Hotel Golden Sun Beldibi ***

Golden Sun

Ocena hotelu (47 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.1
    • Plaża / stoki 2.4
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.1
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.3
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 2.6
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.4
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 2.4
    • Obsługa 4.0
    • Czystość 3.9
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

71% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.6

    Karolina ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel nie za wielki, lecz urokliwy. Położony u zboczu gór, przez co są naprawdę ładne widoki. Pokoje są małe, lecz czyste. Jeśli chodzi o jedzenie, to uważam, że większość dań była naprawdę dobra. Kelnerzy mili i ułożeni, z wyjątkiem jednego, który robił wczasowiczom mało śmieszne i tandetne żarty. W hotelu panowała miła atmosfera, szczególnie wieczorem, kiedy ludzie dobrze bawili się przy muzyce. Moim zdaniem największym minusem była plaża (terenu Golden Sun).Była to plaża piaszczysto-żwirowa, z czymże ten piasek wśród tego całego żwiru był po prostu ciemny i brudny. Ponadto plaża była wyjątkowo wąska,a jej powierzchnia naprawdę mała.Rekomenduję również korzystanie z lokalnych wycieczek, organizowanych przez miejscowe (tureckie) biura podróży. Są to takie same wycieczki jakie są oferowane w hotelach, lecz są one znacznie tańsze (2, a nawet 3 razy). My niestety nie skorzystaliśmy z wycieczki organizowanej przez miejscowe "biura podróży", gdyż mieliśmy pewne obawy, lecz to było niepotrzebne, ponieważ ludzie z naszego hotelu zebrali kilka chętnych osób na daną wycieczkę i wrócili również zadowoleni jak my, tylko za znacznie mniejsze pieniądze! Ogólnie to polecam ten hotel, lecz dla mało wymagających klientów, gdyż można byłoby znaleźć kilka mankamentów, ale jak na tą cenę, za którą udało nam się zakupić te wakacje (niecałe 2000 za os.) naprawdę narzekanie na byle jaką wadę byłoby nie na miejscu. Uważamy, że cena jest jak najbardziej adekwatna co do "jakości" pobytu w Golden Sun. Pokaż »

    2014-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    zort ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nie jest jakiś luksusowy, ale jest czysto, działa klimatyzacja, i każdy znajdzie coś dla siebie w trakcie posiłków.

    2014-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.2

    zenon Hartuna ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.4
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    wczasy we wrzesniu 2013 ,hotel skromny w miare czysty położenie super piękna przyroda i pogoda , baseny dwa małe ale czyste pokoje sprzątane codziennie brak animacji ,do plazy daleko około 700 m plaża kamienista /śliskie kamienie / jedzenie masakra nie jesteśmy wybredni ale wyboru w daniu zasadniczym nie było zadnegobo jedzenie przywoził katering jak już było jakies mięso to nakładał kelner powód prosty z obawy braku mięsa zielska było więcej ale w koncu za cos przecież płacimy żeby sobie trochę pojeść jedzeniu dał bym 2 gwiazdki i tak za dużo wieczorami już od 21godz zaczynała sie warta właśćiciela i kelnerów przy bufecie i wszystkim zaczynano liczyć podawane drinki i piwa aby ktiś czasami nie wzioł za dużo właściciele chyba nie znają słowa all-inklusiw .dla osób które lubią zjeść nie ploecam tego hotelu połozenie beldibi jest super .mamy także zastrzeżenia do rezydentki sun -fun która za wycieczki gratisowe od firmy sun -fun pobierała dodatkowe opłaty od turystów bezpodstawnie .tylko dzieki pięknej okolicy czas tam spędzony ubiegł mile Pokaż »

    2013-11-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    dflisnik ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel generalnie godny polecenia. Na plus na pewno wyżywienie oraz baseny a na minus łazienki. Myślę też, że bardzo dobrze prezentuje się tu stosunek jakości do ceny. Jeżeli ktoś chce standardu jak w 5-cio gwiazdkowym hotelu to niech do takiego idzie i zapłaci należną kwotą, natomiast w przypadku GoldenSun za podaną cenę dostaje się naprawdę schludne pokoje, w ładnym hotelu, które nie znajduje się bezpośrednio przy ruchliwej ulicy jak wiele innych 4 i 5 gwiazdkowych hoteli w Turcji. Niestety w hotelu bardzo ciężko porozumieć się w j.angielskim, obsługa posługuje się wyłącznie j.rosyjskim i niemieckim. Co do biura podróży to też nie można mieć wiele zarzutów. Jedynym mankamentem dla mnie była nasza rezydentka, która wykazywała bardzo mało zaangażowania na wycieczkach. Podsumowując, GoldenSun to dobry hotel dla osób chcących dobrze wypocząć w przyzwoitej cenie. Pokaż »

    2012-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    malgosia_89krk ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Według mnie hotel godny polecenia. Dlaczego? Rewelacyjne położenie - z jednej strony góry, z drugiej (ok. 500m) morze. Hotel oddalony od dróg - to dla mnie bardzo ważne. Urocza okolica. Życie płynie tam spokojnie i jakby wolniej :) wg mnie idealne miejsce żeby odpocząć. Polecam też rodzinom z dziećmi (brodzik, plac zabaw, zjeżdżalnie, mini zoo). Bardzo smaczne jedzenie, duży wybór, nigdy niczego nie brakowało. Brudny talerzyk czy filiżanka nie leżały na stole dłużej niż 5 minut. Kelnerzy bardzo się uwijali. Wersja all inclusive uboga jeśli chodzi o alkohole, ale nie każdy jedzie na wakacje żeby pić:) pokoje schludne, ładnie urządzone (TV, szafka na buty, szafa, lustro, toaletka), rewelacyjne balkony (my ze swojego zrywaliśmy limonki). Bilard, ping pong, boisko do siatkówki, siłownia za darmo. Hotel bez animacji (dla nas to plus). Wieczorami wg uznania gości organizowano dyskoteki. Minusy? NIKT nie mówił tam po angielsku, oczywiście po polsku też nie, a zapewniono nas, że obsługa jest anglojęzyczna. Ręczniki wymieniono tylko raz w ciągu 8 dni. Duży minus za łazienki, małe, zniszczone, zimne, czasem brakowało ciepłej wody (choć to podobno typowe dla tego regionu). Plaża hmmm nie będzie podlegać mojej ocenie. Kamienista, zejście dość strome (schody, brak zjazdu dla wózków), ale widoki cudowne. Minus za "opiekę pilota". Była ona praktycznie zerowa. Pani choć bardzo sympatyczna, była wyraźnie znudzona i zmęczona swoją pracą. Zwiedzanie starówki polegało na wysadzeniu nas z autokaru i wskazaniu miejsca zbiórki, ale to już uwagi do biura podróży, a nie hotelu. Ani na plaży ani w hotelu, nie trzeba było walczyć o leżaki, parasole itp. Baseny na terenie hotelu super. Hotel kameralny, nie było wielkiego tłoku. POLECAMY. Cena bardzo adekwatna do ceny. Pokaż »

    2012-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.9

    annag ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Nam z mężem bardzo się podobało Nie jesteśmy wymagający dlatego wybieramy hotele 3-gwiazdkowe. A ci co wybrzydzają niech wybierają hotele o wyższym standardzie i przestaną marudzić. A mimo braku animacji nasze dzieci wcale się nie nudziły Obsługa i jedzenie -rewelacja Polecam !!! Pokaż »

    2012-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.4

    Beduinek ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Okolica bardzo ładna, plaża beznadziejne (brudne leżaki), wyżywienie urozmaicone, standard hotelu klasa turystyczna, opieka rezydenta żadna (zniechęcenie, zmęczeni w przeciwieństwie do innych rezydentów np. PEGAS, TEZ TOUR, GTI TRAVEL,widać było zainteresowanie problemami klientów swojego biura. Wycieczka Antalya shopping-TO WIELKIE NIE POROZUMIENIE, nie bierzcie jej nawet za DARMO, a tak oferują, strata czasu. Przewodnik opowiadał o zabytkach w autokarze, a zwiedzanie we własnym zakresie. Obsługa na stołówce i na recepcji hotelowej bardzo miła i chętna do pomocy w przeciwieństwie do naszych rezydentów. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.2

    Iwiel ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wlasnie wrocilismy. Hotel maly, kameralny, bardzo przyjemna obsluga. Zadnych wojen o lezaki Jedyna niedogodnosc, to czasami brak pradu, bardzo uciazliwy. Jedzenie wystarczajaco urozmaicone, bardzo duzo warzyw i owocow, mniej miesa. Bardzo dobra opieka rezydentow. Pokaż »

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.2

    Turysta Discoverer ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Po raz kolejny Itaka zawiodła. Hotel nie ma nic wspólnego z opowieściami snutymi przez przedstawiciela biura podróży. Syf to najdelikatniejsze określenie jakie przychodzi na myśl każdemu kto odwiedzi ten hotel. Obsługa zachowuje się conajmniej nieuprzejmie. Basen ze zjeżdżalniami,który miał być atrakcją dla dzieci to żart.Zjeżdżalnie są czynne tylko 2h dziennie. Drugi z basenów zamykany jest o godz.18:00. Na plażę nikt nie chodzi ponieważ brud tam panujący odstraszyłby nawet szczury, Uwaga!!! Plaża nie oferuje all inc.!!! Barmani w barze na terenie hotelu pomimo opcji all wyliczają napoje - także bezalkoholowe. Jedzenie absolutnie byle jakie.Najgorsze są pokoje-brud, brud,brud.Łazienki nie można nawet uznać za tragiczne-one są...ochydne!!! Szanowni Państwo-jeśli dbacie o swoje finanse i rozumiecie czym jest stosunek ceny do jakości to absolutnie nie wydawajcie pieniędzy na pobyt w tym hotelu. My mieliśmy szczęście, że byliśmy tam TYLKO tydzień-dłużej byśmy tego nie znieśli. Centrum fitness zaprezentowane w folderze w rzeczywistości jest szałasem, w którym stoi kilka, w większości nie działających sprzętów. Klima w tym pomieszczeniu także działa tylko wtedy kiedy chce. Miejscowość Beldibi jest w rzeczywistości zwykłą wioską turystyczną, w której nie ma żadnych atrakcji. Do bankomatu około 3km, do apteki około 2km i choć to stosunkowo niewiele to w 38 stopniowym upale trudne do przejścia. Pokaż »

    2011-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 1.0

    WakacyjniTurysci ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    jestesmy właśnie w hotelu,niestety oprocz dostepu do internetu nie ma tu innych rozrywek.BRUDNO,OKROPNE JEDZENIE,nie ma wyboru,sami rosjanie w hotelu,łazienki okropne,pokoje male,nawet na jedn gwiazdke nie zasługuja,co z tego ze jest all incl.jesli nie ma co jesc!! !ITAKA NAS ZAWIODŁA TYM HOTELEM!!plaza bardzo daleko,brudne lezaki i syf,zjeżdzalnia przy basenie włączana tylko na dwie godziny dziennie-szajs za duze pieniadze sciagane przez ITAKE!!!!2800 ponad na osobe szczyt!!!!!klima ledwo dziala,prysznic i łazienka to skansen,kubki plastikowe myte,klejace.nie widziwelismy jeszcze takich cudow nigdzie.Bylismy juz w roznych krajach,zawsze bylismy zadowoleni tym razem ROZCZAROWANIE!!! Pokaż »

    2011-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny