Hotel Samara Sousse ****

Samara

Ocena hotelu (276 opinii)

3.9
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.2
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 3.6
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    3.7
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 3.5
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

66% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.3

    Magiczny21 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Żaden hotel,który ma **** nie ma ich w standardzie europejskim,ale czy to ważne - najważniejsze jest towarzystwo. Ocena moja byłaby 5 w skali 1-6 , ale jedzenie to brak urozmaicenia -szef kuchni powinien dostać papierek i poszukać sobie innej pracy, drugi minus to pani rezydent - renata m. - brak jakiegokolwiek zainteresowania !!!! grupą , wczasowiczami, zero pomocy po co taki balast firmie oasis - nie rozumiem Prezesa Zarządu zatem ocena to 3,5 - ten mały plus za położenie , wszędzie blisko - do centrum i codziennie dyskoteka obok basenu :) ocena ogólna - w poszczególnych zagadnieniach będzie jednak niższa drinki - do bólu...,wódka też Pokaż »

    2011-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 2.0

    Iras1 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wróciliśmy w zeszłym tygodniu. Nie polecam!! Totalny brak higieny. Jedzenie niesmaczne i niemal jednakowe każdego dnia. Nie myja plastikowych kubków w których dostajesz napoje a jedynie plukaja zimna wodą! Ten hotel nie zasługuje na 2 gwiazdki. Nie sprzataj plaży. Animacje i wyposażenie hotelu OK. Pokaż »

    2011-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.1

    Maciej Przysucha ocenił hotel Samara

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wróciłam właśnie z w/w hotelu,jednym słowem kurestwo i złodziejstwo,w tunezji nie ma już prawdziwych turystów,zadowolić się tam możę Polak lubiący tanią wódę i animacje typu ciechocinek,arab tylko czycha żeby cię skroić na parę dolców,ale jeszcze lepsze są pokojówki,które wyczszczą cię do spodu,nigdy więcej tam nie wrócę i nie polecam tego hotelu nawet najgorszemu wrogowi,syf i brud Pokaż »

    2011-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 3.8

    Izabela Bąk ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Pojechaliśmy do tego hotelu w 9 osób. Było naprawdę bosko: BOMBA. W ciągu dnia basenik, drinczki i zabawa, a wieczorami animacje dla dzieci i dorosłych. Animatorzy rewelacja, a w szczególności ALEX. Przez cały dzień zabawiali turystów, a wieczorami zachęcali do tańca. Jedzenie tez niczego sobie, my głodni nie chodziliśmy. Ale byli i ci mniej zadowoleni. Gdybym wiedział, że za rok będa Ci sami animatorzy wrócilabym na pewno do SAMARY. Polecam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.7

    Izabela Bąk ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Własnie wrócilismy z tego hotelu. Było nas 9 z dziećmi. wszyscy bawilismy sie rewelacyjnie. Spac było gdzie, jeść też dali (głodni nie chodziliśmy), ale najlepsze były wieczorne imprezy, dla dzieci i dorosłych. animatorzy rewelacyjni, przez cały dzień zachecali ludzi do zabawy: lotki, aerobik, piłka ręczna w wodzie. a wieczorem wszystkich zachecali do tańca. My ogólnie nie mielismy czasu sie nudzić, bo we wszystkim braliśmy udział. Ale niektórym sie nie podobało, ale to chyba tylko z ich winy, bo jak sie nie umieja bawić to już inny problem. Jeżeli w przyszłym roku beda Ci sami animatorzy to wracamy tam wszyscy. Polecam Pokaż »

    2011-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    matiaz ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Niezbyt duży hotel o średnim standardzie.Blisko do miasta oraz na plażę(przejście przez ulicę)Jedzenie no ....jak to u Arabów ale z głodu na pewno nikt nie umrze.Animatorzy super .Czysto ,codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.Hotel raczej dla nie wymagąjących,chcących po prostu odpocząć. Pokaż »

    2011-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.2

    jolaz ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Spędziliśmy dwu tygodniowe wczasy w maju w Samarze jesteśmy bardzo zadowoleni .Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane ,miła obsługa,posiłki dobre urozmaicone,plaża czysta;okolica spokojna nie można się nudzić.Można spokojnie wypoczywać.My byliśmy bardzo zadowoleni za niedrogie pieniądze,chociaż nie wszyscy szukają wypoczynku niektórzy przyjeżdżają sie wyżyć co psuje nam opinię i zakłóca spokój Pokaż »

    2011-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.1

    danuta1234 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.6
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam tego hotelu,jedzenie bez smaku,obsluga nie bardzo sie starała.Jedynie dyskdzokej był bardzo otwarty i przyjazny.W barze limitowali alkohol i nawet kazali sobie płacic napiwki wtedy obsługa latała.Drugi raz napewno tam nie pojadę.Nawet za darmo.A poza tym dużo pań z polski szukających taniej rozrywki i panów na jedną noc. Pokaż »

    2011-03-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    kinia444 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Może hotek sredni ale mimo wszystko spędzony tam czas wspominam świetnie mimi że byłam tam w 2004 roku .Fajny normalny hotel polecam dla młodych ludzi .Z boku hotelu jest świetna dyskoteka .

    2011-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    K Ł O P O T E K ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel Samara jest dobrym hotelem,baseny i zjeżdżalnie, z lokalizacja w centrum Sousse w części Marhaba Center. Do Mediny (stara część Sousse,port i Suk-bazar uliczny) dojazd taksówka. Koszt max 2 dinary. Basen ok, posiłki ok, (śniadania lepsze w Panoramie hotel-bylismy tam u znajomych) i na 7 pietrze tez Seven Heven-jakie oni maja tam imprezki!!!! Dojscie do plaży ruchliwa ulicą, ale po drodze sklepiki. W hotelu ogólnie ok, tylko polacy "rezerwują" leżaki kładąc ręcznik na dwa tygodnie. Plaza piaseczek, leżaki, parasole i lunch na plaży w południe w barze w wersji all. Bardzo przyjemnie na plaży (klimat, pisek, siatkówka, spadachron, banan i ciepła woda) Wczasy z Oasis Tour. Bez problemów. Wycieczki fakultatywne- dwa dni Sahara, a w wersji mini zwłaszcza dla rodzin z małymi dziećmi polecamy pół-dniowa wycieczkę wielbładami. Warto odwiedzić port El Kantaoui i wieczorny pokaz tańczących fontan w centrum. W prezencie od Oasis dostaliśmy Noc Beduińską-gratis. To mily wieczór spedzony w osadzie beduinów z pokazami, posilkiem (zupa pomidorowa!) Polecamy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 1527 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny