Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    Michał ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem tu w 2006r i za dopłatą dostałem pokój w budynku głównym.Głównym atutem hotelu to plaża i dostęp do małej rafy z pomostu.Do centrum jeździłem lokalnymi busami(jazda ekstremalna wieczorem bez świateł).Bardzo dobra obsługa,dobre jedzenie(grilowane owoce morza),duża ilość ciast i deserów.Barmani znający się na rzeczy(smaczne i kolorowe drinki).Codziennie wieczorem animacje w amfiteatrze i dancing przy barze na basenach.Godny polecenia kompleks hotelowy,jak Egipt to tylko hotele sieciowe. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Jolanta Grzeszkowiak ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobra obsługa,świetne jedzenie, ponieważ teren hotelu rozległy można znaleść dla siebie jakieś miłe miejsce/jeśli chcemy ciszy/,miło,sympatycznie,czyściutko,naprawdę POLECAM!

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    dorota jędrychowska ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel na dobrym poziomie. Zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Byłam tam na sylwestra,więc atrakcji było więcej. Polecam osobom szukającym spokoju i ciszy.

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Sebastian Baranowski ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Żadnych minusów. Niezapomniane wakacje. Dużo basenów, dużo barów, dużo jedzenia, dużo do picia, duża plaża...

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Marcin ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjnie!!! bez słów!! dwa razy byłem w tym hotelu 2007 i 2008 i wybór był słuszny-polecam!!

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Danka Tamioła ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy 2 tygodnie w 2008,4 z dwoma dziewczynami 11 i 13 lat. Hotel bardzo dobry, jedzenie dobre i smaczne było z czego wybierać, warunki mieszkaniowe super, my mieszkaliśmy w willi kawałek od głównego budynku, mieliśmy 2 duże pokoje i 2 tarasy, czysto. Jest kilka barów na plaży.Plaża piaszczysta, szeroka,pomostem można dojść do małej rafy/zniszczona/. na terenie hotelu jest baza nurkowa instruktorem jest polka można spokojnie spróbować ponurkować.Jest kilka basenów jeden podgrzewany. Animatorzy różnych narodowości, animacje przez cały dzień do 23. Jedyny minus to daleko do Hurghady, hotel ma busa ale pobierają za dojazd 2E od osoby, /w Sharm El Sheik jest to niebywała rzadkość / Polecam wszystkim ten hotel na pewno nikt się nie będzie nudził Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Paweł ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam. Świetny hotel. Jedyna wada to odległość od miasta, ale am i tak nie ma wiele do roboty.

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Jolanta ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel Hilton Long Beach polecam w 100 % byliśmy tam w maju 2008 i chcemy jeszcze tam wrócić . W pokoju mieliśmy sejf , klimatyzacje , suszarkę do włosów , wannę z prysznicem . pokój z balkonem na balkonie leżaki . wieczorem animacyjne w różnych językach , Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie . obsługa bardzo miła i uprzejma uśmiechnięta . pokoje codziennie sprzątane .są polecam ciasta bardzo pyszne . przy głównym basenie wieczorem jest grill . jeśli ktoś ma pytania o ten hotel chętnie odpowiem . życzę miłego wypoczynku w hotelu Hilton Long Beach Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    agnieszka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    ogólnie bardzo ładny i czysty hotel obsługa rewelacja baseny duże i czyste ,blisko plaża ,przepiękne rafy przy samiutkim hotelu,jedzenie średnie.....warto zabrać z polski tabletki ochronne na żołądek(w każdej aptece)przyb basenie i naplaży można zjeść kebab i frytki,są też lody.....polecam wersje all Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Monia ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    spędziłam w tym hotelu tygodniowy urlop z przyjaciółką,powiem szczerze,My nie nudziłyśmy się....polecam jednak od razu przy zakwaterowaniu dałożyc do paszportu kilka dolarów i poprosic o ładny pokój w Budynku Głównym....to na serio działa...My dostałyśmy pokój z widokiem na morze i basen główny...opłaca się:))))) ja polecam ten hotel i to bardzo...:)))) Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny