Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    Agata ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotelu nie da się opisać tam trzeba pojechać i przeżyć najwspanialsze wakacje w życiu. Byłam już w różnych hotelach, ale ten wywarł na mnie szczególne wrażenie, naprawdę nie mam zastrzeżeń do Hilton Long Beach, polecam wszystkim z czystym sumieniem:) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (13) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    ibirek ibirek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nie mam żadnych zastrzeżeń do hotelu i całej obsługi. Hotel jest czysty i zadbany. Wyżywienie smaczne, przede wszystkim ciasta i ciasteczka. Bardzo duży wybór. Ogromna plaża, bardzo dobrze zagospodarowana. Pokoje dobrze wyposażone. Czysta łazienka. Brak awarii przez cały pobyt. Pokaż »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    aretahon aretahon ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam wakacje 2008 w Hiltonie i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Hotel robi wrażenie swoją wielkością. Obsługa jest tam na bardzo wysokim poziomie i nie domaga się bakszyszu. Jedzenie w All było bardzo smaczne, choć sniadania trochę monotonne. Mimo to nikt z nas nie chodził głodny, bo jest duży wybór różnych przekąsek i wiadomo, ze wykupiło się All. Ogromne wrażenie wywarły na nas baseny. Mają bardzo ciekawy układ. Plaża po prostu prześliczna. Ze względu na dużo powierzchnię całego kompleksu nie odczuwa się natłoku turystów, jak w większości hoteli to bywa. W tym hotelu każdy znajdzie coś dla siebie. Ci, co pragna odpocząć w ciszy i spokoju nie będą narzekać, ale jest tam także wiele atrakcji dla tych bardziej rozrywkowych. Animacja jest tam super. Najbardziej podobał nam się taniec brzucha. To były najlepsze wakacje w moim życiu. Pokaż »

    2009-05-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Katarzyna ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Cicho, daleko od zgiełku, ładna i przestronna plaża, rafa osłaniająca zapewnia cieplejszą i spokojniejszą wodę do kąpieli jest jednak w kiepskim stanie, ale można popływać. Hotel wyposażony w wystarczającą liczba leżaków, jedzenie jak najbardziej OK. Udane wakcje - polecam Pokaż »

    2009-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Ewa Brzozowsk ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu w 2008 roku w sierpniu. Jetem bardzo zadowolona. Jedzenie bardzo dobre, jakość usług nie najgorsza. Bardzo dużo leżaków i ręczników. Pokoje czyste i schludne, utrzymane standardowo. Ogólnie polecam wszystkim.

    2009-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Lidia Kaskow ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia,dla rodzin z dziećmi jak i dorosłych.Piękne położenie,plaża piekna i szeroka.Dla mnie jeden z lepszych pobytów w Egipcie.Pyszne i różnorodne jedzenie. Mimo że byłam w lipcu nie było problemu z leżakami przy basenie jak i na plaży.Przy hotelu można podziwiać rafy koralowe.Jeden minus to odległość do miasteczka Hurghada,ale można dostać się tam ich busikiem.Polecam Pokaż »

    2009-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Renata ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu w 2007 roku w sierpniu. Jetem bardzo zadowolona. Jedzenie bardzo dobre, jakość usług nie najgorsza. Bardzo dużo leżaków i ręczników. Pokoje czyste i schludne, utrzymane standardowo. Ogólnie polecam wszystkim.

    2009-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    anna_76 anna_76 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ten hotel nie zasługuje na 4+ gwiazdki , owszem pokoje b ładne , duzo przestrzeni, kilka basenów , w tym w okresie zimowym kilka podgrzewanych, obsługa miła i uczynna ale plaza fatalna- piasek zbity jak na jakiejś budowie , stare ciezkie lezaki , nie za czysto , plusem duzy plac zabaw na plazy ( zadaszony) , fajny barek na plazy . Posiłki kiepskie, mało urozmaicone, słabo jeśli chodzi o dzieci, najgorsze jednak były karaluchy ktore spotkałam na jadalni!!! ( był to moj 5 pobyt w Egipcie i pierwszy raz coś takiego w miejscu spozywania posiłkow) Rozrywka tez taka sobie , wieczorki dla dzieci słabe, jakiś mini klub ale dziećmi się słabo zajmują. Dla dorosłych wieczorne występy i dyskoteka dodatkowo płatna. Jak ma sie porównanie do innych hoteli to ten wypada kiepsko ale na pewno wypocząć się da . Ja drugi raz bym tam nie pojechała. Pokaż »

    2009-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Koks ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w nim w sierpniu 2008 r. i były to moje najlepsze wakacje. Hotel piękny, jedzenie bardzo dobre i naprawdę jest w czym wybierać , dodatkowo obsługa znakomita, i chyba nie bez powodu Hotel ten został HOTELEM ROKU w Hurghadzie.. Na pewno wybiorę się tam ponownie :) Pozdrawiam Pokaż »

    2009-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Jarek S ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia, rozległy teren, cisza, spokój, nie trzeba bić się o leżaki przy basenie, na plaży , reczniki bezpłatne, 2 restauracje w formie all do wyboru. Jestem zachwycony,(problemem mogą być czasami turyści z Polski, chamskie zachowanie) Ja byłem zachwycony, obsługa syper, za 1 usd dziennie podają drinki do leżaka. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2009-05-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny