Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    magdalenaa13 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    zdecydowanie polecam ten hotel, bardzo duzy, 8 basenów , czysty naprawde warto

    2011-01-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Tomasz C ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel i reszta super ,byliśmy z 5-cio letnią córeczką było super,jedzenie mogło sie po tygodniu znudzić,obsługa czystośc była OK Polecam dla osób tórzy chcą leniuchować przz 2 tygodni Baseny zarąbiste:) Wystaczy dać kilka dolarów i naprawde bedzie jeszcze lepiej Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-01-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    anulab4 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wypoczywaliśmy w tym hotelu w sierpniu 2010 r.Pobyt zaliczamy do udanych.Jedzenia bardzo dużo,nigdy nie brakowało.Uzupełniane na bieżąco.Wszystko smaczne,ładnie podane.Pokoje czyste,sprzątane codziennie.Jedyny mankament mrówki w łazience.Ilość imponująca.Radzę zabrać coś z kraju na insekty (mrówki) ichniejsze środki nie wiele pomagają. Szybka reakcja serwisu hotelowego na różne problemy.Do uszkodzonej klimy przychodzą w kilka minut.Baseny czyste.Zawsze wolne leżaki przy basenach bez potrzeby ich rezerwowania wczesnym rankiem.Plaża w miarę czysta,leżaków również nie brakuje.Ręczniki zawsze dostępne.Bary przy basenach i na plaży prawie bez zarzutu,Najlepsze drinki robi gość w barach na plaży :)Mankament numer jeden to olbrzymie odpływy morza.Wysokość wody w morzu po kostki przez bardzo dużą odległość.Rafa dość ciekawa ale ta przy pomoście.Uwaga na jeżowce.Hotel ma bardzo słabe wieczorne rozrywki,ogólnie nuda,dobrze że byliśmy z przyjaciółmi w grupie bo we dwoje przez 2 tygodnie można by było wyciągnąć nogi z nudów.Dojazd do Hurghady spod hotelu prywatnymi busami lub taxi za niewielkie pieniądze.1$ za osobę.Warto pojechać na zakupy. Na koniec nie miłe rozczarowanie.Wyłączono nam klucze magnetyczne do pokoju na godzinę przed zakończeniem doby hotelowej!!!!Opaski teoretycznie każą zdejmować i zdawać w recepcji ale nikt tak naprawdę aż tak nie wnika ile ich powinno być więc drink ii napoje piliśmy aż do ostatniej chwili.Ogólnie pobyt na piątkę.Może kiedyś tam wrócimy? :) Pokaż »

    2010-12-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    ma7ylda ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Duża powierzchnia hotelu na początku może zniechęcić , ale kilka wędrowek po całym terytorium pomoże poznać wszystkie miejsca i atrakcje Hilton Long Beach. Pokoje czyste dobrze wyposarzone, obsluga mila i przede wszystkim bardzo przyjazna ;) Jedzenie... każdy znajdzie coś dla siebie. Nie braknie tam tez rozrywek sportowych (kort tenisowy, aerobik, etc. ) Pokaż »

    2010-11-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    prazek123 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo fajny i komfortowy.Polacy zawsze mają coś do powiedzenia na temat warunków pobytowych.Polecam hotel osobom nie wymagającym dla których pobyt w egipcie to przygoda a nie kilkudniowa szkoła przetrwania.Do hotelu i warunków trzeba się przyzwyczaić to nie europa.Ja z żoną jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym hotelu nic dodać nic ująć.Byliśmy drugi raz w egipcie i choć bym chciał nie mógłbym wystawić negatywnego komentarza dla tego hotelu.Goraco polecam!!!! Pokaż »

    2010-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    BOZENA ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel duży,teren bardzo rozległy.Plaża szeroka,długa-odpływy,rafa uboga.Pokoje piękne w budynkach tzw.domkach.W BUDYNKU FAMILIJNYM pokoje boczne małe,bez balkonów,tylko małe okno z widokiem na ścianę korytarza-trzeba w recepcji prosić o zamianę.Baseny super,zimą tylko jeden podgrzewany:(Jedzenie smaczne-2 restauracje do wyboru.Jak na hotel sieci HILTON-bez szału,Ogólnie polecam na tydzień lenistwa,albo bazę wypadową. Pokaż »

    2010-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.7

    zwolenniczka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przeczytałam 30 opinii o tym hotelu i muszę powiedzieć że zgadzam się tylko z pozytywnymi opiniami na jego temat. Co do odległości do budynku głównego to jeżeli ktoś woli jeść i się nie ruszać to będzie niezadowolony. Ja osobiście chciałam w tym hotelu odpocząć i na początku chciałam dzwonić po melexa ale koleżanka uświadomiła mi że jeżeli będę chciała spróbować jedzenia podawanego w restauracjach, to lepiej abym się ruszała a nie tylko jadła. Dojście do budynku głównego zajmuje 5-8 min a byliśmy w bungalowie 898. Czystość, obsługa, baseny, jedzenie tak jak większość opisała rewelacja. Osobom którym mrówki przeszkadzają informuję, to jest pustynia i jak owady wyczają trochę wody,cienia i trochę jedzenia to nie ma co się dziwić że biegają po pomieszczeniach i są szczęśliwe. Morze cieplutkie, rafa jest tuż przy pomoście który oczywiście jest w remoncie ale nie wiem po co komu pomost. Zakład się rurkę płetwy i podpływa się do rafy w 4 minuty. Rafa jest ciekawa i niczym nie różni się od tych na które wypływa się statkiem. Wiem bo byłam tam i tu.Ogólnie polecam , na pewno tam wrócę. Pokaż »

    2010-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.8

    chinol ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam . Jedzenie tragedia. Obsługa w restauracji i w barach beznadziejna.

    2010-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (12)
  • 3.5

    mrkosik ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Jedzenia jest bardzo dużo ale po 3 dniach zaczęło Nam sie nudzić, bo ile można jeść makaronu z sosem pomidorowym, ryby i kurczaka? Wędliny marnej jakości coś a'la nasza mortadela. Wyjątkowo dobre ciasta. Napoje serwowane są w kubkach plastikowych pomimo, iż w ulotkach podawane są w szklankach. Przy basenach i na plaży każdy znajdzie miejsce dla siebie. Uwaga! Molo w remoncie - o czym zapomniało Nas poinformować biuro podróży Sun & Fun. Trzeba kawał iść morzem, przejść pod molo żeby móc w pełni podziwiać uroki rafy i Morza Czerwonego. Brak atrakcji dla dzieci! W bungalowach pokoje bardzo duże i z pięknym widokiem na morze (ten widok zrekompensował 15$ łapówki za dobry pokój). 1$ dziennie i dodatkowo mieliśmy 2 butelki wody mineralnej zamiast jednej oraz czyste ręczniki i zawsze pachnący pokój. Hotel lata świetności ma już za sobą, ale polecamy go osobom które chcą się zrelaksować. Wycieczka do Kairu oferowana przez rezydenta Kubę – 215$ za 2 osoby dorosłe + 11 letnie dziecko. W muzeum w Kairze duszno i głośno od ilości wycieczek. Widok piramid w Gizie oraz Sfinksa niesamowity. Podróż przez prawie 500 km w jedną stroną jest dość męcząca ale można wytrzymać. Pokaż »

    2010-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.8

    Sylwia ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przebywałam w tym hotelu od 17.09-24.09,powiem szczerze,że czytając wcześniejsze opinie niektórych użytkowników jechałam do tego hotelu z duszą na ramieniu.Po przybyciu na miejsce wielkie zaskoczenie i pytanie-" kto pisze tak wymyślne opinie na temat tego hotelu?".. Hotel bajka,wielki-owszem lecz nigdzie nie ma aż tak daleko jak ludzie wypisują. Spokojnym spacerkiem można śmialo w kilka ,kilkanascie miutek dojsc do glównego budynku.Dla osób ze słabą kondycją kursowały po całym hotelu bezpłatne meleksy.Pierwszy raz jechałam do Egiptu i nie wiedziałam czy faktycznie daję się coś do paszportu.Przy zameldowaniu jednak daliśmy 15$,po czym ku mojemu zdziwieniu miły pan uśmiechając się powitał nas w hotelu oddając paszporty razem z pieniędzmi.Obawiałam się po tym,czy nasz pokój spełni nasze oczekiwania skoro oddano nam datek:)Martwiliśmy się niepotrzebnie ponieważ obsługa zaprowadziła nas do pokoju mieszczącego się w jednym z bungalowów i pokój naprawdę śliczny..Skromny ale z widokiem na może i pięknym wyposażeniem.Z mrówkami kłopotów nie było,jeśli się coś zdarzyło wystarczył jeden telefon a zaraz w pokoju pojawiała się obsługa.Pokój codziennie pięknie sprzątany i ozdabiane łózko rzeczami pozostawianymi na nim.Codziennie nowa woda,czasem dwie,przy zostawieniu dolara napiwku ;) Kosmetyki w łazience uzupełniane również na bieżąco.Jedzenie w restauracjach zarówno Aldente jak i głównej Lotus przepyszne! Nawet największy niejadek znalazł coś dla siebie.Były dania tradycyjne,wymyślne co kto lubi,nawet płatki z mlekiem! :)Obsługa jak i w hotelu tak w restauracjach bardzo miła,uprzejma pomocna nie czekająca na bakszysz.Polecam wycieczkę na quady w małym biurze niedaleko kantoru,cena niska a organizajca super.Ponadto polecam wycieczkę na wyspę Giftun i Kair.Nie polecam kupowania pamiątek w sklepikach hotelowych ponieważ ceny są nawet 200% wyzsze niz normalnie.za 10$ mozna się dostać do centrum taksówką w obie strony(polecam taxi z ulicy,w żadnym wypadku hotelowe!).Gorąco polecam! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny