Hotel Konstantin Paralia ***

Konstantin

Ocena hotelu (10 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 3.9
    • Restauracje w okolicy 5.9
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.8
    • Basen 0.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 6.0
    • Sport 6.0
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    ZbigniewB ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo zadbany czysty sprzątany co dziennie .Jedzenie ,śniadania dość monotonne ,obiadokolacje bardzo dobre.Plaża 10m od hotelu,ale wąska i zatłoczona.Wystarczy przejść około 300 metrów w prawo za niewielki port rybacki a tam czeka szeroka o wiele mniej zatłoczona plaża.my tydzień poświęciliśmy na zwiedzanie nie polecam wyjazdu na olimp i wieczoru greckiego.A sam hotel szczerze polecam. Pokaż »

    2015-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Magda099 ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest położony 10m od plaży. Pokoje są codziennie sprzątane, ręczniki były wymienione po 3 dniach. Obsługa sympatyczna i pomocna, można porozumieć się w języku angielskim. Panuje rodzinna atmosfera a właściciel hotelu pan Konstantin jest przeuroczy. Śniadania mało urozmaicone - szwedzki stół, codziennie do wyboru ser, szynka mielona, dżem, jajecznica i jajka na twardo. Obiady też średnie ale można dobrać sobie sałatki więc wychodzi się pojedzonym. Ogólnie hotel można polecać. Pokaż »

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    nath_m ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny kameralny hotel z bardzo miła obsługa, do plaży trzeba przejść przez deptak ok 5m, piękne widoki z pokoju. Czysty i zadbany hotel, jedzenie smaczne i myśle że każdy coś dla siebie znajdzie : ) poleciłabym każdemu. Lazienka duża, hotel chyba po remoncie. Pokaż »

    2012-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Rysiu666 ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel przy samej plaży, pokoje ładne sprzątane co dziennie, ręczniki i suszarka do włosów na wyposażeniu, tv, lodówka, klima. przy wyjściu z hotelu restauracja. W okolicy pełno sklepów i restauracji. do Marketu jakieś 200 metrów ( tam trochę taniej) plaża czysta cały czas sprzatana, leżaki za 5 euro na cały dzień ( w tym mamy napój piwo, drink, cola itp). Jedzenie świetne na obiadokolacje zawsze coś innego + bar sałatkowy, śniadania co dzień takie same (parówki, jajecznica, ser żółty lub topiony, kawa herbata, pieczywo, ciasto. Pokaż »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    _krzysiek ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotelik bardzo kameralny. Pokoje czyste i codziennie sprzątane. Jedzenie monotonne-szczególnie śniadania. Brakowało mi tych pysznych pomidorów, które były podawane na kolację. Doskonała baza wypadowa!!! Hotel leży tuż przy plaży i to jego największa zaleta :) Jedyny minus to brak informacji w opisie hotelu o tym, że klimatyzacja jest dodatkowo płatna 6 euro. To był cudowny wypoczynek, gorąco polecam. Pokaż »

    2010-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    mjlmjl1963 ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.7
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny,czysty hotelik.Posiłki mało urozmaicone,ale ilości wystarczające.Smaczne.Dużą zaletą jest odległość od plaży.

    2010-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    aga_goska ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę godny polecenia,bardzo czysty i zadbany.Położony jest ok 10 m od plaży, w centrum. Jedzenie smaczne,trochę monotonne śniadania,ale zawsze można było się najeść:) Obsługa bardzo miła, bez problemu można dogadać się w języku angielskim. Na pewno wrócę tam za rok:) Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    _juleene ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel w nowoczesnym stylu, bardzo zadbany, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie również bardzo smaczne. Obsługa sympatyczna, operująca językiem angielskim i niemieckim. Dużym atutem jest położenie hotelu -znajduje się on przy głównej ulicy, a do plaży jest dosłownie kilkanaście kroków. Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócę. W 100% polecam! Pokaż »

    2010-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    mika00 ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetnie usytuowany hotel w centrum Paralii, do plaży wystarczy przejść przez deptak-ulicę. Obsługa bardzo miła, pomocna. Jedzie w hotelu urozmaicone - na śniadanie można najeść się do syta, obiadokolacje to kuchnia grecka. Pokoje codziennie sprzątane, czyste. Cena adekwatna do jakości. Polecany dla osób chcących wypocząć na plaży, dla aktywnych, jako miejsce wypadowe do zwiedzania Grecji i chcących zakosztować bogatego nocnego życia Paralii. Pokaż »

    2010-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Meg ocenił hotel Konstantin

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo Fajny kameralny hotel obok plaży. Wszystkie pokoje maja niezależna klimatyzacje. Polecam to bardzo wygodny hotel. Blisko można iść na zakupy, na plażę, do restauracji wokół pełno różnych rozrywek.

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (5)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny