Hotel Elysees Apartment Hotel Hurghada ****

Elysees Apartment Hotel

Ocena hotelu (44 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.6
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 3.3
    • Atrakcje w okolicy 3.1
    • Komunikacja 4.2
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    3.6
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 2.7
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.4
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.2
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 2.4
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    4.1

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.5

    michaEl_don ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy w dwie pary aż na 2 tygodnie "all inclusive". Generalnie z wyjazdu jesteśmy zadowoleni. Jak za taką cenę to OK. Jedzenie faktycznie monotonne i średnio smaczne. Napoje w małych kubeczkach i średniej jakości - lane z gwinta na oko, przeważnie ciepłe. Ale powtarzam - za taką cenę - czego innego się spodziewać. Z kostką lodu - dało się przeżyć. Plaża jak dla mnie super! Dwa pomosty z leżakami (szliśmy około godz. 10 i zawsze były wolne leżaki), także mozna było usadowić się w pierwszym rzędzie z widokiem na morze i prosto z niego wskoczyć na głęboką wodę. Dla mnie bomba. Animacje faktycznie bieda - praktycznie nie istniały.Pokoje OK, basen całkiem ładny. Taksówki mega tanie także można dojechać gdzie się chce. Jechaliśmy z zamiarem wybyczenia się na plaży i do tego hotel nadaje się wzorcowo. Najlepiej jechać z przyjaciółmi, bo we 2 można się wynudzić. Pokaż »

    2014-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.5

    agnuss ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel mierny. Nie polecam, chyba że nie zależy wam na wygodach i miłym odpoczynku po całym dniu wrażeń. Jedzenie do niczego. Niby duży wybór ale nie było nic smacznego i codziennie to samo. I oczywiście na koniec pobytu przed odjazdem, problemy i chęć naciągnięcia na dodatkowe koszty. Nie dajcie się na to złapać. Nie polecam, dopłać i ciesz się wakacjami w innym hotelu... Pokaż »

    2013-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.2

    lipens82 ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel jak za tą cenę może być. Byliśmy w All inclusive na tydzień, jedzenie monotonne i średnio smaczne, jedynie śniadania, jak ktoś lubi omlety były ok. Na obiad i kolację ciągle to samo, zupy smaczne za to mięso okropne. Napoje podawane są w malutkich kubeczkach, a piwo w kubku 150 ml to nie jest coś co Tygrysy lubią najbardziej. Plaża średnia za to można tam kupić wycieczki w rozsądnej cenie. Do Centrum Sakkala taxi z przed hotelu max 2 dolary. Pokaż »

    2012-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    matheusek ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel klasy średniej, a nawet średniej+. Obsługa bardzo, bardzo miła! (barmani, sprzątacze, pomoc medyczna) pomocna, pokoje sprzątane codziennie i wymieniane ręczniki. Ogólnie w miarę czysto, chociaż jak ktoś chce to zawsze się do czegoś przyczepi. Pokoje bardzo duże i ładne z telefonami, tv, łazienkami w całkiem niezłym stanie. Jadalnia elegancka, jedzenie według mnie różnorodne i bardzo smaczne (to jeden z silniejszych punktów hotelu! - duży bar sałatkowy, dużo dań ciepłych, szeroki wybór ciastek, natomiast nie bardzo jest co "położyć na kromkę" - przez co jadło się 3 ciepłe obiady dziennie). 2 baseny z czego jeden (ten z barem bon bon - cały dzień jest w cieniu więc się z niego nie korzystało. Drugi basen (w kształcie litery L) średniej wielkości, czysty, chociaż po brzegach trochę sfatygowany, zamykany niestety dosyć wcześnie i przez część dnia również w cieniu (co wynika z bliskiej zabudowy wokół). W hotelu restauracja, barek basenowy, siłownia, disco, leżaki dla klientów. Opcja all inclusive to 3 posiłki dziennie (wydawane przez 3 godziny, więc każdy zdąży, ciastka w czasie dnia i napoje (kawa, herbata, czekolada, piwo, cola, drinki itp przez cały dzień). Co do alkoholi to dosyć duży wybór (gin, whiskey, wódka, do tego soki, syropy, ale sposób podawania fatalny - w bardzo małych plastikowych kubeczkach). Plaża blisko hotelu, ale trzeba przejść przez ulicę (nie jest bardzo ruchliwa) - 3 min piechotą, bardzo mała wręcz mikro plaża;-) na plaży darmowe leżaki, parasole itp. i też all inclusive na picie w plastikowych kubkach. Ogólne wrażenia: hotel bardzo przyjemny i wystarczający dla przeciętnego wczasowicza, dla niewymagających (takich jak ja) - bomba! Dla lubiących elegancję i luksus - proponuję poszukać hotelu 5 gwiazdek. Dodam jeszcze że wg mnie na terenie hotelu jak dla mnie za mało zieleni. Ale ocena to jak najbardziej 5! Pokaż »

    2012-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    magbar91 ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia, zwłaszcza ze względu na personel. Bardzo profesjonalni i przesympatyczni ludzie. W przypadku takiego personelu rezydent polskiego biura podróży jest całkowicie zbędny :-). W okolicy apteka, super sklep spożywczy Dawida-gdzie królują super ceny i super atmosfera. Dzięki ludziom poznanym w hotelu oraz w pobliskiej okolicy zobaczyłam inne oblicze Hurghady. Dodatkowo w okolicy super organizator super wycieczek fakultatywnych - LM Egypt. Super ceny, super wrażenia i super Sayed i jego drużyna. Gorąco polecam. Pokaż »

    2012-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.3

    ganc75 ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel porażka dla bardzo mało wymagających wczasowiczów. Plaża publiczna mała i brudna oddalona jakieś 200 m ( przejście przez ulice) baseny malutkie,o leżakach po godz. 7 można zapomnieć. jedzenie bardzo monotonne. All inclusive praktycznie nie istnieje, animacji brak, pokój przyzwoity ale zawdzięczany głównie załącznikiem w paszporcie przy meldunku.Ogólnie hotel pomimo niskiej ceny nie odpowiada nawet standardom obiektu trzygwiazdkowego. Nie liczcie na rezydenta (itaka) -pierdoła nie potrafiący załatwić najprostrzej sprawy Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.6

    Andrzej Jurand ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Wczasy zakupiłem w ofercie last minute i dzięki temu nie będę tak narzekał jak ci co kupili za pełną odpłatnością. Hotel położony w nadmorskiej strefie przy gwarnej ulicy. Składa się z kilku 4-piętrowych budynków otaczających dwa niewielkie baseny. Jeden z nich z barkiem wodnym przez cały dzień jest w cieniu, drugi większy też z barkiem ale nieczynnym - słoneczny. Hotel ogólnie czysty i zadbany. Pokoje dość duże jednak głównie bez balkonów. O jakimkolwiek widoku na cokolwiek a tym bardziej na morze można tylko pomarzyć. "Plaża" położona jest cokolwiek dalej. Trzeba przejść ulicę i ogród plażowy z barkami (jeden all inclusive, reszta płatna) by dotrzeć do piaskownicy o wymiarach 10 x 10 metrów zwanej plażą. Do opalania przeznaczono pomost wysunięty w morze ze ściśniętymy leżakami. Jedzenie w hotelu to koszmar. Z mięs to wołowina, wydzielane porcje kurczaka o wadze nie większej niż 5 dkg oraz wątroba (czasem jako główne danie). Do tego ryż, niedogotowane ziemniaki i zimny makaron. Pomidorów wystarczy dla dwóch pierwszych klientów. O owocach należy zapomnieć (bywają pomarańcze). Do obiadu i kolacji oczywiście wino w ilości na jeden łyk. Ruchliwość kelnerów można porównać do faceta który biega z pustą taczką bo nie ma czasu załadować. Aby otrzymać sztućce trzeba odczekać kilka minut lub samemu przynieść z innego stolika. Ogólnie koszmar. Byliśmy z osobą niepełnosprawną na wózku. Geniusze wymyślili strome podjazdy ze śliskiego marmuru służące głównie dzieciom do zjeżdżania na pupie. Strach korzystać. Obsługa hotelowa nastawiona na branie a nie dawanie czegoś od siebie. Dasz dolara masz coś w zamian, nie dasz - jesteś niezauważalny. Animacji brak. Wieczorne wygłupy w hotelowej restauracji "Szczęśliwy delfin" zaczynają się gdy barek all inclusive jest zamykany. Chcesz popatrzeć na toto to siedź o suchym pysku lub kup piwo Stella za 22 LE (12 zł) lub cappucino za 17 LE. Byliśmy tam dwa tygodnie, przy czym w drugim marzyliśmy o powrocie na Ojczyzny łono. NIGDY WIĘCEJ !! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.5

    kuka ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel w którym można wypocząć. Obsługa zaangażowana, łatwa komunikacja w dobrej cenie. Polecam dla tych, którzy nie mają zamiaru spędzać całego czasuw hotelu.

    2012-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    mon paw ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byliśmy w hotelu w terminie 12-20 stycznia: plusy: super pogoda od 10-15 mozna było pływać i opalać sie ręczniki plażowe za free blisko centrum i plaży duże pokoje, wygodne duże łóżka wifi bezpłatne w recepcji obsługa zartobliwa, jak się do niej odpowiedni podejdzie:) za 5 $ łapówki dostaliśmy super pokój z widokiem na morze minusy: mało alkoholu dla kogoś kto nastawił się na picie, wydzielany w małych porcjach w szklankach, to samo dotyczy napojów - wydzielane w małych ilościach w szkankach brak butelowej wody - można ją było kupić w hotelu pomomo all inc posiłki - 20 min przed końcem wydawania podiłków, kelnerzy już zbierali jedzenie - trzeba było szybko przychodzić duża kolejka do omletów na śniadanie - 2 razy faktycznie w łazience śmierdziało szambem - 2 razy była zimna woda - 1 zabrakło prądu - w naszej łąziencie mieliśmy przepaloną zarówkę i średnio działającą spłuczkę ( ale ja nie nastawiałam sie na luksusy więc machnęłam na to ręką) Ogólnie oceniam hotel dla niewymagających, było w miarę czysto, robaków brak:), 2 baseny i brodzik, jedzenie zjadliwe - trzeba pamiętać że u nich jest zima i jest mniej owoców i warzyw. Większym minusem dla mnie był brak przepływu informacji pomiędzy Itaką a hotelem (podawali nam sprzeczne informacje) np. o posiłku o wycieczce do Kairu Plusem dla przewożnika była szybka reakcja smsowa na nasze zapytania oraz możliwość zwrotu pieniędzy za wycieczkę w przypadku zachorowania na zemstę faraona. Ogólnie jeśli chodzi o wycieczki to rekomenduję zakup w Itace tylko do Kairu za 85 $ ( cena na mieście to 60$) ze względów bezpieczeństwa. Pozostałe wycieczki propomuję kupić u tamtejszych tour operatorów, bo są tańsze:) PS- ci pijani rosjanie o których pisał poprzednik , to 1 gość któy ledwo chodził:) ale był nieszkodliwy. Dopytajcie sie o godzinę odlotu i wymelowania z hotelu, niektorzy musieli koczować w recepcji od godz 12 do godz 22, my mieliśmy możliwość zakupienia pobytu w hotelu od godz 12 do 20 za 20$. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.2

    on39 ocenił hotel Elysees Apartment Hotel

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NIE POLECAM. Brud,sami zapijaczeni rosjanie,opcja All Inclusive nie instnieje. Baseny w rzeczywistości to brodziki ,tylko fotki są tak zrobionę żeby wizualnie powiększyć. HOTEL tak naprawdę ma tylko naciągane 3 * i pełną odpowiedzialnością to piszę żeby ostrzec innych. Jedzenie non stop takie samo nic nie zmieniają. Zapomnijcie o wodzie do picia...wszystko w plastikowych kubeczkach i nalewane z wielką łaską. Wyjazd zupełnie bez sensu-zmarnowane pieniądze. NIE POLECAM Pokaż »

    2012-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny