Hotel Kavros Beach Kavros ***+

Kavros Beach

Ocena hotelu (81 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 3.7
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.4
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.2
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 3.6
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

72% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    ela1949 ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony nad samą plażą, wsród zieleni i kwiatów, w pokoju czysto, pościel i ręczniki zmieniane co 2 dni, sprzatanie codzienne.Obsluga usmiechnieta,uprzejma.Jedzenie w miarę dla ludzi którzy jedzą normalnie 2-3 rodzaje dan na raz urozmaicone,niepowtarzalne.Dla innych ciągle to samo?Dużo osób w tym mnie dorwały zaburzenia gastryczne.Myślę, ze woda która zalewano kawę herbatę była tylko ciepla a nie wrzatek dlatego polecam wodę butelkowaną jak w tropikach Pokaż »

    2014-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.8

    Dorota Jalocha ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Tylko położenie ładne. Jedzenie okropne jedno i to samo w koło.na początku dało sie coś z tego wybrać ale potem i to zaczło rosnąć w buzi. Codzienne niby sprzątanie to zaścielenie łóżka. Prześcieradło posikane przez dziecko cały tydzień nie przebrane. Czyste ręczniki przyniesione i położone na tapczanie z jakimś robakiem pełzającym 10cm-wym. NIE polecam!!! Zdjęcia nieaktualne wogule. Pokaż »

    2014-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.6

    manus ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    yczenia.Lokalizacja dobra jeżeli chodzi o zwiedzanie zachodniej części krety.My wypozyczylismy na 3 dni samochod(byliśmy na Elafonisis,Balos, Zatoka Matala chania,retymon,okoliczne plaże-Polecamy.)Proszę się zastanowić przed wykupieniem tego hotelu.Nasz najgorszy 3 gwiazdkowy hotel w Grecji. W razie pytań służę pomocą . Pokaż »

    2014-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.7

    Iwona ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel bardzo ładnie położony nad samym morzem, idealny dostęp do plaży, ładny ogród wokół budynków. świetne rozwiązanie dla plażowiczów, bezpłatne leżaki, ale niestety trzeba zająć w godzinach rannych, najlepiej przed śniadaniem, później jest problem, ponieważ Rosjanie zajmują już wieczorem - często poprzez zostawianie ręczników hotelowych, prześcieradła, a nawet w jednym przypadku zasłony z pokoju, a obsługa nie reaguje na to. Restauracja ok, ale jedzenie "dziwne" wszystko o jednym smaku, chociaż ilości wystarczające mimo ogromnych porcji zabieranych przez naszych wschodnich sąsiadów, potrafią jeść z 4 talerzy naraz, naprawdę komiczne zachowania, wrażenia niepowtarzalne, ludzie chyba głodzeni przez cały rok do wakacji. Ogólnie w hotelu czysto, obsługa recepcji beznadziejna, nie reagowali na żadne prośby, brak profesjonalizmu. Hotel ok, jeśli wyłączyć zachowanie niektórych Rosjan ( byli również i Rosjanie na poziomie) i zmienić kucharza na takiego, który posiada jakikolwiek smak. Pokaż »

    2014-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.4

    Gregy ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Pokoje w hotelu przeciętne, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Hotel również przeciętny. Lokalizacja pierwszorzędna przy plaży. Samo miasteczko bardzo małe, bez promenady i żadnego deptaku, brak miejsca do spacerów. Spacery przy bocznej ulicy z tavernami i sklepami.. Jedzenie złe, ale wyżywić się da. Podawane mięsa to kurczak, czyli skrzydełka, czyli same kości. I drugie mięso do wybory to żeberka, czyli znów same kości. Formuła ALL poniżej przeciętnej. Obowiązuje tylko do 22.00. Napoje, drinki poniżej przeciętnej dla tej formuły. Hotel ładnie położony przy samej plaży. Bar i basen praktycznie na plaży. Basen duży, można popływać. No, ale kto by pływał w basenie skoro jesteśmy nad morzem..Podsumowując: jeśli ktoś nie ma wygórowanyn wymagań co do jedzenia to da radę wytrzymać, jednak kto zwraca uwagę na jedzenie to hotelu nie polecam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.4

    Luka Luka ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    To są jakieś dwa różne hotele obok siebie i było zamieszanie przy przyjeździe, bo poszliśmy do nie tego co trzeba. Sam hotel jest przy ulicy, dookoła nic nie ma, wszędzie daleko, zero atrakcji, trochę jak na pustkowiu. Na terenie hotelu ładny ogród i roślinność oraz niska zabudowa, i to jest duży plus. Z all inclusive b. słabo, a byliśmy tam jeszcze przed kryzysem, to takie greckie cwaniactwo - barek jest jeden, jeden kelner, kolejki po 25 osób, każdy może wziąć 2 kubki, w związku z tym bierzemy 2 wody, wypijamy duszkiem i ustawiamy się po kolejne wody, albo jakieś winko, tragedia.. pół dnia w kolejkach...poza tym bar działa od południa do 22, potem wszystko zamknięte na szlus, nigdzie się niczego nie napijecie, od 20 były takie kolejki że odechciewało mi się pic...tragedia. Ogólnie będąc tam miałem wrażenie że jestem wyobcowany, w takiej przydrożnej knajpie - bo to jest droga miedzy 2 miastami, nad morzem, i po jednej stronie są krzaki i kamienie, a po drugiej (tej od morza) jest hotelik, pusty plac i krzaki, hotelik, przerwa, hotelik etc. zero życia nocnego, a same małe hotele, z czego cześć w wiecznej przebudowie, z małymi basenami, jednym barkiem i wąską plażą.. plaża była wąska, kilka metrów obok miała szerokość z 10 metrów, i ten piasek, miał jakiś taki szary kolor, było też dużo kamieni...miejscami same kamienie....nie lubię takich plaż, nie można wypocząć..trzeba uważać gdzie się stąpa i odpada też leżenie na ręczniku.. stosunek cena/jakość - bardzo słabo. Pokaż »

    2013-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Jerry42 ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny,piekne polozenie wsrod roslinnosci, plaża piekna tuz za basenem, na pewno wrocimy, bardzo miła obsługa. nie wiem kto pisze takie złe opinie.z tego co bylo widac goscie byli zadowoleni

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    ELAt ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Położenie hotelu rewelacyjne,zakwaterowanie w nowej części daje gwarancję zadowolenia.Jedzenie wszelkiego rodzaju i po dostatkiem.Animacje różne,grupa Polaków potrafi zrobić z wieczoru greckiego regularne disco polo,ale to już pretensje do rodaków nie umiejących docenić wysiłków Greków... Godne polecenia wypożyczenie autka i zwiedzenia Chanii,Heraklionu.Rethymnonu.Obowiązkowo Pałac w Knossos i Elafonissi. Udanego wypoczynku;) Pokaż »

    2013-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.2

    Wredne_Polki ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel Kavros Beach na Krecie ogółem sprawia pozytywne wrażenie. Jeśli chodzi o pokoje bywa różnie, jedne są bardziej komfortowe, inne nie spełniają wymagań. Jedzenie jest całkiem smaczne, ale niestety po tygodniu dla bardziej wybrednych może być bardzo monotonne. Plaża znajduje się zaraz przy zejściu z basenu, więc jest to niemal położenie idealne. Basen idealny dla rusków, mogą przy nim zgonować całe popołudnie. Dużo leżaków= bardzo duży plus, gdyż jeden rusek zajmuje średnio trzy. Barmani bardzo chętni do nawiązywania kontaktów z młodymi dziewczynami, aczkolwiek są bardzo przystojni, więc to nie problem. Można z nimi spędzać upojne chwile na leżaku w czasie godzin ich pracy. Są w stanie porozumiewać się w językach; angielski, polski, czeski, rosyjski, suahili, grecki i albański.(ten uszaty lubi polewać alkohol po 22- giej) Reszta obsługi też miła. Miasteczko samo w sobie bardzo spokojne, na większy melanż trzeba się kawałek przejść, ale zawsze można wziąć ze sobą barmanów, bo oni lubią party hard. Pokaż »

    2012-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 2.0

    elazarowny ocenił hotel Kavros Beach

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel o niskich warunkach dla osób niewymagających. brudno w hotelu i w pokoju. Nie działa klimatyzacja w w hotelu i w resatauracji. Jedzenie obrzydliwe masakra parówkowa. Brak animacji. Nie polecam.

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny