Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    kog ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wkacje w terminie 14-28 sierpnia 2009 bardzo udane !! Hotel świetny, przy meldowaniu 20$ w paszporcie sprawiło, że dostaliśmy dobry czysty pokój z pięknym widokiem, który nie sprawił nam problemu przez całe dwa tygodnie (trzeba się tylko przyzwyczić do dźwięków klimy). jeśli szukasz bliskości rozrywek polecam budynek głowny, jeśli spokoju to zdecydowanie bungalow ! Obsługa bardzo miła i kompetentna, kuma po angielsku - czysto wszedzie - pokoje, plaża, baseny, toalety czyściusieńkie :) Animatorzy jako tako, pracownicy oferujący atrakcje trochę nachalni ale taka ich praca (polecam snurkowanie z Piratami). Jedzenie mało urozmaicone, najlepsze były śniadania (naleśniki) ale można coś tam dla siebie znaleźć ! Niestety zarówno napoje jak mleko (okropne) rozcieńczane wodą - fuj fuj !! Jedliśmy wszystko, z zachowaniem podstawowych zasad i klątwa nas nie dopadła ! Ogólnie polecam jak najbardziej, zwłaszcza, że na plażę nawet buty do wody nie są koniecznę a dodatkowo jest rafa na niedużej głebokości i można z maseczką poogladać rybki ! Pokaż »

    2009-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    aaa ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    BYłam w tym hotelu 2 tygodnie :-) i jestem bardzo zadowolona i polecam ten hotel . Mieszkałam w budynku głównym. Nie wiem jakim cudem sie udało ze tam dostałyśmy pokój ..bo podobno w sezonie za budynek glówny trzeba dopłacać ... nie miałam co prawda widoku na morze i baseny ale na ogród i wszędzie bylo blisko ... z domków jest czasem dalej ... i jak sie wychodzi z pokoju to na cały dzień ..bo za daleko po tych schodkach żeby drałować co chwile ;-p ale tez nie jest to az tak wielki teren ... inaczej sobie to wyobrażałam przed wyjazdem :-) Teren baseny ogród itp booskoooo :-) plaża wielka zawsze wolne leżaki :-) tylko mogli by o nią trochę bardziej zadbać .... i zrobić jakieś bardziej przyzwoite parawany bo te nie zbyt atrakcyjnie wyglądają ;-p ale to nie ważne..woda cieplutka można sie kąpać do woli :-D all inc. świetne można jeść pic do woli .obsługa mila .... no może zdarzały się wyjątki ...ale tak to przemiła atmosfera :-) jedzenie jak to jedzenie w Egipcie.... ja nie jadę tam po to żeby ciągle jeść .. wiec dla mnie to nie problem .. nie jade tam dla żarcia a najeść sie było czym... animacje bardzo dobre rano wodny aerobik tance brzucha aerobik normalny na plaży wieczorem zawsze jakieś show... moze nie jakieś bóg wie jakie profesjonalne pokazy ale śmieszne przynajmniej ....wiec jak sie zostawało w hotelu to nie można sie było nudzić...jedynie co było denerwujące to to ze jak było napisane ze animacje zaczynają sie o 22 to oni zawsze opóźniali przynajmniej o 30 min ... wiec trzeba bylo długo czekać..... jak dla mnie to troche malo profesjonalne.... .dodatkowo nad basenami zawsze spiewal jakis pan :-) i jeszcze jeden minusik malutki ;-p : brak Muzyki na basenach !!!! Sun &fun spisal sie na medal Virginia super kobieta :-) o wszystkim nas poinformowała ... i o wszelkich szczegolach w hotelu kogo unikac a kogo nie ...:-) 2 tyg zlecialy za szybko niestety ... Pokaż »

    2009-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    eryk polański ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem w Hiltonie koniec lipca połowa sierpnia,Napewno bardziej się mi podobało niż w Turcji i Tunezji tylko że w Tun byłem jeszcze w 96r.Prośba nie bierzcie wycieczek od kolesia który ma biuro jak sie idzie na baseny,Safarii jeep porazka.Jeepem którym jechaliśmy ja żona dziecko i znajomi z dzieckiem i dwóch arabów był beznadziejny co chwile otwierały się drzwi ten jechał jak wariat.Jedzenie monotonia ale można coś wybrać.Uwaga na lód do drinków.Chociaz coś do jedzenia można znaleźć,ja w każdym razie schudłem ale codzienie dwa razy grałem na plaży w siatkę.No i polski alkohol niestety tamten się nie nadaje.W Hurgardzie na początku i w centrum jest sklep ,,cleopatra\'\'w sklepach tych pokazane sa ceny co jest bardzo dobre nikt cię nie nagaduje.Jeśli coś więcej prosze na priv. Pokaż »

    2009-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Ewelina ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczny hotel zarówno dla rodziny z dzieckiem , jak i dla pary. Obiekt duży, ale nie czuje się tego- nigdy nie czeka się na miejsce w restauracji czy na leżaki. Na miejscu centrum nurkowe :) i rafa dla amatorów snurkowania. Mnóstwo udogodnień dla dzieci. Miła obsługa. Wart swojej ceny. Polecam w 100% Pokaż »

    2009-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    mój post kierowany jest do: piotrek z ktorego pisze agnieszka. Dlaczego nie wspomnicie panstwo o swoim zachowaniu? Miałam ''przyjemnosc'' byc swiadkiem jak naskoczyliscie na virginie. wstyd mi za naszych rodakow, na prawde. Wkleiliscie tylko zdjecie kompromitujace hotel, a przeciez jest tam mnostwo pieknych miejsc, Panstwa zdjecia przedstawiaja droge dojazdowa ktora jest oddzielona od kompleksu. Na przyszlosc proponuje Panstwu wczasy w Kołobrzegu:)) i wiecej kultury. Biuro spisalo sie na 5, mimo ze nie uprzedzilo swoich klientow ze w Egipcie nie jest standard jak w Europie, ze woda jest dla nich zbyt cenna by podlewac nia ogrod i ze w restauracjach nie ma schabowego:) Pokaż »

    2009-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Mariusz Wójcik ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu od 3 do 7 lipca, był to nasz trzeci wyjazd do Egiptu, pomimo że hotel ma 4 gwiazdki dorównuje hotelom 5 gwiazdkowym, może nie wszystkim ale na pewno dużej części, polecam.

    2009-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Krystian ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam my(2+1)pobyt w tym hotelu oceniamy dobrze.Byliśmy tam w ubiegłe wakacje.Na miejscu powiedziano nam ze hilton ma"niezbyt"przyjemną obsługe w recepcji-ale pokój który otrzymaliśmy był ok.Wszędzie blisko,fajne widoki.Bylismy w czasie kiedy odbywaly się Mistrzostwa w Pilce Noznej.Był telebim i super atmosfera!Dla dzieci club w ktorym nasz syn(wtedy 4 lata)mógł byc całymi dniami!!Wieczorem dyskoteka dla dzieci-oj się dzialo:) Animacje dla dorosłych i wieczorne pokazy.Na kolacje co wieczór inna kuchnia tematyczna. Codziennie sprzątany pokój,miła obsługa zarówno w restauracjach jak i na basenach. Aerobik siatkówka itp.Dla dzieci (co ważne do 11 lody) hot dogi . My polecamy ten hotel duża ilosć basenów i własna plaża.Nasi znajomi również mieli daleko domek ale po interwencji otrzymali obok nas.W tym roku równiez Hurgharda ale ze wzgledu na aqua park inny hotelik. Krystian.R. Pokaż »

    2009-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    piotrek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    To tak...Pisze z tego konta agnieszka.. Hotel Beznadziejny wrocilismy wczoraj... FIRMA SUN&FUN BEZNADZIEJNA ..wogole nam niepowiedzieli,ze trzeba doplacic aby miec blisko domek.... mielismy pokoj numer 1229 NIE BIERZCIE TEGO POKOJU JEST BARDZOO DALEKO,PO DRUGIE SMIERDDZI TAM SZAMbem.... oblsluga w recepcji beznadziejna..///daleko do morza i basenow glownych....mozna sie tam latwo zgubic. Lepeij wziasc maly hotel... niz duzy...ten jest ogrmny... TRZEBA uwazac bo przy barach dawaja drinki za które trzeba płacić! niczego nie podpisujcie bo wtedy przy wykwaterowaniu dają wam rachunek do zapłaty... nie wszystkie drinki za darmo a wkońcu all inclusive... mały wyybór w restauracjach ciągle to samo podawają.... areobik bardzo krotki i ciagle to samo ... i robaki w lazience.. NIE POLECAM Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2009-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Łukasz ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Przyjemnie spędzony czas, miła atmoswera, dobre jedzenie. Obsługa porządna. Polecam wszystkim................

    2009-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    majka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotelik! Pokoje czyste, przyjemnie urządzone! Duży plus-żelazko! Baseny super, zawsze wolne leżaki! Plaża ładna, ale pomost dla chcących snurkować w remoncie:(( Jedzonko dobre, każdy coś dla siebie znajdzie!

    2009-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 28 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1821 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny