Hotel Sunny Days El Palacio Hurghada ****+

Sunny Days El Palacio

Ocena hotelu (384 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 5.1
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.7
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

74% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.0

    aldomarc ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel swoją bazą zadowala.Problemem jest wyżywienie,zbyt monotonne i przygotowywane na wolnym,gorącym powietrzu. Stołówka bo nie można tego nazwać restauracją, brudna,zawsze brakowało wolnych stolików, nie mówiąc już o czystych obrusach, sztućcach, talerzach itp. Wielu Polaków przebywających w tym hotelu miało problemy żołądkowe mniej lub bardziej nasilone. Obsługa hotelowa starała się nadążać ze wszystkim jednak o szanowaniu czasu gości nie ma mowy.Jedyną osobą wartą pochwalenia była Guest Relations, która traktowała gości z należytym szacunkiem, uśmiechem i spełniała ich prośby, życzenia, była bardzo pomocna.Rezydenci biura Wezyr niestety nie stanęli na wysokości zadania.Opieki żadnej, zainteresowania również,właściwie byli nieobecni a jeśli byli to zawsze spóźnieni i spieszący sie. Brak informacji o spotkaniu informacyjnym.Tablica informacyjna nieuakualniana i godziny dyżurów również. Nie była to moja pierwsza wizyta w Egipcie i wiem jak może wyglądać pobyt w tym kraju. Na kolejne wypady Egipt odpada przynajmniej na razie ;-) Pokaż »

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.8

    Modi ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja. Ludzie narzekaja na jedzenie ale nie wiem co w takim razie jeda w domu u siebie. Ilosc jedzenia jest tak duza ze kazdy znajdzie cos dla siebie, duzo owocow, slodkosci, kazdy dzien jest poswiecony innej kuchni a wiec na jedzenie nie mozna narzekac! Rafa przy hotelu cudna, fajne animacje (taniec brzucha, aerobik w wodzie, disco dla dzieci), duza ilosc wycieczek do wyboru w roznych biurach,super obsluga w hotelu. Dla mnie rewelacja, wrocimy tam z dzieckiem! Pokaż »

    2012-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.8

    agata01 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy tam z mężem przez dwa tygodnie , hotel jest duży, czysty, plaża piękna, pokoje ładne, obsługa bardzo sympatyczna, jedzenie dobre, hotel jest nie daleko od miasta ale bardzo spokojne. Ciekawe wycieczki fakultatywne Korzystaliśmy z biura lokalnego http://egipttours.pl/ było super choć że rezydentka mówiła nam że biura lokalne oszukują ale bardzo jasne ze ona tak mówi żebyśmy kupili u niej za drogą cenę , polecam ten hotel wszystkim którzy lubią zwiedzanie , też polecam biuro Egipt tours Jest tam taki fajny facet, Egipcjanin, który świetnie mówi po polsku, organizuje wycieczki i jest jednocześnie przewodnikiem. Cały czas z nami był na wycieczkach i wszystko wyjaśniał. Mieliśmy naprawdę wspaniałą opiekę i jednocześnie tanio. Podaje dane: Mohamed Mustafa tel. +201005721840, e-mail faraonegipt@hotmail.com Pokaż »

    2012-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    mandarus ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super!! Polecam wszystkim, piękna duża plaża z cudna rafą. Obsługa miła chętnie pomaga i doradza. POLECAM;)

    2012-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.2

    saramaj3 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    zdecydowanie zbyt dużo gości na pałej powierzchni terenu, w innych hotelach jest to lepiej rozwiązane. tutaj niemal jedni siedzą na innych. byliśmy 2 tygodnie po 3 dniach nie miałam juz co jesc , ciągle serwują to samo i na bardzo niskim poziomie Pokaż »

    2012-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.4

    Rina ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ogromny, ilość turystów może przerażać. Ciężki dostęp do leżaków i parasoli - praktycznie brak możliwości skorzystania, także pływanie wybraliśmy w morzu - b. fajna rafa, kolorowe rybki, możliwość snurkowania. Jedzenie ok, bez uwag. Klimatyzator blisko łóżka, także przeziębienie gwarantowane, ciekawe wycieczki fakultatywne. Ogromny minus - malutki balkon lub jego całkowity brak, nie mogliśmy zamienić na pokój z balkonem. skromnie wyposażony pokój, brudne szkanki nad basenem, generalnie wszędzie walające się szklanki. Rezydentka - bardzo w porządku. Pokaż »

    2012-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Justyna ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam .Hotel godny polecenia duzy i czysty.Pokoje duze ,ładne , czyste , nic nie znisczone .. dostalam widok na morze (piekna rafa)Plaza przy hotelu nigdy nie brakowało lezakow , sa na plazy prywatnej i publicznej , Duzy basen + czysty .Jedzenie bardzo dobre , kazdy znajdzie cos dla siebie .(Kilka razy w tygodniu byly kraby i krewetki) c:.Hotel naprawde polecam .Napewno tam wróce . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2012-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.4

    leon1 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Od zachodu słońca do animacji totalna nuda. Animacje na bardzo niskim poziomie. Animatorzy rosjanie. Widać, że swoją pracę wykonują z obowiązku a nie przyjemności. W ciągu dnia też nie ma zbyt wiele atrakcji. Wyżywienie jest ok. jeżeli przyjmując, że to nie NOVOTEL w Polsce. Zawartość alkoholu w alkoholu niewielka ale dzięki temu nikt nie ma kaca na drugi dzień. Czystość jak na Egipt jest odpowiednia. Ogólnie hotel ciekawy ale na dłużej jak tydzień to się nie nadaje bo można się zanudzić Pokaż »

    2012-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.2

    Megiii ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, w hotelu tym byłam na początku maja - poczatek sezonu, wiec nie było całkowitego obłożenia hotelu czyt. nie brakowało sztuców ;) o czym naczytałam się przed wyjazdem. Hotel robi dobre wrażenie, jest czysto i przestronnie. Pokoje sprzątane są codziennie. Kelnerzy bardzo mili i pomocni. Jedzenie dosyć monotonne ale mi to nie przeszkadza wyjazd był tylko na tydzień więc w opcji z wycieczkami nie można się nudzić. Na minus wskazać mogłabym animację. Uważam, że wieczory zdecydowanie bardziej można by urozmaicać niż słuchanie codziennie tego samego pana który śpiewa jak na dancingu. W ciągu dnia jest wodna gimnastyka, nauka tańca brzucha itp. - to jest ok. Brakowało mi muzyki przy plażowaniu :) no może marudze.. ;) generalne wrażenie pozostaje pozytywne. Piękne widoki z okna. Pokoje w ciekawym stylu. Jak wszędzie w Egipcie obsługa nastawiona jest na bakszysz (za wszystko) warto o tym pamiętać już na lotnisku przy wkładaniu walizek do autokaru. Miłego pobytu! :) Pokaż »

    2012-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.7

    egon12 ocenił hotel Sunny Days El Palacio

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Co do samego hotelu nie mam poważniejszych uwag ale ze względu na to, że prawie 99 % gości było z jednego kraju czułem sie jak na głównej ulicy Moskwy, nie wspominając już o prezentowanym przez nich dość ciekawym sposobie zachowania albo jego braku w towarzystwie. Z tego też powodu nie polecam tego hotelu. Pokaż »

    2012-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1038 39 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny