Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.8

    siupka ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Wybraliśmy się z chłopakie do tego hotelu. Jeśli chodzi o obsługe to ludzie świetni mili i życzliwi, trzeba sporo uważac jednak na drinki jakie się pije bo zdarza się że nie informują czasem że jakiś drink nie jest w "allu" i poźniej trzeba za niego słono zapłacic.... o różnych godzinach knajpy na plazy wydaja drinki-czasem platne czasem nie , wiec nalezy sie dokladnie zapoznac z godzinami urzedowania w ktorych godzinach obowiazuje all inklusive:) bo na prawde sie mozna naciac:/ jesli chodzi o pokoj.... hmmm dostalismy domeczek na samej gorze wiec czesto gęsto był problem z wodą której czasem wogóle nie było:/ więc jak się komuś spieszyło na wycieczke to na prawde wychodził rozdrażniony z łazienki:/ Ale z tego co wiem to domki niżej już tego problemu nie miały więc walczcie o niższe numery domków jeśli was w głownym budynku nie zakwateruja:P Jeśli chodzi o biuro podrózy EXIM TOUR to po prostu porażka!!! 4,5 h opóźniony lot samolotu o ktorym poinformowano nas dopiero na lotnisku(no tak za kolejna dobe hotelowa i posilek nalezallo by zaplacic co im nie bylo na reke) generalnie pogrywali sobie z ludzmi na kazdym kroku i byli bardzo nie słowni. Mimo to jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, hotel przepiekny, kolnerzy wspaniali, wiecznie uśmiechnięci , plaża cudowna. Wypoczeliśmy:) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.4

    chefe ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    sam hotel ladny, choc widac ze nie jest najnowszy, wszystko zurzyte, zmeczone (lozeczko dla malego dziecka ma chyba wiecej lat niz ja - a mam 29). Krzesla w restauracjach odrapane i okropnie brudne az strach siadac!!!(szczegolnie w aldente). baseny ladne-duzo, dzieki czemu nie czuc ze tak duzo ludzi jest w hotelu, minus-jeden bar przy basenie, przez co kolejki do niego ogromne. alkohole i soki koncza sie ok 20:00, takze potem mozna pic tylko wode i piwo. MAKABRA. Pokaż »

    2010-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (4)
  • 5.3

    CezarySzczecin ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy z żoną i córcią w sierpniu 2010 ,wypoczynek uważamy za udany hotel spełniał nasze oczekiwania obsługa bardzo miła, pokoje ładne i przestronne, oczywiście przy meldunku w paszporcie 10 $,Kilka barów które polecamy to głowna restauracja,bar w holu,bar Oasis -Pizza i bar w budynku obok głownego wejścia tam podają uczciwe drinki .Plaża dość duża ,przy plaży są dwie rafy do małej można podejść bez płynięcia głębokość około 1,30m, przy molo polecam kolorowe rybki i piekne koralowce . Wycieczki fakultatywne które mozna polecić to wyjazd do Kairu na piramidy ,Luxor,Safari,oraz wyjazd do Aqaparku extra zjeżdzalnie .Wrazie pytańproszę o e-maila termikaszczecin@interia.pl.Życzymy miłego wypoczynku Pokaż »

    2010-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.2

    izz33 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    WYJAZD :CEL ODPOCZYNEK+WYCIECZKI FAKULTATYWNE. CENA 5200ZŁ ZA 2 DOROSŁE OSOBY+9LATKA (CENA DLA DZIECKA PROMOCY.)+KOSZT WYC. FAKULTATYWNEYCH. BYŁO REWELACYJNIE, MIESZKALIŚMY W BUNGALOWACH PRZY JEDNYM Z BASENÓW ,SO KTÓREGO MIELISMY PÓL MINUTKI-PRAWIE JAK NASZ.OBSŁUGA MIŁA,NIENACHALNA,CZYSTOŚĆ OK,JEDZENIE RÓŻNORODNE LECZPOWTARZAJĄCE SIĘ ,W KONCU W PRZECIĄGU 2 TYG. W DOMU TEŻ NAM REPERUAR OBIADOWY POWTARZA SIĘ PRAWDA?!!!!! NARZEKAJĄCY POLACY SĄ WSZĘDZIE I TYLE!!!MRÓWKI BYŁY ALE TO EGIPT WIĘC NAM RÓWNIEZ CO DRUGI DZIEŃ WYCHODZIŁO KILKA W WC..ALE TO NIE SPOWODOWAŁO ,ŻE WAKACJE BYŁY ZŁE-NASZE WAKACJE BYŁY FANTASTYCZNE!!!!:) Pokaż »

    2010-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.8

    roza1 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wykupiłam wycieczkę w lipcu w biurze EXIM TOURS.Obsługiwała mnie dyrektorka biura i zapewniała że otrzymam pokój w budynku głównym na , którym bardzo mi zależało.Po przylocie do hotelu w recepcji okazało się że żadna prośba nie została przez biuro wysłana i zakwaterowano nas w bungalowach.Warunki jakie otrzymaliśmy pozostawiają dużo do życzenia , wszędzie brudno nie wspominam o pościeli !.W recepcji chcąc zmienić pokój w budynku głównym musieliśmy dopłacić 180 dolarów !.Mieszkając w bungalowach mieliśmy 30minut do stołówki !.Nie polecam tego hotelu i biura EXIM TOURS ponieważ są nie poważnym biurem !. Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (9)
  • 5.9

    sandarina ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo duży, wręcz ogromny! Ma to swoje plusy jak i minusy. Plusem jest to, że było bardzo dużo basenów, mozna bylo sobie powybierac. Dodatkowo hotel posiada tyle przestrzeni, że nie ma w nim tłoku! Jednak minusem jest to (przynajmniej dla mnie), że czułam się tam nieco obco.. Moze dlatego, że nie jestem na co dzień przyzwyczajona do takich wielkich przestrzeni. Poza tym hotel naprawdę warty polecenia. Jedzenie bardzo nam smakowało, był duży wybór, pokoje tez przytulne, czesto sprzątane. Uogólniając uważam, że hotel jest warty swojej ceny. Pozdrawiam. Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Dariusz Łatkowski ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla każdego,zwłaszcza prorodzinny.Nic nie można zarzucić,czasami ogólny brak zasilania,ale to pewnie problem całego regionu.Każdy znajdzie coś dla siebie.Żal że jeszcze molo w remoncie i dostęp do ładnej rafy,ale jak ktoś chce to zawsze można tam przyjść o np.6 rano. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.7

    Agata ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ogromny, 6 basenów. My mieszkaliśmy w bungalowie zaraz naprszeciwko jednego z basenów, kawałek drogi od głównego budynku (a tym samym restauracji), ale nie był to duży problem. 2 restauracje i w każdej jedzenie bardzo dobre. Morze płytkie (dla mnie jedyny minus). Ogólnie bardzo polecam! Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Beata ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pomimo tego, że hotel jest napradę duży, organizacja na wysokim poziomie. W całym obiekcie łazienki przy basenach czyściutkie, pomimo dużej liczby osób z nich korzystających. Wyposarzenie pokoi ma już może lata swojej świetności za sobą, ale zawsze czyste (zresztą kto w takim miejscu siedzi w pokojach?) W restauracjach jedzenie smaczne, cały czas sprawdzana temperatura potraw i o której kolwiek godzinie by się poszło pojremniki zawsze pełne, na bieżąco uzupełniane. Jedynym naszym zmarwieniem było, żeby za mocno słoneczko nas nie spiekło ;) Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    alikante ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    bardzo czysty hotel ze świetną nienachalną obsługą,położony przy pięknej bardzo rozległej plaży/rafy jednak słabe i bardzo daleko/,na której nigdy nie brak wolnych leżaków i parasoli,hotel oddalony od centrum hurghady dość daleko,nie mniej można dojechać do miasta za bardzo mała kwotę/20 funtów egipskich/,hotel bardzo czysty,pokoje sprzątane z pełnym profesjonalizmem,jedzenie smaczne i urozmaicone,sama jadalnia czysta,nie ma problemu z naczyniami i sztućcami,miejsca przy basenach zawsze dostępne ,bary na plaży,przy basenie z miłą obsługą i zimnymi!! napojami,all inclusive bogate/szereg przekąsek,lody,owoce,owoce morza/ogólnie hotel jak najbardziej zasługuje na swoją kategorię,mogę stwierdzić z całą pewnością,a mam porównanie,ponieważ to mój 7 pobyt w egipcie... Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny