Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.7

    Magda ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Moim zdaniem hotel jest rewelacyjny. Piękny obiekt, śliczne baseny, przy samej plaży, jeśli chodzi o osoby lubiące pływać w morzu to Hilton Resort posiada zdecydowanie ładniejszą plaże i piękny kolor morza, w h. long beach trzeba dość długo iść po płytkiej wodzie, żeby popływać i wchodzi się na ciemny granat a nie piękny turkus jak w Hilton Resort:) ale dla mnie to było bez znaczenia bo i tak wolę baseny tymbardziej że tutaj są naprawde śliczne :) obsługa ok, pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, woda uzupełniana. Klimatyzacja sterowana ręcznie (ustawiasz temperaturę taką jaka Ci odpowiada), jedzenie monotonne ale do zniesienia (ogólnie Egipt nie ma dobrego jedzenia więc nie ma co narzekać :) Hotel polecam osobom chcącym odpocząc bo jest kawałek do centrum. Za bramą hotelu tylko pustynia :) ale o to chodzi w wakacjach... ja bym nigdy nie pojechała do hotelu np. Sea Gull chociażby był nie wiadomo jaki piękny. Hotel znajduje się w samym centrum!! mnóstwo ludzi, hałas... a ja szukałam spokoju :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Kamil ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam byliśmy w 2007 we wrześniu. Rewelacja hotel ogromny, dobrze wyposażona siłownia , dużo basenów.

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    BARBARA OKULARCZYK ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    mogę zdecydowanie polecić ten hotel dla osób, które chcą wypocząc w dobrym standarcie usług, na tle innych hoteli z okolicy stawiam go w czołówce.

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Jadwiga Węsierska ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu z rodziną w sierpniu 2008. Bardzo nam sie podobało. Plaża okey i bary dobrze zaopatrzone. Bungalowy super, można znaleźć i ciszę i można się pobawić. Jest to super hotel dla wszystkich i dla rodzin z dziećmi małymi i dużymi. Jest bardzo duży teren, nikt się tam nie może nudzić a dla amatorów nurkowania jest centrum nurkowania z bezpłatną lekcją dla nowicjuszy na basenie. Chciałabym tam jeszcze wrócić. A jeśli chodzi o sprzątanie, to tam obsługują tylko panowie. Więc wydaje mi się że troszkę ktoś naciągnął pisząc, że Panie były bardzo miłe. Pozdrawiam wszystkich Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Katarzyna Skonieczna ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu w lipcu 2007. Hotel ogromny, kilka basenów,restauracji-rewelacja! Plaża hotelowa jest śliczna. Pokoje czyste, często sprzątane. Posiłki róznorode, codziennie inna kuchnia-ogromny wybór pieczywa, słodyczy, owoców, serów. Jedyny minus to położenie hotelu. Do centrum Hurghady 15 km. Taxi około 8-10 $ w obie strony. Rewelacja!!!!!!!! kejcik3 Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    carconosh ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczególnie polecam na urlop z dzieckiem. My byliśmy z 1,5 rocznym bajtlem - nie było problemow, Egipcjanie dostawali hobla na jego punkcie. Glowne zalety hotelu do duża plaża, 2 rafy, niezłe jedzenie, przyzwoite drinki i nie na halna obsługa. Wystarczy być dla nich miłym, odpłacą z nawiązka. Polecam bardzo!! Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    ewa dędek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    pobyt w sierpniu w tym hotelu był samą przyjemnoscią polecam dla rodzin z małymi i duzymi dziecmi jak i dla par bardzo miła obsługa dobre jedzenie czysto i piękna okolica na spacery polecam

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Paweł Zygmański ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Chciałem jechać do innego hotelu, ale znajoma z biura tak mi zachwalała Hiltona, że się zdecydowałem i ani przez minutę pobytu tego nie żałowałem. Fajny bungalow, ekstra baseny, ładna plaża z małą, ale atrakcyjną rafą, obsługa do pogadania. Mogę śmiało polecić ten hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Maciej ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Bylismy,bardzo rozczarowani tym hotelem.Brakowalo jedzenia,glownie przez rosjan ,ktorzy zachowywali sie wrecz okrpnie.Rzucali sie na jedzenie, po 5 minutach nie bylo juz nic tresciwego do jedzenia, trzeba bylo oczekiwac az kucharze doloza nastepna porcje. Brakowalo rowniez wody w dystrb.przy basenach.. Nie polecam tego hotelu i na pewno nigdy tam nie wroce, dobrze ze bylismy tylko tydzien,nastepny tydzien spedzilismy w Makadi Bey w dozo lepszym hotelu Prima Life Makadi ktory spokojnie polecam..Wyjezdzam czesto i mam porownanie co do innych hotelow.. Pokaż »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Sławomir ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel ,jeżeli ktoś nie lubi szumu miasta...spokój ,cisza i świetne położenie....Ja byłem bardzo zadowolony i mogę z czystym sercem ten hotel polecić ....

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 213 14 15 16 17 18 19 20 21 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny