Hotel Olympian Bay Leptokaria ****

Olympian Bay

Ocena hotelu (12 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.2
    • Komunikacja 2.8
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    3.9
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 3.5
    • Animacje i rozrywka 3.1
    • Sport 2.5
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.0

    Stas1 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel przeciętny ,pokoje z widokiem na masyw Olimpu -ciche , na Morze Egejskie -basen głośniejsze , bungole -pokoje trochę większe ale z komarami .Wyjeżdżając radzę zaopatrzyć się w środki przeciw komarom (elektrofumigatory -ale są również w sklepach na miejscu ). Pokoje sprzątane po pobieżnie , w głównym budynku "pokojowe" łazienki bez drzwi , ale myślę że facetom to nie przeszkadza ,zapewne Grecy u siebie w domach tak mają .Na stołówce szczególnie w porze obiadowej i kolacji czeka się na wolny stolik. Wybór dań jak dla mne wystarczający , natomiast skromny wybór jak na Grecję owoców :jabłka , gruszki i pomarańcze. Plus dla biura Grecos za bezpłatny mini-bar w pokoju .Podczas naszego pobytu parasole i leżaki -gratis. Wi-Fi -gratis ale zanika zasięg ."Ciekawym"doświadczeniem podczas pobytu było przeżycie nad ranem 2 alarmów w hotelu i zdezorientowanych gości hotelowych w piżamach na korytarzach. Pomimo wyjącego alarmu wszyscy po kilku minutach wracali do pokoi .Do dziś nie wiem o co chodziło ? Uwaga na bezdomne psy !!! Pogryzienie zbagatelizowała rezydentka P. Marta ,a wezwany przez recepcję do pogryzionego lekarz ( weterynarz ?) przyjechał bez lekarstw !!!.Ale wypisując receptę nie zapomniał o skasowaniu 25 euro., a zastrzyk zrobiła w aptece aptekarka !!! Jeżeli chodzi o normalne atrakcję i animacje to były po kolacji po ok 1-godz.dla dzieci ,dla dorosłych 2 razy grał smętne melodie włoskie chyba Włoch ? Można to tłumaczyć że byliśmy w połowie czerwca ,przed sezonem . Wieczorowy czas można było sobie umilić siedząc w barze lub na spacerze do Leptokarii z mnóstwem sklepików i tawern. Polecam wycieczkę na METEORY naprawde warto . Woda w morzu i w basenach ciepła . Bar przy plaży płatny , przy basenie bezpłatny ale zdarzało się że brakowało piwa . Transfer na lotnisko ok.1,5 godz. Pokaż »

    2014-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (0)
  • 4.6

    Barbara ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miły hotelik z dala od zgiełku położony w ładnym ogrodzie przy plaży, basen jeden większy, jeden malutki dla maluchów z którego jakby wodospadem spływa woda do basenu w formie rzeczki. Miła obsługa szczególnie w restauracji serwująca w błyskawicznym tempie wino czy piwo do jedzenia. W recepcji Polka i animatorka również Polka co bardzo ułatwia życie szczególnie tym ze słabą znajomością angielskiego. Ogólnie wszystko OK Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2011-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    katarzyna20 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel ładny, polożony w malowniczej okolicy. Plaża piaszczysto-kamienista, niezbyt czysta i zadbana, ale nie ma sie co dziwic gdyż jest ona publiczna. Leżaki i parasole dostepne są po zakupieniu czegoś w barze.(ok 5/6 euro- 2 leżaki) Zejście do morza kamieniste, ok 50 m od brzegu dno całkowicie piaszczyste. Bezposrednio przy hotelu znajdują sie 3 baseny, min. brodzik dla dzieci. Leżaki bezpłatne w bardzo dobrym stanie. Jedzenie dość urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Napoje w opcji all inclusive: piwo, brandy, ouzo, 3 rodzaje soków, oraz napoje gazowane dostępne w barze głównym oraz przy basenie. Przekąski 2 razy dziennie: kanapki, cista i ciasteczka. Obsułga bardzo miła i uprzejma. Polecam pokoje znajdujące sie w bungalowach, gdyż sa one większe, przestronniejsze i z ładną łazienką (bez eszkalanych drzwi), wyposażenie standardowe: tv, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja. Do centrum Leptokarii ok 15 min piechotą. Lokalizacja hotelu jest idealna dla osób chcących pozwiedzac okolice, szczególnie polecam wycieczke na masyw Olimpu. Warto wypozyczyć samochód-cena ok 50 euro za dobę. Ogólnie miłe wrazenie, gorąco polecam! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    miranda123 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel w małym greckim miasteczku, położony od centrum 10 min spacerkiem , po plaży scieżką jeszcze szybciej. Widok piękny z jednej strony góry olimp z drugiej morze egejskie. Pokoje czyste zmieniana pościel i ręczniki, standardowo wyposażone tv,tel, łózko, 2 stoliczki nocne i 2 lampki, 2 fotele- stoliczek, lodówka sejf, w łazience suszarka, klima- bomba sprawa.Jedzenie w all różnorodne bardzo dobre, obsługa w restauracji rewelacja wszyscy mili i usmiechnięci, aż miło tam się chodzi, gorzej w barze w lobby -zmarszczone panienki nalewające z łaską rozcieńczony alkohol, animacje dla dzieci-porażka, 2 razy w ciagu dnia jakis głupkowaty taniec przy basenie ,piłka wodna z ratowniczką a'la michael jackson, ping pong, polskie animatorki z triady i ecco holiday-zero pomocy, jak znajdą sobie towarzystwo jakiś chłopców w du.ie mają innych.Czasami są bez bazy. Do centrum jeździ ciuchcia- 3 euro, duzo sklepików kramików, w górze miasta za tunelem fajnie rozbudowane centum rozrywkowe -tawerny, sklepiki... Na plażę w opiniach każdy narzeka- syf jest -bo śmiecą polacy i inni turysci.Więc tu proponuję wziąźć te opinie w cudzysłów, nie jest tak źle. Plaza żwirkowa, morze czyste ciepłe słone- polecam maski do nurkowania-20 m od brzegu ładne muszelki.Wycieczki fakultatywne lepiej wykupić w centum-taniej niz w hotelu.W sklepach dużo osób mówi po polsku. Leżak przy basienie trzeba zarezerwować od 8 rano- większość gości kładzie reczniki i idą na śniadanie lub dalej spać-nikt tego nie neguje. Obsługa w pool barze równierz bardzo miła. Odbiór z lotniska przez rezydentkę ok, gorzej z "oddaniem" nas do drogi powrotnej... Do hotelu jedzie się z 1,5 godz, ładne widoki po drodze Pokaż »

    2011-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    olan4 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    naprawde godny polecenia!!! nie ma pokojów ze złym widokiem- z jednej strony masyw Olimpu a z drugiej Morze Egejskie!!!! Naprawdę warto tam pojechac!!! Zarówno dla odpoczynku- cicho i spokojnie jak i dla rozrywkowych- Leptokaria oferuje mnóstwo dyskotek i atrakcji!!! Wspaniały dla rodzin z dziecmi!!! Pokaż »

    2011-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.8

    Agato_Negro ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    W odpowiedzi na nasze oczekiwania, biuro zaproponowalo nam wycieczke do Grecji do hotelu Olimpian Bay. Zalezalo nam na: ladnej okolicy, greckiej atmosferze, malej odleglosci miedzy hotelem a plaza, niezlym jedzeniu i dobrym alkoholu. Niestety, rozczarowalismy sie. Okolica rzeczywiscie cicha i dosyc malownicza, niemniej jednak odnieslismy wrazenie, ze rownie dobrze moglby to byc hotel w Bulgarii, a nawet w Polsce. Rozmawiajac z obslugujaca nas agentka kladlismy szczegolny nacisk na to, by miejscowosc miala "grecki smaczek". Pani zapewnila, ze hotel jest oddalony o pol kilometra od centrum Leptokarii, ktora okreslila jako malownicze, greckie miasteczko. Niestety, Leptokaria (oddalona od hotelu o poltora kilometra) to typowy, betonowy kompleks willowo hotelowy, z dyskotekami, sklepikami oferujacymi lezaki i butikami, i co nalezy podkreslic- we wrzesniu juz swiecacymi pustkami. Miasto wymarle jak podczas epidemii. NIkt nas nie uswiadomil, ze wrzesien w Grecji to juz "po sezonie, wiec po polnocy (np. po powrocie z calodniowej wycieczki) w hotelu nic juz nie zjemy, bo restauracje z centrum nie dowiaza, bo nieczynne". To tyle, jesli chodzi o atmosfere Grecji i folklor. Plaza rzeczywiscie blisko, ale to i tak nie ma znaczenia, bo kto by chcial klasc sie na piachu wsrod smieci, majac za plecami kontenery i opony samochodowe, kiedy przy samym hotelu znajduje sie calkiem przyzwoity basen (czysty, woda slodka i ciepla, lezaki znosne). Jedzenie dobre, choc marzylo nam sie bardziej po grecku. Gorzej z napojami.Do wyboru: piwo nalewane z oddzielnego kraniku (za pieniadze polewali z innego, co daje do myslenia), wino, ouzo (czyzby kultowym greckim trunkiem byla woda o zapachu anyzu?) i "cieniutka" brandy. Wszystko podawane przez obsluge z takim dąsem, ze az bylo przykro prosic, by polali. Personel malo pomocny, arogancki, zmęczony i utyskujący. MIejsce dla rodzin z dziećmi lub malo wymagajacych turystow przed lub po wycieczce objazdowej (w przypadku dwutygodniowych wakacji). Pokaż »

    2010-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    agcia25 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel bardzo ładny, pokoje co prawda małe ale czyste; codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki i pościel. Łazienka to mały szok- drzwi łączące ją z pokojem szklane, przesuwane, nie domykają się. W pokojach lodówka, tv, telefon, suszarka do włosów, płatny sejf. Restauracja hotelowa zadbana, gustownie urządzona, obsługa bardzo miła, na stołówce zabierają talerz jak tylko włożysz ostatni kęs do ust. All- śmiech!!! Do wyboru ouzo- ich lokalny alkohol, rozcieńczany o smaku anyżu, większego świństwa w życiu nie piłam, brendy i piwo również rozcieńczone, wino tylko wytrawne i 3 rodzaje soków. To wszystko co jest do wyboru!!! Napoje podawane w plastikowych kubkach. Jeżeli chodzi o basen to całkiem niezły. Leżaki natomiast przy basenie totalnie w stanie rozkładu. Barek przy basenie we wrześniu już nieczynny. Do plaży 200m. Ale sama plaża- nie spędziłam tam ani jednego dnia. To co tam zastaliśmy to pełno śmieci, pustych butelek, jednym słowem- masakra!!! Woda w morzu czysta, przejrzysta ale pełno kamieni, popływać można ale o opalaniu nie było mowy, między jakimiś butelkami czy brudnymi chusteczkami, ohyda!!! Polska plaża o wiele lepsza. O czym jeszcze warto wspomnieć- leżaki na plaży przy hotelu płatne 7 euro za dzień. Dlaczego tak drogo? Bo jak ktoś chce poopalać się na plaży to i tak zapłaci żeby nie leżeć na tym "syfie". Wycieczki fakultatywne nawet fajne, polecam wyspę skiathos oraz meteory. Opłaca się wykupić wycieczki na mieście nawet do 50% taniej. Polecam biuro prowadzone przez Polaka White Tower. 2 dni jeździliśmy z nim samochodem gdzie chcieliśmy w cenie wycieczki autokarem wykupionej w hotelu. Pokaż »

    2010-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    BECINA ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo przyjemny, odnowiony. Składa się z budynku głównego i bungalowów. Polecam rodzinom z dziećmi. Położony w niedalekim sąsiedztwie centrum Leptokari - ok 10-15 min pieszo, jeździ też lokalna kolejka. Od lotniska jakieś 1h 30 min. Transfer bez zarzutu.. Fajna baza wypadowa do okolicznych miasteczek, na masyw Olimpu. Bliskość gór powoduje, że czasem rozciągaja się chmury, a nawet pokropi lekki deszcz - w ciagu 2 tygodni 2 razy nam się zdarzyło. Hotelowy ogród słabo zagodpodarowany. Na terenie hotelu mini market. Na plaże hotelową przyjeżdża duzo lokalnych Greków - ponieważ na terenie hotelu (tuż przy plaży) znajduje się otwarty dla wszystkich parking. Na plażę radzę zabrać buty do kąpieli . Pokoje sprzątane codziennie - choć niezbyt dokładnie, wymiana ręczników - na życzenie - wystarczy wrzucić do wanny i zmieniane na czyste. Wyżywienie urozmaicone, międzynarodowe z elementami kuchni lokalnej, jest w czym wybierać, świeże. Mnóstwo warzyw, i owoców. Duży wybór deserów, lody. Na minus napoje - słaby wybór w opcji AL - podróby znanych marek napoi, kiepskiej jakości soki, ale można pić do woli, z alkoholi tylko kiepskie Ouzo, podróba Metaxy - zmieszanych z w/w napojami i piwo. Brak jakichkolwiek koktajli - jedynie za dodatkową opłatą - ale tez mały wybór i jakość niezbyt dobra. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.7

    TOMEK2 ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    właśnie wróciłem wraz z rodziną z tego hotelu było ok.Jedynie obsługa do bani udają że cie nie widzą notoryczny problem z karta do drzwi kilka razy dziennie nie mogliśmy razem z żoną dostać sie do pokoju ogólnie 4na 6 a to tylko za obsługę (UWAGA NA KOSTASA Z BARU TO PRZEKRĘT!!!) Pokaż »

    2010-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Monika Wrona ocenił hotel Olympian Bay

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony w malowniczym miasteczku Leptokaria. Bliskość plaży . Do miasteczka trochę daleko.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2010-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny