Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Barbara ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam gorąco. Wspaniała miła atmosfera. Znakomita organizacja. Cisza, spokój mimo ze teren ogromny i mnóstwo gości. Bardzo sympatyczna obsługa. Baseny czyste, otoczenie zadbane. Polecam rodzinom z dziećmi

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Anna ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest SUPER! Polecam rodzinom z dziećmi - ładny plac zabaw i przedszkole!! Dużo basenów i ogromna plaża. Opcja all wystarczająca - każdy znajdzie coś dla siebie. Dla nas dużym plusem była lokalizacja hotelu - daleko od centru, ale wiem, ze dla niektórych był to minus. Polecam rejs statkiem (zakupiony na plaży hotelowej), zabierają na przepiekne rafy!! Przy hotelu mała rafa, na codzienne krótkie wypady OK. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Lukasz ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    ogolnie hotel b.dobry, czysto i ladnie obsluga hotelowa ok, jednak trzeba uwazac na tubylcow w barach przy basenie glownym - naciagaja na platne alkohole a jak juz cos podpisujesz to zrob to tak aby nic nie byly w stanie ci dopisac jedzonko malo urozmaicone, co 3 dni sie powtarzalo mala ilosc wc - nie przy kazdym basenie a z plazy trzeba bylo biec kawalek za potrzeba hotel upodobali sobie rosjanie, jest ich tam ponad 50% - jednak w okresie kiedy ja tam bylem (05/2009) byl wysyp pieknych i samotnych rosjanek hotel prawie na granicy miasta - do centrum kawalek - za 5$ dojedziesz bez problemu Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Gosia x ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wydaje mi się, że hotel jest godny polecenia byłam tam tylko jedną noc ale było porównywalnie tak jak w innym Hiltonie w Hurghadzie, pokoje bardzo przestronne, z bardzo dużym tarasem, czysto,pachnaco. Obsługa hotelowa pierwsza klasa. Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Marta Sosn ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przepiekny! Baseny czyste, pokoje pachnace, a jedzenie? Mmmm stol szwedzki z wieloma przepysznymi daniami. Obsluga tez bardzo mila. Ogolna ocena na 5+ POLECAM

    2009-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sybirek sybirek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hilton Long Beach spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jedzenie było bardzo smaczne, napoje również. Nie były tak rozcieńczane z wodą jak w innych hotelach. Poza tym serdeczność tamtejszych ludzi i obsługi hotelowej sprawia, że panuje tam doskonały klimat. Pokoje dobrze wyposażone i bardzo czyste. Codziennie zostawialiśmy na łóżku 1$ i po naszym powrocie zastawaliśmy czyściutki pokoik z wymienionymi ręcznikami lub miłymi ozdobami na łóżku. Plaża przy hotelu jest bardzo ładna i duża. Nigdy nie brakowało leżaków. Martwiły nas czasem tylko odpływy morze, ale na to hotel już wpływu nie ma :) Pokaż »

    2009-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    ANDRZEJ ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam , bylem z rodzina w tym hotelu w 2005 i 2007 roku ,oceniam go pozytywnie szczegolnie ze wzgledu na centrum nurkowania , polecam

    2009-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Nata Kunecka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu byłam w lipcu 2007. Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Teren hotelu duży, mnóstwo ścieżek do spacerów, obszerna plaża, kilka basenów, animatorzy ok, aerobik wodny, gimnastyka, różne gry, poza tym siłownia, można korzystać do woli, tenis stołowy i ziemny (chyba płatny dodatkowo), na terenie hotelu centrum nurkowe i windserfingowe. Dyskoteka hotelowa raczej marna. Wieczorami lepiej jeździć do Hurghady. Za terenem hotelu pustynia, ale komunikacja dobra, taksówki i busy jeżdżą co chwile. Mimo rozległości hotelu i dużej ilości osób jaką hotel i "domki" mogą pomieścić jest spokój, można naprawdę odpocząć. Pokoje bardzo ładne, zadbane, z widokiem na morze, jedzenie b. dobre i różnorodne. Polecam ludziom w każdym wieku. Idealne miejsce na odpoczynek i zabawę. Pozdrawiam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Artur Mertowski ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na dobrym poziomie. Zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Byłam tam na wakacje,więc atrakcji było więcej. Polecam osobom szukającym spokoju i ciszy. Super zajebista zabawa. Polecam z całego serca

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    stmstaszek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam ten hotel pięknie połozony ogtomna plaża wejście do wody bardzo fajne jest płytko około 100metrów się wchodzi wspaniałe dla dzieci polecam

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny