Hotel Samara Sousse ****

Samara

Ocena hotelu (276 opinii)

3.9
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.2
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 3.6
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    3.7
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 3.5
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

66% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Marzena ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w tym hotelu zaliczam do udanych. Cena jest adekwatna do jakości usług. Świetne były animacje dla dzieci. Obsługa miła, dość czysto, urokliwy ogród hotelowy. Minusy hotelu to dojście na plażę i nieco monotonne jedzenie. Ogólnie jednak polecam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Krzysztof ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nie pierwszej młodości, ale w niezłym stanie. Do centrum około 30 minut spacerkiem. Na przeciwko wejścia sklep, a w odległości 500m 'biedronka'. Jedzenie urozmaicone o ile codziennie bierze się co innego, jeśli ładujesz wszystko na talerz od razu, znudzi się szybko. Pokoje przyjemne, dla każdego coś dobrego. Polecam te przy małym basenie. Hotel polecam dla nieco mniej wymagających turystów. Ja byłem zadowolony. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Joanna ocenił hotel Samara

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ja wspominam pobyt w hotelu Samara bardzo dobrze. Ogólnie jestem zadowolona. Mi trafił się fajny pokój, wszystko było w najlepszym porządku- czysto, schludnie i dobrze wyposażone. Wiem, że niektórzy zakwaterowani w tym hotelu byli niezadowoleni, ale były to osoby, które same nie wiedziały, czego chcą! Zapłacili krocie za hotel, a wymagali warunków dorównujących co najmniej 5,5 *****. Najlepsze co Samara proponuje to animacje. Ludzie odpowiadający za te atrakcje są niesamowici! Chyle im czoła i gratuluję tak wspaniałych pracowników. Animatorzy są niepowtarzalni! Jeśli chodzi o jedzenie to było bardzo smaczne, do woli, zróżnicowane i wspaniale podane. Ogólnie POLECAM!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    adam ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    troche \"zaliczylem\" hoteli w zyciu.I niestety musze przyznac ze wyjazd do tego hotelu byl najgorszym wyborem.Nikomu nie polecam.Za ta kase mozna wypoczac w LUKSUSOWYCH warunkach np.w turcji ,Maroku lub egipcie .Sadze ze wiekszosc opini sa ta opinie ludzi ktorzy zaczynaja swoje \"wojaze\" zagraniczne i raczej nie maja porownania.- najlepiej swiadczy o tym pozytywna :) opinia jednego z inernautow - \" Pościel była zmieniana prawie co drugi dzień \" - Zmienianie poscieli codziennie jest w 4* hotelu standartem ! Naprawde odradzam ten hotel Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Julia Kula ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel sredni w zasadzie ale swietne animacje i cudny ogrod wszystko rekompensowal. Polecam rodzinom z dziecmi. Przejscie przez ulice nie bylo tak bardzo uciazliwe jak mogloby sie wydawac na poczatku. Plaza sredno czysta, brak prysznicow......................................................................... Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    Bolesław Solarz ocenił hotel Samara

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi od pani rezydentki dlaczego spałem na podłodze w 4os.pok. 3 łóżk

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Gosia ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Świetny hotel na wyjazdy rodzinne , single były nieco znudzone, ale ja tam byłam z mężem i dziećmi ( wtedy syn miał prawie 2 latka a córka 3,5 ) i wyjazd szczególnie dzieci uszczęśliwił. Bliskość plazy ( przejście przez ulicę, raptem 5 minut drogi ) oraz dwa brodziki dla dzieci to były plusy. Minusem jedzenie, jednak wolę polską kuchnię, ale spokojnie. Wyjazd jak najbardziej udany. Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    magda ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wyjażd za nie duże pieniądze ,cena adekwatna do jakości.Dla mnie i tak najwążniejsza była plaża i słońce.Do hotelu tylko wracało sie na noc tylko alby sie wyspac ,zjeść śniadanie i w droge .Potem wracało sie na kolacje i dalej na miasto.Bylismy zadowoleni.Było ok Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Marcin ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel wymaga odnowienia, stare podniszczone meble, ale pokoje były często i dobrze sprzątane (wiadomo że trzeba zostawić 2 dinary). Ogólnie nie było źle.

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marzena ocenił hotel Samara

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu w czerwcu 2008 r. z cała rodzinką i ze znajomymi, wszyscy byli bardzo zadowoleni. Hotel bardzo fajny, czysty, obsługa i animatorzy przesympatyczni. Posiłki dobre chodź czasem się powtarzały.Czas w ciągu dnia zorganizowany np. aerobik wodny, piłka wodna, golf i wiele innych zabaw a w każdy wieczór animacje dla dzieci i dorosłych, dobra zabawa w pobliskiej dyskotece. Polecam !!!!! Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 219 20 21 22 23 24 25 26 27 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny