Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    Andrzej1111 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak miasteczko, jest gdzie pochodzić. Plaża rewelacyjna – olbrzymia, pierwsze wrażenie było negatywne, np. w wodzie było dużo małych meduz, dopiero jak zobaczyłem dzieci Rosjan rękami zbierające je do wiaderek to się okazało nagle, że przestałem je widzieć. Po przemyśleniu, była to najlepsza plaża na jakiej byłem. Baseny super, dużo leżaków, polecam idąc na śniadanie pobrać ręczniki, wówczas zawsze są i rzucić na wybrany leżak, ręczniki najlepiej oddać dopiero gdy wieczór wracamy. Animacje uznałbym za stosunkowo ambitne, dużo występów z tańcami. Wyżywienie jest średnie w smaku, to nie przeszkadzało zdecydowanej większości w obżeraniu się, nie ma braku podawanych potraw nawet pod koniec czasu posiłków, trzeba się liczyć że "zemsta" raczej będzie. Za 2 tyg. od osoby płaciłem 2265zł, za tą cenę to warunki super.Pokoje duże ładne. W pokoju jest sejf, klimatyzacja, TV – TVP Polonia + VIVA, barek z woda mineralna – codziennie jedna 1,5 l butelka gratis, jest nawet deska do prasowania i żelazko, telefon, suszarka w łazience. Dosyć duży balkon. Nie mam zastrzeżeń do porządku, takiej ciszy w nocy w żadnym hotelu nie "widziałem". Jak ktoś koniecznie chce zrobić zdjęcie, że jest syf to znajdzie jakieś krzywe fugi, czy gdzieś jakąś pleśń w łazience, będzie jęczał, że widział mrówki lub jaszczurkę w pokoju, ale mnie bardziej wkurza jeden komar, który w nocy wleci u mnie w Polsce do pokoju w celu pożywienia się moją krwią, niż jaszczurka która, poluje na mrówki.Obsługa bardzo miła , najlepiej dogadywać się po angielsku lub rosyjsku. Przy barach chłopaki raczej się nie ociągali, nie było jakichś szczególnych kolejek po napoje, czy alkohole, ograniczeń w ilości nalewanych kubków. Czystość naczyń – lepiej się pedantycznie nie przyglądać, to same chłopaki, jakby naszych tam pozatrudniał i po 12-14 godzin kazał im nalewać i myć to przypuszczam higiena byłaby nieporównanie gorsza. Pokaż »

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.7

    igaiga ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    zgadzam się z poprzednikami,absoutlnie odradzam,hotel opanowany przez rosjan,jedzenie-codziennie na lunch i kolację ta sama mulista smażona ryba,po tygodniu kotlety z niej mielone i kurczak ten sam suchy,bez przypraw ,wzsystko mdłe,kolejki mimo że są 2 "restauracje", nie można samemu usiąść do wybranego stolika,ponieważ obsługa doprowadza tam gdzie uważa,inaczej jest awantura,w czasie kolacji aldente(ta lepsza restauracja)jest przedzielona,jedza tam animatorzy,obsługa i turyści egipscy, wielce oburzeni jeżeli ktoś chce tam wejść, jak ci zjedzą to wpuszczaja nas ale wcześniej zabierają jedzenie i wstawiają to gorsze dla nas,w pokojach są mróki podobne do faraonek i duże czerwone podobne do leśnych,na ścianach,w szafie na ubraniach i na nas.dostaliśmy raida,pomagał prez dwa dni,radzimy trzepać ciuchy przed założeniem i powrotem do Polski(kąsają),na płaży po południu morze wyrzuca dużo meduz,przy małej rafie są mureny,aby wejść do morza trzeba przejść przez śmietnik z kubków,reszek jedzenia,w barach przy plaży nie ma soków w kartonach tylko napoje gazowane,ręczników brak,część jest tylko odświeżana,widzieliśmy jak obsługa zamieniała komuś ręcznik,gdy był w morzu,za czyste trzeba dać w łapę,busik hotelowy oczywiście jet zepsuty proponują taxi za 20 dolarów,można pojechać do H.busikem z drogi-3 osoby za 2 dol.okoł 15 min. od hotelu są sklepy,byliśmy świadkami rozruby na kije i kamienie,którymi rzucili w samochód-do zastanowienia,8 dnia po posiłku cała nasza trójka miała sensacje żołądkowe, które utrzymywały się 5 dni,mimo że był to okres ramadanu,obsługa na płaży i w restauracji podchodziła do dystrybutorów nalewała np.fantę i pili na naszych oczach,mało tego obsługa plaży leży sobie na leżakach albo pływa w basenie przy barze aqua.To był nasz 3 wyjazd ,najgorszy,absolutnie nie polecam,dla Hiltona to porażka. Pokaż »

    2011-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.9

    kofaniutki_misio ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel spełnił oczekiwania. Faktycznie kolejki do baru i do restauracji. Są dwie restauracje, ale z niewiadomych względów wszyscy wybierają tą w loobby i stąd te kolejki tam :) opcja all-inclusive strasznie uboga, tzn do godz 18, tylko jeden bar do 23. Automaty z napojami obsługiwane przez barmanów i znów kolejki. Jedzenie faktycznie dziennie to samo :-) ale smaczne... Duży plus za baseny. Jest gdzie popływać. Ktoś napisał ze miał problem z ręcznikami - nie wiem dlaczego, nigdy nie brakowało. Jak na 4 gwiazdki to jest to ocena zasłużona. Byliśmy z biura Sun & Fun, rezydentka zajebista, wszystko ładnie wytłumaczyła. Opieka transferowa lotnisko-hotel już pozostawiała wiele do życzenia. Egipska, łamana polszczyzna. Mało pomocni. Całą wycieczkę załatwiłem przez internet, przez travelzone.pl dobry kontakt, polecam. Macie więcej pytań, piszcie GG2906828 Pokaż »

    2011-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.0

    maaug ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Proszę państwa jeżeli chodzi o widoki na terenie hotelu i bajeczność plaża to jest tam naprawdę pięknie lecz jest bardzo nie miła obsługa w barach kelner z wielką łaską nalewa napoje a za dobre drinki żąda po chamsku dolary robiąc je z lokalnych alkoholi więc jest dla mnie to niejasne na stołówkach czasami się nie wyrabiają ale to jest normalne zbyt dużo ludzi parę razy wyczuliśmy jak dolewają do soków wodę z kranu bo sok strasznie śmierdział chlorem wiec coś tam się popsuło po zamieszkach bo czytając starsze opinie mam dużo zastrzeżeń pozdrowienia . A parę słów nigdy więcej z sun fun to zwykli oszuści 4 razy zmiana godz. wylotu z 6;45 rano na 23;55 cały dzień nam ucięli a na dodatek 5 dni mieszkaliśmy w innym hotelu tłumacząc ze nie ma dla nas miejsca reklamacja podpisana przez p. rezydent teraz do biura praw konsumenta i następnie pismo do sun fun Pokaż »

    2011-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.5

    oloo3 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel przereklamowany. Może w latach ubiegłych było fajnie ale teraz to już historia. Obsługa w barach do niczego,długie kolejki,obrażeni na wszystko barmani,niejasne all inclusive. Jedzenie faktycznie strasznie monotonne, co dzień to samo żadnych urozmaiceń. Kucharz w czasie największych kolejek potrafił obrażony odejść od stanowiska i pozostawić zdziwionych ludzi.Animacje tylko nastawione na Rosjan.Nie jesteśmy kapryśni ale z wyjątkiem basenów nic nie ma tam godnego polecenia. Pokaż »

    2011-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    raphaelll ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    sztućce i szklanki są tylko płukane w wodzie, albo tylko wycierane, kilka razy zdażyło się dostać szklankę ze szminką, często obsluga najpierw sama napije się ze szklanki, a potem poda ją następnej osobie jak podejdzie po napoje, ogulnie blaga na całej linii, polecam SeeGul i jeden z SunRise Pokaż »

    2011-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 1.3

    ang ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam tego hotelu. Jedzenie okropne, zawsze zimne, ciągle to samo. Obsługa niemiła, brud i syf w barach. Długie kolejki do wejścia na stołówkę. Ciągle brak ręczników plażowych. Nudy w hotelu, nic się nie dzieje. Najgorszy 4* hotel w jakim byłam. Nie mam pojęcia kto pisze pozytywne opinie o tym hotelu, ale raczej nikt kto w nim był. Pierwszy raz cieszyłam sie ze po tygodniu wakacji wracam do domu. Pokaż »

    2011-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 2.6

    Kate2710 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Zdecydowanie moge polecic ten hotel jedynie osobom niezbyt wymagajacym. Bylismy tam w lipcu tego roku, po "wkladce" w paszporcie na recepcji dostalismy pokoj blisko basenow i plazy. ze wzgledu na wielkosc obiektu, z niektorych bungalow bylo dosc daleko do restauracji czy tez plazy. Pokoj przestronny, z malym balkonem z widokiem na morze, czysty. Lazienka to slabszy punkt- wymagalaby juz odnowienia. Jak na 4 gwiazdki plesn w rogach, zniszczona wanna, popekane plytki.to sa rzeczy nie do przyjecia.. Pokoje sprzatane codziennie, dawalo to poczucie czystosci- woda mineralna, codzienna wymiana recznikow, jednak w drugim tygodniu pobytu moznaby sie juz przyczepiac co d jakosci tych uslug- zwlaszcza ze zwyczajowy bakszysz byl zostawiany :))) Baseny owszem, imponujące sa na pewno mocnym argumentem na tak, jednak zawsze brakowalo tam lezakow, czesto juz o 9 rano nie mozna bylo znalezc nic wolnego, wiec pozostawala plaza. Na szczescie na nia sie nastawilismy i z tego bylismy zadowoleni. Bardzo dluga, duza lezakow( czasy swojej swietnosci już mialy dawno za soba), można było daleko isc w morze- częste odplywy uniemozliwialy zbyt szybkie zanurzenie się przy brzegu. Z pomostu widac było rafe. Obok hotelu niewielkie centrum handlowe- jednaka nachalnosc sprzedawcow skutecznie odstraszala. Na terenie hotelu apteka oraz parę sklepikow z pamiatkami.Jeśli chodzi o wyzywienie to mysle ze to najslabszy punkt tego hotelu. Niby duzy wybor , ale... W drugim tygodniu pobytu naprawdę się już nudzilo. Na sniadania codziennie to samo, na obiady i kolacje podobnie. Dania malo urozmaicone, wszystkie smakowaly podobnie, brakowalo owocow, generalnie ich jakosc ocenialismy bardzo nisko. Obsluga tez nie na najwyzszym poziomie- często brakowalo sztuccow czy kubkow. Zdarzaly się również kolejki do restauracji, jednak maks. 10 minutek i już się mialo wolny stolik. Jednak jak na taka cene nie można narzekac. My w kazdym razie do tego hotelu więcej nie pojedziemy. Pokaż »

    2011-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 4.6

    maciekmany ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam! Całkowicie zgadzam się z opinią jackak dodam jeszcze , że trafialiśmy na duże kolejki do restauracjii. Jeśli planujecie choroby to załadujcie telefon na kwote minimum 100 zł firma ubezpieczeniowa TU EUROPA nie ma telefonu do hotelu i kontaktuje się wyłącznie na komórke, minuta kosztuje 8 zł. Jeśli wyślecie do nich sms brak kontaktu trzeba dzwonić na infolinie koszt jak powyżej. Co do lokalnych wycieczek zaczepiajcie wszystkie osoby z tabliczkami co pojawiają się na recepcjii hotelu. My w umówionym dniu nie znaleźliśmy osoby która miała zabrać nas na wycieczkę. Pokaż »

    2011-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 0.0

    jacekk ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam. Opinie o tym hotelu sa mocno przesadzone był to mój 6 wyjazd do Egiptu ale w gorszym hotelu nie byłem a nie mam zbyt dużych wymagań Zacznę może od plusów hotelu Bardzo duża plaża z duzą ilościa leżaków, Ładne pokoje bangalowy są 4 pokojowe moim zdaniem duzo lepszy wariant niż budynek centralny choć czasami dośc duze odległości do restauracji .Na tym moje plusy bym zakonczył Z minusów braki lezaków przy basenach,dramatycznie słabe alkohole rozcieczane do około 10% zawartości alkoholu i z tego jeszcze drinki można sobie wyobrazić co pijemy. Dla wszystkich którzy niestety dla siebie maja już wykupione wczasy w tym hotelu taka uwaga poproście barmana aby wlał wam troszke rumu do szklanki i powąchajcie go zostawie to wam do oceny Nastepna sprawa Bardzo czeste braki piwa oraz napojów gazowanych trwające nieraz po 4 godziny jaki powód brak gazu. W czasie naszego pobytu czterokrotnie brak swiatła czy to duzo czy malo na 14 dni ocencie sami. Jeżeli chodzi o jedzenie ze swojego doświadczenia moge wam powiedziec ze jest przeciętne jest go duzo choć bardzo słabe jakościowo na plus mogę dodać duża ilość owoców . Oj i na koniec zostawiłem sobie 2 sprawy czystośc te osoby które pisały ze jest czysto w hotelu maja ciekawe pogłądy co do niej. Po nocnych eskapadach turystów przy basenie pety po papierosach kubki plastikowe resztki jedzenia wszystko pływa w basenach do godziny 11 następnego dnia. Czystośc na plaży to juz mistrzostwo swiata to co wyrzuci morze często zbierane jest po 2 dniach jednym słowem syf. Zastanawiałem sie przed wylotem dlaczego jest bardzo mało recenzji pracy animatorów teraz juz wiem dlaczego te osoby sa poprostu daremne a ich próby zabawiania turystów są niewypałami nie byłem jeszcze w hotelu aby był tak niski poziom animacji czesto bywalo tak ze znałem wszystkich animatorów a teraz miałbym problem wskazać ilu ich tam jest nie wspominając o tym jak maja na imię Przyznam iż wcześniejsze opinie mnie zmyliły ale są często pisane przez rezydentów. Pokaż »

    2011-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (13) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny