Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    kamila ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo dobry. Ogromna plaża, czyste morze z pięknymi rafami. Polecam wyporzyczenie sprzętu do nurkowania i obejrzenia przepięknej rafy koralowej. Obsługa miła. Atrakcje na najwyższym poziomie. Grupa animatorska sprawdza się w 100%. Zero nudy. Każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam gorąco:) Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Monika Nagórska ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel rewelacja! Ogromna, piękna plaża, mnóstwo leżaków z parasolami. Przyhotelowa rafa koralowa, nieduża, ale na początek idealna. Jedzenie bez zarzutu. Pokoje przestronne i bardzo czyste (my mieliśmy z widokiem na morze). Cały teren wspaniale zagospodarowany, łącznie z czyściutkimi basenami. Wieczorne i dzienne animacje zapewnione. Polecam szczególnie na romantyczny wyjazd we dwoje. Ja z pewnością tam wrócę... Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Jarek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    no coż, ja za wizyte w tym hotelu zaplacilem dobra cene (dlatego tez sie skusilem na ta oferte) ale woalbym zaplacic wiecej i nie leciec 15 minut kretymi scierzkami do plazy i nie narazac sie na naciaganie na kazdym kroku przez wyjatkowo wrednych i podstepnych barmanów i kelnerwo! Mam porownani bo dwa lata temu spedzilem wakacje w nowej czesci Hurghady w maly hotelu King Tut i tam obsługa byla o wiele milsza i zyczliwa dla gosci. W Hiltonie jedyne co mi sie podobało to obsługa pokoji. Za pare dolarów napiwku mialo sie elegancko posprzatany pokoj a panie mialy na lozkach piekne "obrazki" recznie ukladane z platkow kwiatow:) Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Ewelina ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Duży hotel idealny do odpoczynku i opalania. Ma własną dużą i piękną plaże oraz mnóstwo basenów w tym podgrzewany wprost idealny na porę chłodniejszą. Oprócz budynku głównego moża zamieszkać w bungalowcach które dają kameralny nastrój choć pokoje w nich nie są za ładne natomiast widok z balkonu powala na kolana. Jedzenie bardzo dobre. Niestety hotel gwarantuje mało rozrywek. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (37) »

    2009-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Aneta Jędrasik ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel. Piękne duże i czyste pokoje. Śliczna plaża. Jedyny hotel w Egipcie, w którym obsługa nie próbuje Cię okraść na każdym kroku oraz w którym nie zabierają Ci talerza z przed nosa. Jedynym minusem jest mało rozrywek. Pokaż »

    2009-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    malineczla malineczla ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel znajduje się trochę na uboczu, więc wokoło nie ma zbyt wielu rozrywek. Musiały nam wystarczyć te, które oferował hotel. Na szczęście było ich całkiem sporo. Bardzo fajne są baseny i animacje. Plaża chyba jedna z najlepszych w całym regionie. Jedzonko było dosyć smaczne, choć mogli je bardziej urozmaicić, bo szybko się nudziło. Muzyka w hotelu raczej spokojna. Pokaż »

    2009-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agnieszka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, byłam w zeszłym roku w tym hotelu i jedyne co moge powiedziec to rewelacja!!!! nie da sie opisac tego wszystkiego, po prostu trzeba to zobaczyc. Dla mnie osobiscie baseny nie istnialy, cały dzien byłam na rafie. W tym roku, dokladnie w lipcu znowu tam wracam i nie moge sie juz doczekac!!!! Pokaż »

    2009-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Mariolka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zasługuje na 4gwiazdki z plusem,ładne baseny,dobre jedzenie.Polecam pokoje w budynku głównym,bo inne są baaaardzo oddalone.W hotelu centrum nurkowe,piękna plaża ,własna niewielka rafa.Godny polecenia.

    2009-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Zdzisław /lesioand/ Leszczyński ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jak powiedziano zwiedzaj świat a zobaczysz jak jest, więc jadę do tego Hotelu w wrześniu, zobaczymy jak będzie , na pewno zostawię ślad.Na razie mogę tylko polecać i życzyć odpoczywającym dużo słońca i dobrego zwiedzania.

    2009-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Jarek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Uważaj na kelnerów i barmanów naciągających na płatne drinki. W ramach All inclusive masz tylko "local alcohol" i o takie drinki proś w barach i kelnerów

    2009-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny