Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.9

    greg1203 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Sam hotel, obsługa, wyposażenie - bardzo dobre. Jest za to jeden, ale wielki minus - plaża. Tak świetny hotel mógłby zadbać o jakość tego wszystkiego, co z plażą się wiąże, a więc porządnie ustawione parasole, leżaki-to wszystko jest w ogromnym nieładzie. Pod każdym parasolem wielkie doły, przez co ciężko ułożyć leżaki. Można by nawieść piasku, wyrównać wszystko, wreszcie posprzątać-bo to, co jest to tragedia-masa śmieci, kamieni, resztek z morza. Wielkie głazy okalające plaże też straszą brzydotą. Samo morze beznadziejne-trzeba iść ok. 500 metrów, żeby się zanurzyć. Na dnie wymarła, dość nieprzyjemna rafa. Aż dziw, że w takim stanie hotel o tej randze nic nie robi. Mało kto przebyhwa na plaży, większość turystów spędza cały czas na p[ięknie urządzonych basenachj-to z kolei wielki plus tego hotelu. Bez tej infrastruktury nie byłoby po co tam jechać. Pokaż »

    2011-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 6.0

    grazynabud ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo ładny, duży, czysty, zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna. Mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel dla rodzin z dziećmi. :-) Jedynie co to rezydentka organizatora - czyli Sun & Fun - pozostawia wiele do życzenia...... Pokaż »

    2011-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.3

    powakacjach ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie wszystko w porządku, może jedynie nie spisała się rezydentka, żadnej informacji o opóźnienach samolotu, poza tym wszystko ok.

    2011-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    werusia914 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam gorąco ten hotel :) Czysto, potrawy pyszne, obsługa ok Plaża blisko Nie ma lepszego hotelu:*:)

    2011-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 5.5

    tomek_1984 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Sam przelot i powrót bez żadnych opóźnień:) Na początku dostaliśmy trochę słaby pokój ale po małej ingerencji było już tylko OK:) Aha uważać na jaszczurki:) Polecam hotel, było miło i sympatycznie:) Hotel zasługuje na miano 5* a ma tylko 4*+, dużo jedzenia i spory wybór, zresztą bardzo smaczne, 2- spore restauracje + bary przy plaży i basenach. Dość duży teren samego hotelu, trochę spora odległość od ostatnich domków do plaży ale było ok, do miasta (centrum) 3$ taxi więc bajka:) Polecam też nurkowanie jest pięknie i te cudne zdjęcia pod wodą:) Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku, chętnie kiedyś wrócimy do Egiptu:) W tym roku wypad na kręte-:) Pokaż »

    2011-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    Marcin1 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fajny hotel położony na ogromnym obszarze, czysty, miła fajan obsług, zdala od miasta.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.7

    bawizona ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Choć byłam (zgodnie z mapką obiektu) na samym końcu hotelu w ostatnim domku, to było super. Robiliśmy sobie z mężem 10minutowe spacerki na śniadania/obiady/kolacje, a nie tylko leżenie brzuchem do góry na plaży ;P. Jedzenia od groma, dobrego, duży wybór .... Miałam okazję korzystać 3krotnie z usług lekarza 1)poparzenie 2)klątwa 3) uczulenie i za każdym razem zastrzyki , bałam się jak niewiem ale wszystko sterylne, nic mi nie jest miałam robione kompleksowe badania - byłam tam 3 lata temu Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    guzek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo plecam ten Hotel pod każdym względem. Super, duże pokoje, czysto, wszędzie przemiła obsługa, bardzo dobre piwo i kolorowe drinki , wystarczy powiedzieć do barmana coctail :) fajne animacje, cisza, spokój, można wypocząć, sporo atrakcji dla dzieci, jedyny mankament brak typowego baseniku dla dzieci i brak podjazdów. nie polecam biura Exim tours, skracją pobyt!!! Pokaż »

    2011-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.8

    Dusia ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było pięknie!Nie słuchajcie tych którzy narzekają.Jest tam bajecznie wszystko na miejscu obiekt bardzo duży,ale wszystko zorganizowane masz daleko do jadalni to nie problem zawiezie cie specjalne autko.Obsługa pomocna i życzliwa.Ręczniki na plaży do dyspozycji gości, wszędzie czysto i miła atmosfera.Cudne wakacje! Tego roku wracany do Egiptu wybraliśmy Titanic Beach & spa aqua park. Pokaż »

    2011-04-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Evelina ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W tym hotelu byliśmy już trzeci raz.Zawsze jednak wybieramy pokoje w budynku głównym ze względu na to że wszędzie jest blisko( plaża, baseny, restauracja).Świetna,kulturalna obsługa obiektu pozwala czuć się komfortowo.Animacje- super , zwłaszcza ulubieniec wszystkich dzieci -PAULO. Polecam ten hotel(w tym roku znów tam jadę!) Pokaż »

    2011-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny