Hotel Golden Sun Beldibi ***

Golden Sun

Ocena hotelu (47 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.1
    • Plaża / stoki 2.4
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.1
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.3
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 2.6
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.4
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 2.4
    • Obsługa 4.0
    • Czystość 3.9
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

71% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    małgorzata Iwanow ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel b. sympatyczny, czysty, pyszne jedzenie, tańce przy barze i nocne kąpiele w basenie pod rozgwieżdzonym niebem, do tego możliwość samodzielnych wycieczek do Antalii (piękne stare miasto), do Kemer (piękne widoki i parki) oraz do FANTASTYCZNEGO wąwozu bodajże Gonyuk, gdzie można odetchnąć od morza i podziwiać z bliska góry Taurus (droga łatwa nawet dla Rosjanek w klapkach,.) Pokaż »

    2009-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.8

    Henryk Kołodziej ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miejsce widokowo urocze. Hotel skromny ale bardzo ładny. Obsługa w porządku,jedzenie smaczne. Plaża poniżej krytyki,kamienista,połamane leżaki,all inclusive nie obowiązuje. Otoczenie hotelu jeszcze niezabudowane. Brak animacji i rozrywkę trzeba organizowac sobie samemu.Niedaleko butiki oraz duże targowisko.Do plaży 15 minut pieszo. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Katarzyna W...ka ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przebywałam w GS od 20 do 26 VIII.Zaczne od obsługi.Jak nie dasz w łapę recepcjoniście to dostaniesz pokoj vis a vis drinkbaru i basenu glownego, gdzie kazdy kto przechodzi praktycznie moze Ci wejsc do pokoju.Trzeba dodac ze im wyzszy numer pokoju tym wyzszy standart (czytaj tym nowszy budynek).Najlepiej trafic do budynku gdzie numery zaczynaja sie od 4XXX, ale 3XXXtez nie sa zle.Mnie i kolezance trafilo sie jedno wspolne lozko, ale oprotestowalam to i dostalam ppokoj calkiem niezly, z wyjsciem prosto na basen ze zjezdzalniami.Czyli trzeba walczyc o swoje, niekoniecznie dajac "w lape" obsludze.Jedzenie i obsluga od strony gastronomii bez najmniejszego nawet zarzutu.Zeby skosztowac wszystkiego trzeba naprawde miec kilka zoladkow.Owszem, sniadania monotonne, ale coz to znaczy jak za 2 godziny lunch i to taki smaczny, ze szkoda wypychac zoladek sniadaniem.Rozrywka wieczorna praktycznie nie istnieje, no chyba ze komus sie chce rozkrecac impreze.Ja kilka razy probowalam, ale wiekszosc chetnie patrzyla, nic poza tym.Wycieczki owszem, jesli ktos sie na to nastawia to tylko w Ginzie(zaraz za lewym rogiem hotelu).Mozna stargowac o 3/4 ceny.Polecam Hamam, ale nie polecam umawiania sie bezposrednio w Villa Diana.Owszem na poczatku mamia i obiecuja, a potem jak sie juz wykupi karnet to oszukuja na czasie i to nawet o polowe.Ale masazysci bez zarzutu i wiedza jak sprawic, zeby czuc sie jak mlody bog.Polecam wyjazd do pobliskiego Kemer.Autobus podmiejski odchodzi spod hotelu i tam tez wraca.Wycieczka, najlepiej calodniowa super.Przynajmniej plaza przyzwoita, bo ta w Beldibi pozostawia wiele do zyczenia.Baseny hotelowe super, ale najlepiej miec swoj materac, wowczas nawet drinki mozna sobie w basenie fundowac.Czystosc w pokojach bez zarzutu, w pozostalych obiektach hotelowych takze.Kontakt z obsluga bardzo dobry, chociaz do rezydenta trzeba miec szczescie.Nasza rezydentka byla podczas mojego pobytu tylko dwukrotnie i w sumie raczej to my bylismy do jej dyspozycji niz ona do naszej.Generalnie pobyt byl dla mnie wspanialym odpoczynkiem i polecam to miejsce kazdemu, kto ceni sobie pogode, dobre wyzywienie i mila obsluge. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2009-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    ali ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam! W piątek 28.08.2009r. wróciłam z przeuroczych wakacji Turcji :) Hotel Golden Sun oceniam pozytywnie pokój mieliśmy duży, widok z balkonu piękny - na góry, pokój sprzątany był codziennie, łazienka trochę mała ale ok. Jeśli chodzi o posiłki to jedzenie było przepyszne! Nie mogłam się najeść :) Faktem jest że śniadania były trochę monotonne ale za to obiady i kolacje na pełnym wypasie ;) Obsługa hotelowa bardzo sympatyczna i pomocna :) mały wyjątek stanowił barman Osman który często miewał "humory" a jak miał zły humor to nie za bardzo chciało mu się obsługiwać gości.... Jeśli chodzi o plażę to pozostawiała ona wiele do życzenia :( głównie chodzi mi o straszące pomosty bez desek. A i jeszcze sprawa rozrywki w hotelu owszem jest organizowana mała impreza dla gości ale mało kto się na niej bawi i jest po prostu nudna :( Jeżeli ktoś miał ochotę dobrze się pobawić niestety od hotelu Golden Sun do najbliżej dyskoteki było ok30 minut pieszo :( ale dla chcącego nic trudnego! Polecam dyskotekę na powietrzu o wdzięcznej nazwie "jest disco" Turcy cudownie tańczą i są mega przystojni :) :) :) Polecam również biuro turystyczne ginza. Byłam tylko na rejsie statkiem ale za 16 euro pływaliśmy cały dzień po morzu z przystankami na zwiedzanie ruin starożytnego miasta Phasalis, oraz na pływanie w pięknych zatokach. Obiad w cenie wycieczki :) Ogólne wrażenie z Beldibi: CUDOWNIE! Góry Taurus robią niesamowite wrażenie! Morze cudownie czyste i ciepłe prawie bez fal. Jedynie plaża nie najfajniejsza bo kamienista. Mimo to polecam gorąco to miejsce :) ja na pewno jeszcze kiedyś tam wrócę :) :) :) Pokaż »

    2009-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    Katiar3 ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel niezły, czysto i fajne baseny, widok na górę. Osobiście uważam, że jest to dobre miejsce na odpoczynek. Plaża to prawdziwy mankament całego pobytu, zapuszczona, brudna a dojście do niej przez śmierdzący kamping. Ale w hotelu czystość bez zarzutu. Pokaż »

    2009-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.2

    Pepe ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    HOTEL SKROMNY,BARDZO MIŁA OBSŁUGA,JEDZENIE OK...WIDOK NA GÓRY ...CUDOWNY...POLECAM DLA MAŁO WYMAGAJĄCYCH.PLAŻA HOTELOWA KIEPSKA ..45MIN.W LEWO OD HOTELU,WIELKA ŁACHA CZYSTEJ PLAŻY I MORZA.

    2009-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Mirosław Maćkowski ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel przeciętny położony w spokojnej okolicy, pokoje małe lecz sprzątane codziennie(pokoje o nr. 4XXX większe), śniadania jednakowe - większy wybór na obiad i kolację, drinki w barze mocne i bez większych kolejek (barman Osman chyba oszczędzał na coli) .Minusem w hotelu był brak jakichkolwiek animacji sportowych w dzień i rozrywkowych wieczorem ( sam kupiłem piłkę do siatkówki i szukałem chętnych do gry) oraz plaża oddalona ok. 500m od hotelu kamienista i chyba zapomniana ( na pomoście brak desek oraz połamane leżaki ale przynajmniej bezpłatne). Jeżeli chodzi o wycieczki fakultatywne warto wykupić je w biurze Ginza (www.ginzatravel.com) w lewo po wyjściu z hotelu ok.100m ceny mają 2 do 4 razy tańsze niż u polskiego rezydenta z tym że przewodnik mówi po angielsku lub rosyjsku ( my wytargowaliśmy Rafting w 6 osób po 10 EU na osobę - rezydent chciał 39EU) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    mart74 ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetne położenie między górami a morzem; pokoje czyste, balkony i korytarze mniej; jedzenie pyszne i obfite; AI od 10 do 23. Plaża i łazienka to najsłabsze punkty hotelu. Plaża mała i kamienista, za to morze krystaliczne i ciepłe. Łazienka cała zalana bo kotary do prysznic fatalne. Miły pobyt, polecam rodzinom z dziećmi, na terenie hotelu 2 baseny, 2 zjeżdżalnie, brodziki dla dzieci i plac zabaw. Nie polecam rozrywkowej młodzieży bo w okolicy nie ma gdzie szaleć; tylko sklepy, kramy i knajpki. Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    ewka ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bardzo miła obsluga. polecam każdemu ten hotel. spedziłam w Turcji super wakacje. jedna wada remont pokoju podczas naszego pobytu( tynkowanie ściany) :-)))))) masakra................

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Aga Nowik ocenił hotel Golden Sun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel dla malo wymagajacych :) pokoje bardzo male , lazienki mikro, jedzenie od wyboru do koloru, obsluga raczej nie wyrozniajaca sie poza menadzerem ktory lubil brylowac a wlasciwie sam niewiele wnosil w ten hotelik :)Plaza kamienista dojscie do niej prowadzi przy cmentarzu i jest bardzo mala :( Hotel polecam emerytą , spokoj , cisza , nic sie w nim jak rowniez w kolo niego nie dzieje :) Pokaż »

    2009-05-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny