Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    beata s ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylam w tym hotelu w 2007 roku, jednak mimo minionego czasu, wrazenia pozostaly niezmienne i ciagle zywe. Hotel mnie zachwycil zwlaszcza pod wzgledem pysznego jedzenia, ilosci basenow oraz pieknej, dlugiej plazy. JEDZENIE: przepyszne. Codziennie sa organizowane inne dni kulinarnie, tzw. kuchnie swiata. sa 3 restauracje, w tym 2 z ALL, jedna chyba chinska, dodatkowo platna, nie bylam w niej. Jedna z tych 2 jest wlasnie z kuchniami swiata, jedzenia pod dostatkiem, nie trzeba sie bic ani o miejsce, ani o kawalek miesa :) Druga jest restauracja wloska, w ktorej codziennie serwowane sa inne potrawy. BASENY: jest ich mnostwo, o roznej glebokosci, w roznym miejscu, wiec tez nie ma walki o lezaki, bo jest ich pod dostatkiem. Jest jeden basen dla nurkow, kilka brodzikow, kilka tez normalnych, wszystkie duze i piekne. PLAZA: dluga, piaszczysta, jednak piasek nie taki, jaki sobie wyobrazamy, ale ubity. Na srodku plazy jest takie jeziorko, w ktorym mozna uczyc sie windsurfingu lub po prostu posiedziec, a nawet poplywac. Lezakow mnostwo, malo osob na plazy. Przy pomoscie rafa, schodzi sie po drabinie do wody. Zejscie z plazy do morza jest lagodne, wrecz plytnie, idzie sie czasem nawet i 200 metrow, by poplywac, takze idealnie dla dzieci. BARY PRZY BASENIE I PLAZY: frytki, kebaby, i inne przekaski, zawsze zimne napoje. OBSLUGA: zawsze usmiechnieta, mila, nie wymagali bakszyszu, byli niezauwazalni, ale pojawiali sie zawsze w odpowiedniej chwili. ROZRYWKA: sa animacje w ciagu dnia, sa w jezyku angielskim i rosyjskim. gimnastyka w wodzie, taniec brzucha, taniec towarzyski, gimnastyka na trawie itp. wieczorem show z animatorami w amfiteatrze. LOKALIZACJA: Daleko do centrum, ale dzieki temu hotel na uboczu, cisza i spokoj. POKOJE: Ja mieszkalam w oddzielnych budynkach, takich jakby bungalowach, nie w budynku glownym. Chwalilam sobie, choc mialam pokoj cos 900 iles, czyli bardzo daleko od restauracji, basenow i plazy. Ale codzienny spacerek tylko wyszedl mi na zdrowie. Pokoje czyste, codziennie sprzatane, niestety brak prysznica, tylko wanna. prawie kazdy pokoj z widokiem na morze, w pokoju sejf, klima, tv, lodowka, a w niej codziennie dwie butelki zimnej wody. OGÓLNE WRAŻENIA: polecam tym, ktorzy chca aktywnie spedzic czas - korty, baseny, centrum nurkowania, windsurfing itd. oraz tym, ktorzy lubia cisze i spokoj i wybieraja sie w podrzo poslubna. Miejsce godne polecenia, na pewno tam jeszcze wroce, byc moze juz za kilka miesiecy :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (20) »

    2009-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Niki ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wspaniały hotel godny polecenia. Pokoje bardzo ładne, codziennie sprzątane z własnym sejfem. Dobrze podgrzewane baseny w okresie zimowym. Świetne jedzenie serwowane w dwóch restauracjach. Minusem jest duża odległość od centrum.

    2009-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    MaTyS ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel 4 **** i tak go oceniam. Dużo basenów, dobre zróżnicowane jedzenie, jak sama nazwa wskazuje długa plaża, pomost, świetne animacje. Fotki z hotelu \'2006, \'2008 : http://s289.photobucket.com/albums/ll201/MaTySy/

    2009-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Natalia Jakubczak ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel w katalogu wygląda lepiej.Należy dodać informację , że jeżeli chce się otrzymać pokój w Hotelu lub domku bliżej morza należy w recepcji dopłacić po 10 Euro od osoby dziennie, a jak nie to dadzą najgorszy i najdalej położony domek w ośrodku.Za każdą pomoc jaką udzieli obsługa i nie chodzi tu o posprzątanie czy wniesienie bagaży bo to wiadomo, ale np. pytanie jak dojść do morza wołają euro.Do miasta tzn centrum jest dość daleko,ale jeżeli uda się złapać taksówkę to w obie strony dojedziemy już za ok 30zł.No i jeszcze dokładnie dowiedzieć się trzeba gdzie, na co i do której godziny obowiązuje all inclusive bo słono zapłacimy... Większych zastrzeżeń nie ma :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Rusałka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w nim w czerwcu 2008 r. i były to moje najlepsze wakacje. Hotel piękny, jedzenie przepyszne (jest w czym wybierać), a obsługa znakomita, nie bez powodu Hotel ten został HOTELEM ROKU w Hurghadzie.za obsługę. Jedna rada: wsadzić pare dolarów do paszportu i poprosić o domek bungalowy, najlepsze numery od 700 do 900 natomiast numery ponad 1000 to wszędzie daleko. Na pewno tam wróce!!!!!!!!!!!1 Pokaż »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Gabriela Wenne ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Suepr hotel, ogromny obszar. Teren jest tak rozległy, że zapewnia dobrą zabawę, ale i prywatność. 7 basenów, jedzenie - rewelacja, wybór niesamowity. Opcja all inclusive najlepsza jaka znam. Pokoje czyste, duże, z balkonami bądź tarasami. Obsługa ok, ale trzeba zawsze zostawić jakiegoś dolara(takie zwyczaje). Dla mnie super hotel, na najwyższym poziomie. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Tomek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel, którego stosunek jakość/cena jest dobry.... Spędziłem w nim uroczy urlop. Bardzo dużo animacji na wysokim poziomie, czysta plaża i obszerne pokoje. Oczywiście chyba największą zaletą tego hotelu jest kompleks basenów o nieregularnych kształtach. Polecam. Pokaż »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Kachna ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest na prawde wspaniały, sporo zieleni (jak na Egipt) oraz fantastyczne baseny. Jedzenie było śwetne i bardzo różnorodne, dyskoteka i centrum nurkowania na miejscu. Pokoje skromnie urządzone, ale czyściutkie. Jego plusem jest bliskość do morza oraz ilość dostępnych leżaków. Jedynym jedo minusem jest odległość od miasta, ale dzięki tamtejszej "komunikacji miejskiej" nie jest to bardzo uciążliwe. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Magda ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak najbardziej polecam, wakacje bardzo udane. Kompleks ogromny co nie wpływa na poczucie prywatności.

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Szymon Wesołowski ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel super.Bardzo rozległy teren.Nie ma sie do czego przyczepić.Troszke daleko od centrum, ale nie ma po co tam jechac.Ładniej jest w hotelu.

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny