Hotel Golden Sun Beldibi ***

Golden Sun

Ocena hotelu (47 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.1
    • Plaża / stoki 2.4
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.1
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.3
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 2.6
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.4
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 2.4
    • Obsługa 4.0
    • Czystość 3.9
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

71% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.2

    supermonkey ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Mieszkałam z rodziną (mężem i 17 letnią córką) w tym hotelu 2 tygodnie. Pobyt obejmował koniec czerwca i początek lipca. Jestem bardzo zadowolona z tych wakacji. Był to mój drugi pobyt w Turcji i tym razem zdecydowalam sie na mniej kameralny hotel z all inclusive za rozsądna cenę 2100 zł (córka jako na dostawce 1800 mimo ze nie różniła sie niczym od normalnego łóżka). Jesteśmy rodziną aktywną, lubimy pozwiedzac w związku z tym kupilismy kilka wycieczek :) Warte uwagi są biura tureckie - nie trzeba sie ich bac, bo Turcy są świetnymi organizatorami, zapewniaja ten sam standard co Itaka, ale za to bez polskiego przewodnika (Ginza Tours, biuro znajduje sie na promenadzie - angielski, niem, rosyj. przewodnik) Polecam wycieczke do Kapadocji. Itaka organizuje ją w 2 dni, ale jedzie sie dlugo, a w zasadzie wiecej czasu jest poswieconego na fabryki Onyxu niz na miejsce docelowe. Wydaje mi sie ze opcja turecka, 3 dniowa daje wiecej czasu na prawdziwe zwiedzanie. Pammukkale i Phaselis polecam, ale Myra i Kekova mnie nie oczarowała. Miałam deja vu sprzed roku, ale może niektorych to oczaruje :) Sam hotel wart swojej ceny. Kupując tanie wakacje nie wymagałam wiele, wiec hotel mi sie podobal. Warto jednak po przyjezdzie byc milym dla panow z recepcji i zrobic dobre wrazenie, bo to oni decyduja w ktorej czesci hotelu dostanie sie pokoj - w starej czy nowej. Nowa znajduje sie u wjazdu do hotelu, a starsza w glebi przy 2 basenie. Z hotelu rozciąga sie piekny widok na gory, 2 baseny są wystarczające, jedzenie cudowne....tylko kelnerzy troche denerwowali swoim nastawieniem a'la wiezien w koloni karnej. W hotelu mieszkają głównie Polacy, Rosjanie i Niemcy. Polacy ktorzy byli podczas mojego pobytu PORAZKA. Wstyd mi bylo, ze jestem Polką, kiedy jakiś grubas z rodzinką zaczeli na basenie glosno zartowac z Niemcow (w ich obecnosci) nazywając ich 'schweine'... Beldibi mało ciekawe, ale wszedzie mozna dojechac dolmuszem. Miejscowośc nastawiona glownie na Rosjan (ceny w dolarach). Pokaż »

    2011-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 2.6

    JareKzLubina ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zacznę od najgorszych elementów po najlepsze: łazienki, klimatyzacja w pokojach, plaża hotelu, zachowanie ciszy nocnej, położenie hotelu, jakość obsługi, jedzenie - chociaż jeszcze można coś poprawić w spr. jedzenia.

    2011-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    piotr kępka ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byle jakie wyżywienie.Monotonne,codziennie to samo - co drugi dzień parówki,jajka były zawsze na śniadania,dla dzieci - płatki-jeden rodzaj.Kebap i szaszłyk trafił się raz na dwa tygodnie.Jednak lepiej kupić w polsce,w Turcji dno.Obsługa oprócz młodego wiecznie przygnębionego barmana OK.All iclusive,totalna porażka w alkoholach szklanka za szklankę,przygnębiony kapo sprawdza szklanki pod stołem,żeby przypadkiem nie było z dużo.Menadżerka przez małe m, puszcza swoją listę muzyki,dominuje turecka.Wszelkie :"atrakcje" typu: Bilard,piłkarzyki,ping -pong do 22.00.Plac zabaw za świetlicą,przypomina czasy PRL-u.Dla rodzun z dziećmi NIE POLECAM !! - zanudzą się na śmierć.Dobry wypoczynek dla osób po 60 roku życia i kuracjuszy (Cisza nocna obowiązuje po 22).Jednym słowem,wielkie gówno jakie zafundowała ITAKA.Plaża to chyba tylko z nazwy.Jak się czyta opinie na forach to napisane,że kamienista,ale dlaczego kamienie wielkości piłki nożnej.Biura podróży,tylko tureckie - Są OK.Godne polecenia jest Ginza Travel i Antiq Travel - dają upusty.No cóż.....radzę omijać tak "kameralne" hotele jak ten na zadupiu ;-) Pokaż »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.9

    monika5 ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel spełna warunki hotelu tej kategorii. Sniadania monotonne ale obiady i kolacje bardzo smaczne. Plaża daleko, ale my spedzalismy dużo czasu na basenie. Obsługa bardzo miła i pomocna. My mieliśmy pokój w miarę duży i raczej czysty choc szafa tragiczna , ubrania trzymalismy w waliskach. Ładne pokoje sa obok basenu ze zjezdzalniami. Bardo miło spedziliśmy wakacje Pokaż »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.4

    Patrycja ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym Hotelu w 2009r (prezent ślubny) i polecam osobom, które chcą odpocząć od wielkich,głośnych miast. Przepyszne jedzenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracaliśmy z ludźmi,którzy zapłacili podwójną cenę za "standard" innego hotelu i mieli mnóstwo uwag dot.jedzenia i czystości :) Naprawdę polecam z czystym sumieniem! Pokaż »

    2011-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.9

    Mirosław, Jan Sołtysik ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Daleko od plaży około 500 m, dojście nie ciekawe, plaza mała nie ciekawa, obok plaze prywatne, utrudnione poruszanie się po plaży (ochrona innych hoteli połozonych przy plaży nie pozwala przechodzić. W naszym pokoju łazienka wymagała remontu. Większość turystów posługujących się językiem rosyjskim. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2011-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.1

    Rafał Bodziony ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Więc tak: a) jedzenie dobre i różnorodne, chodź śniadania zawsze takie same. b) basen nie najgorszy, nie taki mały, jest i brodzik, są dwie zjeżdżalnie , ale by mieć miejsce na leżaku to trzeba było wcześnie wstać. Wszyscy sobie zajmowali leżaki ręcznikami i np. gdzieś wychodzili na miasto czy na posiłek chodź pisało wyraźnie by korzystać z leżaków tylko podczas leżakowania. c) pokoje to masakra. Nie oczekiwaliśmy luksusów jak w 5 gwiazdkowym hotelu, ale to już przesada. Pokój malutki. Wyszło nagle, że my zamówiliśmy nie 3 osobowy pokój tylko 2 osobowy z dostawką chodź bez tej dostawki i tak mały. Dostawka to był materac położony na szczebelkach z drewna. 1 noc musiałem spać z rodzicami bo brakowało kilku szczebelków lub były złamane. Następnego dnia zmienili całe łóżko i przynieśli 2 materace. Nie dość, że można było materac na pół złożyć to jeszcze był on poplamiony krwią. Łazienka też malutka. To już moja szkolna jest w lepszym stanie. Jedyny pozytyw to było codzienne sprzątanie pokoi. d) plaża zła. Poszliśmy raz na plaże wieczorem by zobaczyć jak wygląda. Kamienista, leżak przy leżaku i to jeszcze mieliśmy wydzielony teren taki mały należący do hotelu. Basen 100 razy lepszy. e) jakieś atrakcje na terenie hotelu. Był stół pingpongowy i stół do bilarda, który był zawsze zajęty. Pokaż »

    2011-01-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.9

    Judka ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przed wyjazdem czytałam wiele opinii na temat tego hotelu, mniej więcej wiedziałam gdzie jadę. Wiedziałam, że plaża będzie 45o m od hotelu, że będzie kamienista, (dlatego wcześniej zaopatrzyłam się w buty do wody - niedroga impreza), że nie będzie tam luksusów, ale mi wystarczyła piękna pogoda i czysty pokój, w którym tylko spałam. Jedzenie może faktycznie nie było zróżnicowane - zwłaszcza śniadania, ale juz obiad i kolacje bardzo fajne. Alkoholu do oporu jak i innych napoi. Pokój nie był ogromny, ale wystarczający, klima działa, więc czego chcieć więcej. Dla osób szukających nocnych rozrywek - niestety w hotelu nic takiego nie było, puszczali niby muzykę do 23 ale nie było komu tańczyć. Reasumując polecam ten hotel ludziom, którzy wiedzą gdzie i za jakie pieniądze jadą, za 1500 zł za osobę o luksusach 5* hotelu to chyba nie ma co marzyć. Jeśli ktoś ma ochotę wypocząć w miłym, spokojnym hoteliku bez niepotrzebnego zgiełku to powinien wybrać właśnie Golden Sun. Jest to również doskonała baza wypadowa, dolmus przejeżdża tuż przy hotelu, polecam zwiedzenie Kemer i wycieczki z Ginza Travel - na prawdę porządna firma. Pokaż »

    2010-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    aneczka1567 ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Odpoczynek do południa potem impreza, wycieczki, dyskoteki, wrażenia niesamowite. Ocenę pozostawiam dla innych. Mi się podobało.Szczegółowa notka pod spodem: ROzrywka:Okolica jest spokojna, ale dwa kilometry dalej w mieście są trzy bardzo duże dyskoteki, dwie przy plaży jedna w głębi Magic Club. W Magic wejście to 80zł na całą noc w All-u, bardzo się opłaca. Kiedy byliśmy w Jest Clubie (super balety, przecud) to zapłaciliśmy za jedno piwo 20zł. Balety są świetne. Poniekąd polecam hotelowe balety w gronie znajomych także było bardzo przyjemnie. Zakupy: Jak na zakupy to do Antaly na dużą halę bazarową, która jest tylko w środy. Do Antaly autobus 28koszt- 1,5 lira najtańszy podmiejski z pod hotelu. Potem 11-stką. Ogromna hala targowa , gdzie nie chodzą turyści. Można się obkupić w podróbki, ale dosyć dobre. Albo jeszcze OldBazar przy porcie- chociaż tam jest drogo i nie chcą się targować. Już lepiej się można wytargować w Beldibi na bazarze. Wycieczki: Tylko z Ginzy. Itace się w dupach poprzewracało z cenami. Ginza oferuje Rafting za 17dolarów, a Itaka za 35euro. Opieka jest super, zapewniony dojazd, opieka i jedzonko. Fajna sprawa. Byliśmy na Pamukkalach także z Ginzy obróciliśmy raz dwa po drodze tylko zwiedzaliśmy fabrykę dywanów. Wróciliśmy po 20 a z Itaki za dwa razy większą cenę i męczarnie po 23. Obsługa: W recepcji Jest Czaruś tak mówcie do niego. Jedzie dało radę, mało mięsa jak dla mnie. All w ciągu dnia do oporu, wieczorem ograniczenia szklanka pusta za pełną. Nie można było brać dziesięciu szklanek i pić do 3 w nocy. Ktoś skomentował, że jest cisza nocna, to chyba logiczne. Rodziny z dziećmi przyjeżdżają ludzie chcą odpocząć. My siedzieliśmy ze znajomymi pod hotelem pod oknami do 2 czy 3 w nocy i tylko raz zostaliśmy dostaliśmy upomnienie. Jak ktoś chce się bawić to niech jedzie na balety busem to tylko dwa km koszt 2 zł wchodzisz do Jest Clubu za darmo nic nie musisz kupować i bawisz się do rana. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.7

    miumiu01 ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Oczywiście nie było się co spodziewać ogromnych apartamentów, pokoje małe aczkolwiek wszystko się w nich znajduje, codzienne sprzątane, łazienka nie była wspaniała jednak do b. złych też jej nie można zaliczyć. Co prawda najbliższa okolica hotelu mało rozrywkowa, jednak jeśli po wyjściu z hotelu udamy się w lewo zaczyna się trochę żywsza okolica oraz dyskoteki. Plaża hotelowa to niestety troszkę przykry widok ponieważ hotel jest naprawdę ładny a plaża to jego zupełne przeciwieństwo, tak więc po jednej wycieczce w tamtą stronę już więcej się tam nie znalazłam, jednak ludzie się kąpią i sądzą, że wcale nie jest źle. Baseny są świetne- nie musiałam specjalnie walczyć o leżaki, zawsze się coś znalazło. Kuchnia dobra, szczególnie jeśli ktoś lubi warzywa, oczywiście jeśli coś zostało to było na następny posiłek modyfikowane i podane z czymś innym, lub w inny sposób, jednak nie ma co wymagać żeby wyrzucać takie ilości jedzenia, tak więc na kuchnie nie ma co narzekać. Jak już wspominałam dyskoteki są troszkę oddalone jednak co wieczór można się bawić przy hotelowym barze, oczywiście jeśli się trafi na dobrą grupę, bo czasem trudno coś rozkręcić. Obsługa hotelu jak najbardziej na plus, wszyscy sympatyczni i mili, pomimo wieelu godzin pracy spisują się znakomicie!. Dodam od siebie, że wycieczki naprawdę opłaca się kupować w biurze które znajduje się po lewej stronie od hotelu, ponieważ za dwie osoby do Pamukkale zapłaciłam tyle ile za jedną od rezydentki!. Podsumowując: pogoda doskonała, hotel b. ładny- pokoje małe, ale nie jedzie się tam po to żeby w nich siedzieć cały czas (choć klima w dzień, do ochłody, się przydaje), obsługa przesympatyczna, nastawiałam się na więcej imprez, daleko wypuszczać się nie chciałam, jednak te przy barze też nie były złe, a dzięki temu wróciłam wypoczęta. Jedynym minusem mogą być sąsiedzi którzy od 7 trzaskają drzwiami i nie dają spać ;). Polecam wszystkim i życzę udanego wypoczynku!. Pozdrawiam wszystkich wypoczywających pod koniec sierpnia!;) Pokaż »

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny