Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.5

    emilka4 emilka4 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Rewelacyjny hotel na letnie wakacje spędzane w Egipcie!!! Nie brakuje mu niczego. Przesympatyczna obsługa. Bardzo zadbane pokoje i wysmienita kuchnia. To tylko niektóre z wielu atutów tego obiektu, bo przecież ma również wspaniałą czystą plażę, gdzie nie brakuje leżaków nawet, jak przyjdzie się po 10. Pokoje są schludne i codziennie sprzątane. Pokaż »

    2009-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Marzena W ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam tym hotelu wczasy w tamtym roku.100% zadowolenia.Super jedzenie,rewelacyjna obsługa.Przemiły Pan sprzątający pokój.Duża ilość basenów.Czysta ,bardzo duża plaża.Biuro PEGAS -rewelacja,solidne ,fachowe.

    2009-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    bartus bartus ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest dosyć dobry. Widziałem już wiele hoteli w Egipcie, ale ten zasługuje na swój standard i cenę. Jeśli ktoś lubi duże kompleksy, będzie się tu czuł bardzo dobrze. Warto skorzystać z wycieczek fakultatywnych oferowanych przez miejscowych, ponieważ są znacznie tańsze niż te u rezydentów. Bardzo wiele rozrywek dla aktywnych osób (sporty wodne, nauka tańca itd.). Nie można się tu nudzić, choć nie leży on zaraz przy centrum. Pokaż »

    2009-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    agnieszka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zeby napisac tutaj tego komentarza musialam zakreslic w kolkach takze na to nie patrzec gdyz ja do tego hotelu 1 raz lece;) Hejka wszystkim :) mam pytanko kto teraz leci do tego hotelu 17 lipca???:) Prosze sie odzywac mozna by sie jakos zapoznac :) pozdrawiam jak co piszcie na numer gg 46-59-705 albo email agulenkaosw@wp.pl Pokaż »

    2009-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Jarosław ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy tam miesiąc miodowy .Naprawdę były to chwile najpiękniejsze w naszym życiu.Malownicza okolica mnóstwo atrakcji. teraz cóż zostały wspomnienia i zdjęcia .Kiedyś na pewno tam wrócę.Polecam moja ocena 6 :)

    2009-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Wojtek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu we wrześniu 2007 roku. Nasze pierwsze wakacje w takiej odległości od domu i był to strzał w dziesiątkę :-) Polecamy ten hotel. Duże i zadbane pokoje (spaliśmy w bungalowach, pokój 1124), długa plaża (w końcu to Long Beach), zawsze wolne miejsca na leżakach na plaży, przy basenach to już różnie ale my nie korzystaliśmy zbyt często - wolimy ciszę i spokój na plaży. Obsługa bardzo miła, uczynna i uśmiechnięta - nie wyciąga rąk po napiwki, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie - szczególnie polecamy restauracje Aldente. Pomimo tego, że cały hotel (a właściwie ośrodek ?) jest baaardzo duży, nie ma tłoku ani kolejek właściwie nigdzie, o tym aby zabrakło czegokolwiek (jedzenia, picia itd) nawet nie ma mowy. Minusy dla mnie : 2 baseny w remoncie (no ale kiedyś w końcu muszą je remontować) na plaży jeśli jesteś blady (więc przez pierwsze kilka dni) często jesteś nagabywany na różne odpłatne rozrywki, nurkowanie, snurkowanie, masaże itd - nie ma jednak to nic z nachalności, czasem "usługogodawcy" po prostu rozmawiają z wypoczywającymi na zupełnie luźne tematy, poziom animacji wieczorem w amfiteatrze dla mnie lekko żenujący ale sporo ludzi co wieczór dobrze się bawiło (zwłaszcza tych na wspomaganiu ;-) ), Te 3 minusy to tak dla zasady, bo właściwie nie miałem się do czego przyczepić... :-) Zdjęcia pokoju i hotelu można zobaczyć na http://picasaweb.google.com/wojtek.kusmirek/HiltonLongBeachHurgadaEgipt Jeśli masz jakieś pytania możesz spokojnie pisać do mnie postaram się odpowiedzieć wojkus(at)tlen.pl JESZCZE RAZ Z CZYSTYM SUMIENIEM GORĄCO POLECAM TEN HOTEL !!! Pokaż »

    2009-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ania ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Tak z czystym sumieniem moge polecic ten hotel.Ja byłam zadowolona w 100%.Polecam go wszystkim!!!!!!

    2009-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    bastannek bastannek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest zgodny ze swoim standardem. Dobrze wyposażony i z miłą obsługa, aczkolwiek kuchnia tamtejsza smakowała mi średnio. Niestety nie znajduje się blisko centrum, więc nie miałem zbyt dużego wyboru. Plaża ok. (nie brakowało przynajmniej leżaków). Pokaż »

    2009-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Marek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hilton jest wspaniale położony, więc polecam wszystkim, którzy chcą uciec od problemów i wypocząć w spokoju. W tym hotelu nie brakowało nam niczego. Jest on bardzo duży i nie ma takich sytuacji, że nie ma gdzie się obrócić. Obsługa zasługuje na wielkie uznanie. Jest bardzo profesjonalna. Jedzenie jest bardzo smaczne i urozmaicone. Ja uwielbiam nurkować, a tamtejsza rafa była dla mnie rajem. Animacje w hotelu były bardzo dobrze zorganizowane i animatorzy byli sympatyczni. Pokaż »

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ilona ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu byliśmy w lipcu 2007r. Zaskoczył nas bardzo pozytywnie. Ogromny kompleks, kilka basenów, 2 restauracje, dobre jedzenie i duży wybór, pokoje świetnie urządzone, codziennie sprzątane. Codzienne animacje, przedszkole dla dzieciaków (niestety nie polskojęzyczne, ale nie można mieć wszystkiego ;) Generalnie wróciliśmy bardzo zadowoleni i jeżeli ponowne polecimy do Egiptu to napewno do tego hotelu. Polecam P.S. W "aptece" przy hotelu można 10-krotnie przepłacić, lepiej podjechać taxi do innej;) Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 29 10 11 12 13 14 15 16 17 18 1921 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny