Hotel Samara Sousse ****

Samara

Ocena hotelu (276 opinii)

3.9
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.2
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 3.6
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    3.7
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 3.4
    • Czystość 4.0
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.7
    • Smak i jakość potraw 3.5
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 3.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

66% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.6

    Krzysztof Kowalczyk ocenił hotel Samara

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Krótko i na temat syf kiła i mogiła, okolica hotelu to slamsy i brud, miejscowi wchodzą jak do swojego miejscowe kobiety wchodzą do basenu dosłownie z drogi w ubraniach w jakich chodzą na co dzień przez pierwsze parę dni barmani nalewali ilości alkoholi do zniesienia pod koniec po około 25 gr i to jeszcze z łaską przekąsek zero jak to zapewnia Oasis, barek na plaży pusty z wrednym gburowatym barmanem zero przekąsek Oasis zapewnia że w barku na plaży i w hotelu między posiłkami jest dostępny jakiś fast food kłamstwo Oasis, przed 21 wchodząc do restauracji hotelowej a kolacja jest do 21:00 kelner oznajmia że lody są naprzeciwko w butiku po 2 DT bezczelność totalna !!!!! mimo tego że były w bonecie i to dużo, obsługa restauracji stoi nad wami w czasie posiłku i che polską wódkę i kosmetyki, samo jedzenie nie jest złe kucharze się starają bo w czasie nakładania i po jedzeniu pytają czy smakuje generalnie nie polecam tego miejsca na chyba że lubicie się kąpać w basenie z przepoconymi arabkami w ubraniach (to nie kostiumy !!!!! bo normalne arabki takie mają te nie miały) byłem tam pierwszy raz i porażka ubezpieczenie AXA to wałek którym powinna się zająć Prokuratura byłem świadkiem jak kobieta była zmuszona pozostać w szpitalu bo AXA nie chciała przelać pieniędzy za leczenie, rezydentka P. Kasia nic złego ani nic dobrego :) jeżeli ktoś chce zdjęcia proszę pisać poślę !! Pokaż »

    2012-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.4

    bobo74 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witamy. W Samarze byliśmy 8 dni od 16.05.12 do 23.05.12. Było wspaniale. Hotel bardzo ładny i czysty, pomimo iż położony w centru miasta nie słychać ruchu ulicznego natomiast plusem jest łatwa dostępność do wybranych miejsc w Sousse. Poruszaliśmy się taxi, za 5 osób płaciliśmy 5 dinarów jadąc na bazar. Wspaniałe, różnorodne potrawy, napoje, ciasta, owoce. Super animatorzy, miła obsługa. Jedyny problem w hotelu dla Nas małżeństwa z dzieckiem stanowiło zachowanie gości - polaków nastawionych nie na odpoczynek lecz na nadużywanie alkoholu i zachowanie poniżej krytyki: kłótnie o ilość nalewanego alkoholu, klepanie mężczyzn po tyłkach, głowach, używanie wulgaryzmów w stosunku do kelnerów i barmanów. Patologia. Bardzo polecamy wypoczynek w Sousse w Samarze w miesiącu maju, ponieważ jest taniej niż w sezonie a pogoda gwarantuje piękną opaleniznę. Pokaż »

    2012-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.2

    brabus ocenił hotel Samara

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ten HOTEL to miejsce spotkan dojrzalych polek jak i innych europejek z mlodszymi tunezyjczykami az nie milo patrzec,w miescie jest to samo.Hotel powinien miec max 2**Muzyka,jedzenie,czystosc masakra.papier toaletowy bralem z toalety przy recepcji bo przez 7 dniowy pobyt ani razu nie dostalismy papieru do pokoju mimo co dniowych napiwkow dla sprzataczki.TAK bylo na calym pietrze,w barze bylo pelno tunezyjczykow wchodzili i wychodzili z hotelu jak i kiedy chcieli nikt ich nie sprzwdzal.Blismy tam w 9 osobowej grupie i zadne z nas wiecej tam nie pojedzie Pokaż »

    2012-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    Katarzyna gorczyca ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super polecam jak najbardziej w tym roku tez jadę ale już na 2 tygodnie. tylko hym co do pokoi miałam słaby czysty owszem ale pokój mały 112 numer może ktoś wie ile się daje do paszportu żeby pokój był lepsze proszę o pomoc na mojego e-mail kacha064@wp.pl ale bardzo polecam ten hotel Pokaż »

    2012-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Maciej S ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel o średnim standardzie, położony świetnie dla tych, którzy lubią poszaleć. Jedzenie bardzo dobre (nie rozumiem opinii o tym, że jedzenie w tym hotelu jest bez smaku). Każdy znajdzie coś dla siebie, jest duży wybór. Czystość ok, codziennie wymieniane ręczniki, codziennie czyszczona okolica basenów. Woda w basenach super czysta. Animatorzy świetni...zawsze uśmiechnięci i lubiący porozmawiać. Plaża bardzo ładna i blisko położona (trzeba przejść przez rondo na drugą stronę ulicy). W ramach All inclusive można zjeść lunch przy plaży, nie śpiesząc się do hotelu. Napoje alkoholowe słabe, ale nie narzekam bo to normalne w kraju arabskim. Ogólnie ocena bardzo dobra. Polecam !! W tym roku jadę znów do Tunezji do Monastyru tylko ze względu na piękną piaszczystą plażę. Pokaż »

    2012-02-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.0

    mlody11 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Mieszane uczucia, ale raczej na nie. Obsługa natrętna, jedzenie jałowe i ciągle to samo i niedobre. Pokoje , hm niby czyste ale czego można się spodziewać za 1800 zł. Woda w basenach słona, animacje na dość niskim poziomie, codziennie to samo , te same durne melodie. ogólnie wyjazd 2 / 5, nie chciałbym tam wracać :) Pokaż »

    2012-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    habibi12345 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel Samara jest extra dla aktywnych / rozrywkowych ludzi, jedynie nocne długie kolejki do baru były na minus, poza tym ogólnie fajnie, na plaży bez tłoku, blisko centrum, POLECAM! chyba tam wrócę... :)

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.5

    katkor17 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    fajny hotel jak na ta kategorię i ten kraj,obok jest super dyskoteka wejscia dla gosci hotelowych za darmo mozna sie swietnie zabawic przy dobrej muzyce z akcentami afrykanskimi gdyz dogrywal tam swietny senegalczyk na tych swoich bębnach-robi wrażenie.Okolica w nocy tętni życiem hotel do 24ej też Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    19894 ocenił hotel Samara

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przed wyjazdem czytałam wiele różnych opinii o hotelu.... i powiem tak. Jeżeli komus coś nie pasowało to niech jedzie sobie na Karaiby! Ja zdecydowanie daję najwyższą ocenę dla tego hotelu... było naprawdę super...jeżeli ktoś nie potrafi się zachować to nie będzie miał szacunku ze strony obsługi....Ja naotmiast byłam z przyjaciołką na tydzień i było naprawdę rewelacyjnie. Bez żadnego napiwku dostałyśmy pokój z numerem 400 czyli odremontowany ze śliczną i czystą łazienką (wczesneij czytałam, że aby taki pokój z początkiem 400... trzeba włożyć do paszportu troche pieniędzy). Sprzątaczki bardzo pracowite i uśmiechnięte, aczkoliwek zmęczone, gdyz w ciągu dnia musiały strasznie dużo pracować.... dostawały od nas napoje i jedzenie... i odwdzięczały się porządkiem w naszym pokoju ( codziennie nowe czyste ręczniki, co dwa dni nowa i świeża pościel), za dinara dziennie składały przeróżne kompozycje z koszul nocnych i prześcieradeł. Nic nam nie zginęło! Recepcjoniści przemili. Jedzenie dobre, ale inne. Nasze polskie żołądki nie są przyzywczajne do takiego jedzenia, niestety... ale głodna nie chodziłam...wręcz oge nawet napisać, że codziennie cooraz więcej sie jadło.... przepyszne słodycze.....ciastka, bułeczki, donaty - jeśli chodzi o słodkości przeeeepyyyszne! chyba lepsze niż w Polsce. Lody smaczne....takie super śmietankowe. Uważajcie z kolei na wino ... male ilości a łupią w główkę bardzo szybko i są cięzkie na nasze Polskie głowy, tym bardziej w upalnym klimacie... Jeśli chodzi o drink bar przy basenie.... rewelacja... 3 drinki i już sie fruwało...barmani czynili wręcz cuda ( może nie mieli zbyt dobrych warunków, gdyż drinki, piwo podawane było w plastikowych kubkach, ale to nie przeszkadzało). Animacje super ! Świetna zabawa....tańczący Arabowie fantastycznie się ruszali... konkursy śmieszne.... Ogólnie mowiąc moglabym pisać i pisać.... bo jestem naprawdę zadowolona... Polecam ten hotel naprawdę !! Pokaż »

    2011-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (2)
  • 4.5

    nasserine ocenił hotel Samara

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo przyzwoity hotel, calkiem dobre jedzenie, czysto , czyste baseny, niedaleko do calkiem przyzwoitej plazy, super położony koło b. fajnego klubu bananas,animacje tez swietne codzienne imprezy w barze milo wspominamy;) Polecam.

    2011-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny