Hotel Sunny Days El Palacio Hurghada ****+

Sunny Days El Palacio

Ocena hotelu (381 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.7
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

74% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.6

    tomkro21 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.4
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bylismy z kolegami w czerwcu 2013, i jestem mega zadowolony!!!!! napczytalem sie zlych oponi niepotrzebnie, luxsosow nie bylo ale za 2500zl nie ma sie co spodziewac marmurow..bylo zacnie wszystko fajnie, a tu link do naszego pobytu taki tam fil pokazujacy hotel, wycieczki i nasza zabawe w hotelu ... http://www.youtube.com/watch?v=nfnMlLDO01w&feature=youtu.be Pokaż »

    2014-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.2

    Krzysztof ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel niezły, plaża malutka, z jednej strony Hotelu płytko i zniszczona rafa z drugiej głębiej i juz jest co oglądac, pokoje sprzątane często ale niezbyt dokładnie, jedzenie maro urozmaicone ale niezłe, masła nie widziałem na oczy, obsługa rewelacyjna, woda dostępna tylko z dystrybutorów na korytarzach, w okolicy brak sklepów ale nie broplem dojechać za 1-2 funty do centrum. Nie oczekiwałem cudów i ogólnie jestem zadowolony. Pokaż »

    2013-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    gala_123 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze mówiąc pobyt w hotelu rezerwowaliśmy na szybko, kilka dni przed wyjazdem, nie mieliśmy więc za dużo czasu, żeby bardzo dokładnie zapoznać się z ofertą, którą polecili nam w alfa starze. Ale okazało się, że to był strzał w dziesiątkę, bo pierwsze hotel jest tuż przy prywatnej plaży, pokój deluxe, który wybraliśmy był naprawdę komfortowy i zadbany, a w hotelu było dużo atrakcji sportowych, co nam się bardzo podobało. Poza tym wieczorne animacje były też super, a więc w dzień można trochę się zmęczyć, poleżeć potem na plaży, a wieczorkiem zabawić. Pokaż »

    2013-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.3

    angela6121990 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Wakacje w tym hotelu spędziłam wraz z chłopakiem i dwiema koleżankami. Turyści to głównie Polacy, Rosjanie oraz Arabowie. Podczas mojego pobytu – czyli w czerwcu – hotel był oblegany przez wakacjowiczów. O każdej porze stołówka zapełniona przez gości hotelu. Jedzenie – jak często zdarza się podczas wypoczynku w krajach arabskich – bez konkretnego smaku, aczkolwiek dania z makaronem godne polecenia. Każdego dnia kolacja była przygotowywana na wzór tradycji kuchennej innego kraju. Lody – z dodatkową opłatą. W Snack bar dostępne pizza, hot dogi oraz hamburgery. Idealne miejsce na snurking – przepięknie widoczna rafa oraz możliwość obserwacji różnych gatunków ryb egzotycznych. Wielkim plusem hotelu jest duża plaża oraz bezpośredni dostęp do Morza Czerwonego. Basen zdecydowanie za mały dla takiej liczby gości. W jego pobliżu trudno było otrzymać leżak. Leżaki i ręczniki bez dodatkowych opłat. Hotel jest tak duży, że raczej nie można się nudzić. Codziennie wieczorem przy plaży odbywały się dyskoteki. Podczas rezerwacji pokoju dobrze jest włożyć do paszportu kilka dolarów. Początkowo nie byliśmy zadowoleni z otrzymanego pokoju. Udaliśmy się do recepcji w celu jego wymiany. Wtedy też daliśmy do paszportu kilka dolarów i otrzymaliśmy pokój z balkonem i widokiem na morze. W każdym pokoju znajduje się lodówka oraz bezpłatny sejf. Na korytarzu umieszczone baniaki z wodą. Pomimo wielorakich opinii osobiście nie spotkałam się z różnego rodzaju zaczepkami. Bardzo miła obsługa hotelowa – głównie kelnerzy. Pamiątki można zakupić w sklepikach przy hotelu, gdzie są z góry określone ceny, nie trzeba się targować. Nie warto wychodzić na miasto, gdyż w okolicy nie ma nic godnego uwagi. Jedyne, co może zaciekawić to znajdujący się w pobliżu meczet. Osobiście uważam, że hotelowi przydałby się remont. Pobyt w Sann Days El Palacio uważam za udany. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (21) »

    2013-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    Agnieszka Edelwein ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.4
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    hotel straszny kolos, 6250 pokoi ,80 % turystów to Rosjanie zero kultury ,kolejki po jedzenie masakrycznie długie , jedyna szansa na spokojny posiłek po odczekaniu ok 1,5 aż wygłodniali Rosjanie się najedzą o ile coś zostawią jeszcze do zjedzenia ,my większość naszego 14 dniowego pobytu byliśmy na łodzi -nurkowaliśmy więc dało się przeżyć Pokaż »

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    Asia J ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Egipt odwiłam po raz trzeci, więc mam porównanie. Obiektywnie patrząc: -jedzenie na 5 -animacje i baseny na 5 - Ludzie: podczas mojego pobytu w całym hotelu było 10 Polaków,a reszta to Rosjanie!!!!! :/ Miejsce magiczne! Piękna aranżacja i wykończenie ( niestety jedynie zewnątrz). Jeśli chodzi o pokój byłam znacznie zawiedziona... Dla mnie tragedia :/ Przydałby się porządny remont :/ Polecam rodzinom z dziećmi, bo te nie będą się na pewno nudzić (oddzielne animacje dla dzieci +klubik malucha) , a także chętnym odpocząć od codziennego zgiełku. Hotel połączony jest z morzem, przez co wychodząc z pokoju w maske i rurce można od razu snoorkować :) W Hurghadzie byłam 2 lata temu za niższą cenę w hotelu 3 *** i nawet zwracając uwagę na okolicę, bardziej polecę Elysee Apartament Hotel (http://www.oceniacz.pl/hotel/2179/elysees-apartment-hotel/opinie) znajdujący się po drugiej stronie miasta :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (28) »

    2013-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    derfik ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Odradzam hotel wymagającym klientom, obsługa żałosna, jedzenie słabe, dużo rosjan, daleko do miasta, warto tylko dla super rafy koralowej. Posiłki rzucane na talerz zamiast podawane, niejednokrotnie na wpół surowe, często brak sztućców czy filiżanek, jedzenie monotonne, ryby smażone z dużą ilością przypraw, co psuje smak. Niedbała obsługa, wszyscy czekają na napiwki, kolejki po posiłek, zepsuta klimatyzacja dała nam się we znaki - nie pomagały wizyty i telefony do obsługi. Sprzątanie 2-3 razy w tygodniu. Nieprzyjemni i agresywni sprzedawcy sklepowi. To rosjanie są zmorą restauracji biorąc 5 porcji potrawy na osobę, drinki w mini kubkach plastikowych. Jednak dla osób, które kochają morze i rafy koralowe, to jest świetne miejsce. Zaraz przy hotelu fajne miejsce do snurkowania. Niestety ryby karmione w morzu przez turystów. Nikt nie zwraca na to uwagi. Leżaki nad morzem w kiepskim stanie. Blisko basenu plastikowe. Laguna dość fajna dla dzieci, woda mętna. Pokaż »

    2013-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 2.5

    dolore712 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Tylko dla ludzi mlodych,malo wymagających,ktorzy spragnieni są rozrywek. Hotel za duży i zupelnie nie przygotowany na ilośc przyjmowanuch gości.Brak leżakow,naczyń,sztućcow,stolikow na stolowce i nawet czasami nie dopchasz się do jedzenia!Kolejki w stolówce ogromne,brakuje owocow,no i alkohole tragiczne i gorące!Jedyny plus to piękne przejrzyste morze przy hotelu! Pokaż »

    2013-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    HannaSwarzedz ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel ładny, żarcie dużo,ale nieciekawe,brak wolnych stolików,brak sztućców, minimalna ilośc owoców, lody za kasę, przez caly pobyt brak lodu do napojów i drinków,śniadania nieeuropejskie, brak wedlin, często ryż,fasolka i inne ich przysmaki,90% Rusków,Niemca tam nie zobaczysz-bo zbyt wymagający Pokaż »

    2013-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    Julia XD ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny , obsługa miła pomocna . Na hotelu bardzo czysto , zatoczka morze co jest bardzo dobre bo dla dorosłych odpowiednie jest głębokie morze , a dla dzieci łagodna początkowo zatoka , hotel duży jak już mówiłam czysty ale po za nim okropny " syf" . Jedzeni da się zjeść inne niż europejskie woda do mycia zębów w butelkach jak i do picia . Są tam ręczniki plażowe jak i kąpielowe sklepy na ośrodku . Pokoje duże mimo że hotel ogromny to klima nam akurat działała . Godny polecenia ale nie na pierwsze wakacje zagraniczne , bo logiczne że straszny upał . Pokaż »

    2013-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1038 39 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny