Hotel Mistral Mare Istro ****

Mistral Mare

Ocena hotelu (8 opinii)

4.9
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 6.0
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.4
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 3.5
    • Obsługa 3.2
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

  • 5.2

    kazimierz kazimierz ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    kameralny hotel położony w urokliwym miejscu, wszystkie pokoje z centralnym, widokiem na morze (zatoka Mirabello), doskonał baza wypadowa do zwiedzania Krety jak i na spokojny wypoczynek

    2011-03-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    konrad72 ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    malowniczo usytuowany hotel z zapierającym widokiem na morze (wszystkie pokoje), bardzo ładna plaża, morze czyste, wspaniały odpoczynek dla par i osób chcących odpocząć w cichej okolicy

    2011-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Gosia ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel pięknie położony, ale nie dla ludzi młodych spragnionych rozrywki. W Istro tez sie nic ni dzieje, dziura totalna. Najbliższe miejsce, gdzie można sie pobawić to Agios Nicolaos( trzeba dojechac taxi na impreze, autobusy o poznyvjh porach nie jezdza). Plaza piękna choc zejscie strome. Super barman, beznadziejne kelnerki. Ogólnie średnio. Pokaż »

    2009-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    vfef ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    niemila obsluga, codziennie to samo jedzenie, niechetne wydawanie drinkow, 0 rozrywki wieczorem, nawet smiac sie nie mozna bo ktos moze sie obudzic itd itd. zdecydowanie nie polecam.

    2009-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Agnieszka Kucharska ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam wszystkich, w hotelu bylismy w 4 osoby pod koniec sierpnia 2007. To byly cudowne wakacje i wspaniale spedzony czas...Pokoj bardzo duzy i przestronny ze wspanialym widokiem na morze - kiedy wychodzilismy na balkon widok zapieral dech w sercu - doslownie raj:) Jesli chodzi o obsluge to wspominam bardzo dobrze barmana - ktory byl przesympatyczny i bardzo mily. Jesli chodzi o jedzenie to bylo wrecz cudne - wspanialosci z grilla, do tego codziennie salatki z oliwkami, soczystymi pomidorami i wspanialymi tzazikami.....Okolica cicha, ale bardzo romantyczna, swietna plaza..Goraco polecam!!! Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Irena Pyzata ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylismy tam z przyjaciolmi w 2007 roku, kiedy hotel mial tylko 3* i wrocilismy bardzo zadowoleni! Jedzenie pierwsza klasa i do oporu! Mnostwo owocow i dobrych deserow!! Pychota!! Hotel niewielki wiec i tloku nie bylo i najwazniejsze dzieci tez nie bylo!! Do plazy blisko i z gorki!! Widok na zatoke pieeekny! Mozna naprwde wypoczac!!Balkony w pokojach duze mozna bylo niezle sie na nich zabawic i przy okazji zajrzec do sasiada jak kopuluje z zonka tudziez kochanka:)))Barman Jorgus bardzo sympatyczny koles wydawal nieograniczone ilosci drinkow a za mala oplata potrafil cudne koktaile wyczarowac:))naprawde polecamy ten hotel!!!Aha nie bierzcie pokoi z widokiem na gory:))) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    asiula ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    pokoje hotelowe bardzo fajne, ladnie urzadzone - nowoczesnie, z klimatyzacja. ale otoczenie.. masakra. zero rozrywek basen hotelowy wielkosci baseniku ogrodowego;/;/ jedzenie.. hmm to chyba zalezy od gustu.. ja np przez caly tydzien na obiad jadłam spaghetti.. ;/ ale to juz jest indywidualne. co do all inclusive.. smieszne bylo. posilki byly 3. rano wieczorem i po poludniu. bodajze wystawiane przez 2 godziny. jesli mialo sie all inclusive i chcialo sie cos dodatkowego zjesc trzeba bylo jechac na dach hotelu zeby zjesc hot-doga - bo niestety tylko to bylo..;/ generalnie wydaje mi sie ze jest to hotel dla ludzi starszych, chcacych wypoczac. w ogole nie polecam tego miejsca mlodym ludziom, lub malzenstwom z dziecmi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Anna Wróbel ocenił hotel Mistral Mare

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Główny atut tego hotelu to lokalizacja - na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Mirabello - najatrakcyjniejszy krajobrazowo rejon Krety . Ładna, czysta, zaciszna i nie przeludniona plaża - moim zdaniem najładniejsza na Krecie, no może za wyjątkiem kliku całkiem dzikich. Droga pomiędzy hotelem a plażą nie jest uciążliwa - niewielki ruch. Pokój /apartament rodzinny/ był czysty i w przyzwoitym standardzie, sprawna klimatyzacja. Dwa małe baseny hotelowe całkiem przyjemne . Jedzenie dość monotonne ale zjadliwe. W pobliżu hotelu są bardzo dobre tawerny z przemiłą obsługą - przystępne ceny. Obsługa hotelowa - a zwłaszcza właściciel - mało sympatyczna. Gości, którzy nie wykupili "all inclusive" - a w tym hotelu nie jest to żadna rewelacja - traktuje się jak gości II kategorii .... Ze względu na położenie hotelu na uboczu wskazane wypożyczenie samochodu. Ogólnie POLECAM. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2009-05-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny