezpieczeństwo wypoczywających. Bardzo polecamy ten hotel na wypoczynek i dobrą zabawę. Wrocławiacy z pokoju 3116 ( 13-20.08.2013). :))))) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    oskar_2 ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam wypoczynek w tym hotelu!!!, czysto, bardzo miła obsługa nie czekająca na napiwek , obsługa polska w recepcji, codzienne animacje w teatrze- również po polsku, dyskoteka, jedzenie: dla każdego coś dobrego, 4 restauracje do wyboru, bar alkoholowy 24 h, piwo i drinki w szkle, melex podwozi nad morze, blisko piękna rafa, niezapomniane wakacje! Pokaż »

    2013-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    yanosik ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia szczególnie dla rodzin z dziećmi, brak zastrzeżeń do czegokolwiek, wszystko na 6

    2013-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    olo64 ocenił hotel Rehana Sharm Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel, obsługa miła w 95%, wszelkie problemy załatwiane od ręki, jedzenie dobre i praktycznie 24 h/dobę, rezydent z ITAKI do bani, ale poza tym wszystko ok

    2013-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1020 21 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny