Hotel Hilton Long Beach Hurghada ****

Hilton Long Beach

Ocena hotelu (217 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.3
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.6
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

81% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.1

    Renata ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nie jest zły ale troszkę przereklamowany. Wielki teren a na nim budynki i baseny także zawsze jest gdzieś daleko albo do basenu albo do plaży lub do restauracji. Rafa w zasadzie martwa i trzeba spory kawałek iść płycizną aby ją zobaczyć. Ładniejsza jak się zejdzie z pomostu, który w tym sezonie jest w remoncie. W bungalowach w zasadzie trzeba zaprzyjaźnić się z mrówkami. Codziennie obsługa sypie jakiś proszek ale i tak są niezniszczalne. Moim zdaniem jest to idealny hotel dla rodzin z młodszymi dziećmi. Pokaż »

    2010-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    beata26 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Hilton Long Beach - fantastyczny! Przede wszystkim rozmiar resortu sprawial, ze pomimo nawalu gosci (w lipcu hotel byl oblozony niemal w 100%), nie widzialo sie ani nie czulo tlumow. Plaza - ekstra! Dluga na okolo kilometr, szeroka, nie bylo problemow ze znalezieniem lezaka, choc czasami brakowalo recznikow. Z plazy, z malych dziurek przy odplywie wychodza male krabiki, ale natychmiast uciekaja blyskawicznie, gdy ktos sie zbliza - ciekawy widok. Absolutnie nie przeszkadzaly - czesc tutejszej fauny. Widzielismy kilka razy sokola, ktorego nazwalam Horusem. Wieczorem na plazy panoszyly sie wieksze kraby, ktore rowniez uciekaly na widok czlowieka. Woda czysta, podobnie jak i plaza. Jest bardzo plytka przez okolo 150 m, i z poczatku rafy sa wymarle. Ale wystarczy przebyc rafe przybrzezna, ktora oddziela plycizne od glebiny, a zobaczycie co oznacza zycie morskie. Cudowna rafa (osoby ktore twierdza ze sa tam tylko wymarle rafy, najwyrazniej nie wiedza co mowia, lub nie potrafia plywac!), widzialam ogromna plaszczke, a pod jedna z parasolowatych raf odkrylam skrzydlice! Jedzenie swietne i urozmaicone. Codziennie wieczorem grill na swiezym powietrzu, swieze owoce, makarony, ryze, ziemniaki, wolowina, kurczak, ryby, salatki - co kto lubi. Obsluga uprzejma i nienachalna. Czysto - kelnerzy uwijaja sie jak w ukropie, a kucharze tylko czekaja aby pomoc. Na poczatku mieszkalismy w duzym pokoju z widokiem na morze (bez doplat), ktory byl bardzo w porzadku. Jednak dla nas dystans troche za daleki, wiec po tygodniu zmienilismy na pokoj blizszy morzu i basenom - tylko dzieki pomocy przemilej Polki na recepcji - .p. Malgosi. Dostalismy apartament dwupokojowy z balkonem i tarasem - bez doplat! Czysto w pokojach - zostaw dolca dla sprzatacza, a bedziesz miec kwiaty na lozkach i 2 butelki wody mineralnej, zamiast standardowej jednej. 7 basenow - bylo ich tyle, ze wybralismy tylko jeden o glebokosci 170 cm. Przy basenach bary, gdzie serwowano rozne przekaski i napoje. POLECAM! Pokaż »

    2010-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    justysia176 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłam tydzień temu i do tej pory jestem pod wielkim wrażeniem. Hilton Long Beach to miejsce na niezapomniane wakacje, jest pięknie, czysto a wszyscy w hotelu są mili i radośni. Jedzenie bardzo smaczne i w dużych ilościach wiec łatwo jest się przejadać ;) jedynie ubolewałam ze strach jeść trochę surowe warzywa i owoce ale i bez tego było pysznie. Dla osób które się tam wybierają polecam basen "ciszy" gdzie jest kameralnie (nie dla dzieci) a czas umila basenowy HAMDY który jest wspaniałym i wesołym człowiekiem . POLECAM 100% Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.9

    joanna22 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel lux:) gorąco polecam!jedzenie róznorodne...wszystko godne polecenia!!!

    2010-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Aga ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wystarczy byc usmiechnietym i milym a zalatwi sie wszystko, warto miec duzo 1 $ bo warto za niektore rzeczy sie odwdzieczyc :) zawsze czysto, obsluga przemiła i usmiechnieta, goraco polecm ja tam wrocę, jesli macie pytania piszcie na maila,pozdrawiam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    malgorzata dorynek ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel jak najbardziej właśnie wrócilismy z wakacji obsługa uśmiechnięta wszędzie czyściutko pokoje duze dla naszej 4osobowej rodziny dostaliśmy pokoje łączone ze wspólną lazienką dwa tarasy na większym stolik krzesła i leżki pościel zmieniana dwa razy w tygodniu jedzenie pyszne urozmaicone , baseny super ,czyste, leżki i ręcznki dostępne a najważniejsze zawsze słońce, gorąco polecam ten hotel duze udogodnienie to nasza Gosia POLSKA recepcjonistka z którą można wszystko załatwic napewno wrócimy tam jeszcze Pokaż »

    2010-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    ladyjx33 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel w 100%. naprawdę świetnie. dużo zabawa, rozrywki, hotel czysty, codziennie sprzątane pokoje. Dostaliśmy pokój gdzieś daleko, wystarczyło ładnie poprosić, uśmiechnąć się i przenieśli nas do pokoju rodzinnego, który jest bardzo blisko głownego budynku. Animacje świetnie, ciekawe i zabawne. Animatorzy ciągle uśmiechnięci, obsługa także. Wszystko wspaniale! polecam. 10/10 ;) Pokaż »

    2010-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    Urszula ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel polecam jedzenie dobre dużo ,czysto,miło,dużo basenów ,piękne morze,obsługa na poziomie

    2010-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    wusia45 ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny!!!Polecam z czystym sumieniem.Podziwiam wiecznie usmiechniętą obsługę.Uwijają się szybko sprawnie.Wszędzie czysto ,jedzenie dużo i smacznie.Dwie restauracje główne al'dente i lotus kilka barów przy basenach i na plazy oraz bar oasis gdzie w opcjii All serwowano między 14-16 pyszną pizzę prosto z pieca oraz owoce ,warzywa i dania mięsne.Jest też kilka drink barów w opcji all ,restauracja al'carte 2 zapisy w 14 dni i płatna Mahraba z daniami z owoców morza i nie tylko.Mielismy pokój w budynku familijnym do wszystkiego blisko.Bardzo ,bardzo polecam!!! Pokaż »

    2010-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 4.9

    Aleksandra ocenił hotel Hilton Long Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Teren hotelu i plaża ogromna, plaża średnio zagospodarowana-duża odległość do prysznica. Bar plażowy serwuje przekąski w porze lunchu - hot dogi i burgery. Bardzo dobra obsługa - recepcja, restauracja, bary. W czerwcu 2010 pomost w remoncie, co wydłużało czas dotarcia do rafy. Wybraliśmy odległy od budynku głównego bungalow, co skutkowało długimi spacerami do restauracji, pokój za to w spokojnym i cichym miejscu, z widokiem na morze bez dopłaty. W hotelu przeważają Rosjanie, ogromna ilość rodzin z dziećmi. Na podkreślenie zasługuje poziom obsługi w tym hotelu: sprawnie, szybko i zawsze z uśmiechem. Dostępne dwie restauracje w all. Pokaż »

    2010-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 24 5 6 7 8 9 10 11 12 13 1421 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny