Hotel Sea Gull Beach Resort Hurghada ****

Sea Gull Beach Resort

Ocena hotelu (219 opinii)

4.8
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Beata ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wyjazd był na dwa tygodnie od 17 lipca. W pierwszym tygodniu mieszkaliśmy w Sea gull Club - i to jest ten nowszy, potem przenieśli nas do Resort i to jest stary ale po remoncie. Po opisach klientów zastanawiałam się co oznaczają w opiniach-stary ale nowszy i w końcu zrozumiałam. Wnioskując po pokoju była tylko podłoga remontowana chociaż nam nie przeszkadzało w niczym, ze meble są stare. Jedynym mankamentem był zapach szamba na wysokości przejścia z hotelu Resort do Premium. Poza tym Egipcjanie nie grzeszą czystością :) W budynku Resort są meldowani Egipcjanie, Rosjanie, Niemcy itd. a Polacy są kwaterowanie w Club. Hotel Premium jest odzielnie wybierany przy zakupie, ale mogą turyści korzystać z dwóch pozostałych hoteli. Baseny ładne i czyste. Plaża najładniejsza w starym Sea Gull czyli Club i tam są restauracje, o których wcześniej pisali turyści. Ogólnie było wszystko w jak najlepszym porządku i bezpiecznie. Jeżeli chce ktoś więcej informacji na temat tego hotelu służę pomocą. Dodam, że opis i zdjęcia hotelu jest jak najbardziej jest aktualny. Pokaż »

    2015-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.8

    Irek ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Odradzam wszystkim ten hotel a w szczególności premium gdzie trzeba dopłacić niby za PREMIUM a jest to totalne dno począwszy od łazienki wanno-brodzik krótko mówiąc SYF z rdzą.Baseny i zjeżdżalnie do 17.30 a co dalej,w "restauracji"ciągły brak szklanek do napojów potęguje kolejki sztućce talerze szklanki nagminnie zabierane w trakcie jedzenia nikt tu nie czeka aż odejdziesz łap co twoje bo inaczej stoisz w kolejce po czyste jeżeli znajdziesz coś ciekawego do zjedzenia,monotonia dokładnie to samo albo jeszcze gorzej jak opinie z przed lat tu jest tylko gorzej,kultury obsługi tu nie znajdziesz ale przybyszów zza wschodniej bezczelnie mówiąc jak psów i to w dosłownym znaczeniu taka sama kultura ciągłe przepychanki ci ludzie nie uznają stania grzecznie w kolejce im wszystko się należy przed innymi,wieczorami krótko mówiąc nachlane ruskie scierwa dają koncerty we własnym języku nawet tubylcom daje się to we znaki tylko milczą bo niestety żyją dzięki tej szarańczy,,,,tak tak 95% to ruskie.Omijajcie z daleka ten hotel i to dziadostwo. Wszystkie w miare dobre opinie to albo desperaci którym wszystko jedno gdzie się znajdują i co jedzą albo rezydenci ratujący ten przytułek żeby mieli co sprzedać. Pokaż »

    2015-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    XXXX ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel zdecydowanie dla turystów chcących spędzić czas w samym centrum Hurghady. Dogodne położenie - w samym centrum Hurghady. Dużo restauracji w koło - dla tych co znudziło się hotelowe jedzenie, w fajnych cenach. Blisko deptaku w Marinie - można doturlać się spacerkiem. Hotel lata świetności ma już za sobą, ale tragedii nie ma. W tej cenie można mieć fajniejszy Hotel - ale .... na peryferiach. Kompromis .... między lokalizacją a jakością. Jedzenie jak to w Egipcie.... nikt głodny nie chodzi, sporo - ale monotonia. Najgorsze tłumy na stołówce i kolejki. Pokój mieliśmy w części Premium, wszystko działo, łącznie z klimą i lodówką. Łazienka podniszczona, ale w miarę. Suma sumarum - ja wrócę, jeśli będe chciał hotel w Centrum. Raczej nie jestem problemowym gościem w granicach rozsądku. Oczywiście jak to w sezonie ... o 12:00 zdanie pokoju... - walizki w Holu i zabierają opaski. Pokaż »

    2014-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.5

    maja20k ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Położenie bardzo dobre, w samym centrum Hurghady. Pokoje oceniam na 5; łazienka (nasza) była źle zaprojektowana. Baseny ok. , jednak najgorsze było podawanie potraw. Dzień w dzień to samo do jedzenia w restauracjach, na początku było dobrze tylko później nudy w kuchni. W barze przy plaży spotkała nas przykrość. Ziemniaki nieugotowane, takie jak u nas jedzą świnki. Plaża bardzo fajna tylko ten minus za brak baru. Moja córka poszła na darmową lekcję windserfingu, bardzo jej się podobało i co jak co ale ceny za lekcję 3 godz. wynosiła 60 $. U nas nad morzem jest dwa razy drożej. Bardzo jej się podobało. Niestety w dzień wyjazdu - koniec doby hotelowej 12:00 zabierają nam opaski, a wyjazd z hotelu 19:40 ! Jednak biuro mogło dodać te 100zł. Ale szybko nam to upłynęło. Ogólnie oceniamy na 4,89 Pokaż »

    2014-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.8

    martyna1 ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    wielkie rozczarowanie! Hotel mógłby stać się dobrym miejscem wypoczynku, ale bardzo kuleje zarządzanie. Są 3 plaże, ładne baseny, mogłoby być super, ale... Pokoje to masakra. Są bardzo brudne i zaniedbane. Obdrapane ściany, rozwalające się meble, grzyb i brud w łazience... Pierwszy pokój jaki dostałam (10$ w paszporcie przy meldowaniu): zepsuta klimatyzacja, brudny, lepiący się dywan (jakby ktoś wylał na niego butelkę coli), łazienka brudna i zagrzybiała jak publiczny szalet, obrzydlistwo. Na dodatek w WC była zepsuta spłuczka! Kolejny pokój był równie brudny i miał widok na jakieś śmietnisko. Dopiero trzeci pokój był w miarę przyzwoity, choć łazienka była nadal niezbyt czysta, a meble rozklekotane. Dodatkowo nie działało oświetlenie na balkonie, co zgłaszałam 2 razy i do końca pobytu nie zostało naprawione. U sąsiadów zepsuty sejf, u innych zepsuta klima. Obsługa koszmarna. Ze wszystkim był problem. Np. Chcesz drugą kartę do pokoju? 10 minut dyskusji z dwoma pracownikami. Barmani nie chcą podać Ci kubeczków, kelnerzy zabierają Ci talerz w trakcie jedzenia. Jeden z kelnerów zrobił mi nawet awanturę, gdy sięgnęłam po serwetkę przy drugim stoliku, który był pusty. Podbiegł i zaczął krzyczeć, że nie wolno tak robić, że mogę mieć tylko 1 serwetkę i żebym to odłożyła. Nie miałam ochotę na awanturę, więc odpowiedziałam, że przepraszam, nie wiedziałam, ale już wytarłam usta w tą serwetkę, więc może nie będę jej już odkładać na drugi stolik. Na co kelner wyrwał mi serwetkę z ręki i ostentacyjnie odłożył ją na stolik obok krzycząc, cały czas łamaną angielszczyzną: crazy, problem itd. Coś takiego nie zdarza się w hostelach, a co dopiero w 4* hotelu:/ Hitem były przekąski na basenie: pokrojone w plastry ugotowane ziemniaki z keczupem. Rozrywka: nastawiona na Rosjan, bardzo przaśna, na bardzo niskim poziomie. Klimat żenujący jak na słabym wiejskim weselu. Animacje na plaży słabe: ten sam układ do 3 piosenek, w kółko to samo, na dodatek animatorzy bez poczucia rytmu;) Pokaż »

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (4)
  • 3.6

    _roberto_ ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel 2-częściowy, zakwaterowanie w starej części: w pokoju po poprzednich mieszkańcach zostały resztki jedzenia na podłodze, łazienka FATALNA i odpychająca. Po wlepieniu paru $$ "milemu" tubylcowi przekwaterowanie do nowej czesci hotelu z bardzo przyjemnym widokiem od strony morza, widok na baseny i taras jadalno-rozrywkowy z wieczornymi koncertami a capella. Hotel średnio zadbany ale znośny, jedzenie niezwykle monotonne ale smaczne, zemsta Faraona pewna - dopadła nas pomimo każdorazowego tankowania seteczki wódki przed posiłkiem. Pokoje od strony ulicy raczej należy odradzić bo panuje tam duży zgiełk. Odległość od morza i plaży uciążliwa, plaża nawet przyjemna ale naszpikowana tubylcami naciągającymi na wycieczki. Umiejscowienie hotelu w mieście to kwestia sporna; sam środek miasta, więc dla jednych zaleta bo łatwo przeniknać z rzeczywistości hotelowej do arabsko-miejskiej, z drugiej strony kilka kroków poza budynek hotelu to jakby wyjść z bezpiecznej klatki między zwierzynę w zoo - trzeba dużo samozaparcia i cierpliwości dla miejscowych łapiących się na K-A-Ż-D-Y-M możliwym kroku wszelkich możliwości zarobienia jakiegokolwiek grosza. Ponadto lokalizacja hotelu jest BARDZO uciążliwa przy wycieczkach fakultatywnych bo jadąc gdziekolwiek poza miasto trzeba stracić nawet i ponad godzinę na samo wydostanie się z niego. Pokaż »

    2013-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 5.1

    anubias ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel w centrum Hurghady. Zalety: blisko lotniska, w sercu miasta (kantory, sklepy itp.), animacje, duży basen o zróżnicowanej głębokości, plaża, można snurkować przy plaży i podziwiać rybki, duża restauracja, sejf w pokoju, pokój czysty. Minusy: kuchnia egipska (słodkie pieczywo, dużo papek do jedzenia, na przekąski ziemniaki i parówki w smaku przypominające tekturę); alkohole "mocne" tylko z nazwy, natomiast piwo i wino OK. Pokaż »

    2013-01-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.9

    ameba ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w miare ladny, pokoje codziennie sprzatane jednak gdy nie zostawisz napiwku codziennie, sprzątniete jest byle jak,w kazdym pokoju sejf i klimatyzacja, jednak sredno dzialajaca. Najgorsze jedzenie i alkohol. Jedzenie monotonne, mdle , niesmaczne. W godzinach od11-13 podawano przy plazy przekaski , najczesciej ziemniaki z parowkami!! Ogółem polecam hotel, ale bez all inclusive. Lepiej zaoszczedzic troche pieniedzy i jesc na miescie, mozna naprawde tanio i smacznie zjesc. Pokaż »

    2012-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    Ann K ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    masakra!! uważajcie! pozytywne opinie wystawiają tylko biura podróży! syf brud i ubóstwo. jedynie pokoje ok, a reszta- zemsta faraona murowana.więc jeżeli chcesz się przeciścić, jeść codziennie tragiczne jedzenie, spędzić wyjazd z Rosjanami i emerytami i rencistami to hotel idealny dla Ciebie. Polaków traktują jak gorszą kategorię. nie polecam!!! Pokaż »

    2012-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (4)
  • 1.9

    jari ocenił hotel Sea Gull Beach Resort

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam tego hotelu. Po trzech dniach chciałam wracać do Polski. Jedzenie okropne a w dodatku codziennie było to samo. Oprócz kosztów wycieczki drugie tyle zostawiłam w mc donaldzie. kfc i innych restauracjach by móc coś normalnego zjeść. Jeśli jesteś Polakiem jesteś na straconej pozycji. Tam liczą się tylko Rosjanie których jest na pęczki. Nawet animatorzy do Ciebie nie podejdą jak im powiedz że jesteś z Polski. Nikt nie umie nawet rozmawiać po Polsku a po rusku oczywiście tak. Takie zdanie o tym hotelu miała większość osób jakie były z nami w tym terminie. Totalna porażka. Jedyny plus to baseny i w miare ładny hotel. Ale szczerze to zniechęciłam się tylko do Egiptu do którego już nigdy nie wrócę ! Pokaż »

    2012-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1021 22 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny