Hotel Kleopatra Dreams Beach Alanya ****

Kleopatra Dreams Beach

Ocena hotelu (30 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 4.8
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.4
    • Basen 4.3
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 2.9
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    asiakoral ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wyjazd uważam za jeden z najlepszych w moim życiu. Hotel nie wielki ale czysty, zadbany- codziennie zmiana ręczników, pościeli. Nigdy nic nie zginęło, choć potrafiliśmy zostawiać portfele na stoliku. Obsługa przemiła!!!!!!!!!!!!! Za jedyny minus uważam basen, który jest bardzo mały, ale do morza jest tak blisko , że z mężem nawet nie korzystałam z tego basenu. Goście to w dużej przewadze Rosjanie i Polacy. Szczerze polecam wyjazd dla ludzi lubiących aktywnie spędzać czas (dyskoteki, kluby i restauracje na wyciągniecie reki, fajne atrakcje fakultatywne!! ). Pokaż »

    2012-04-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Jolka_C ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy w tym hotelu tydzień (wrzesień/październik) i jesteśmy jak najbardziej zadowoleni z urlopu :) Pokoje czyste, sprzątanie codziennie. Jedzenie przepyszne, może śniadania trochę monotonne, ale nadrabiano za to obiadami i kolacjami. Kolacje na świeżym powietrzu, pod gołym niebem po prostu rewelacyjne :) Obsługa miła, aczkolwiek lubi napiwki ;) na terenie hotelu niewielki basen + brodzik, ale za to bardzo blisko do plaży, wystarczy jedynie przejść przez ulicę. Na plaży leżaki płatne, jednakże można było leżeć na swoich ręcznikach. Pełno zachodnich obcokrajowców, ale nie można było narzekać na brak kultury. Do centrum spacerkiem jakieś 15 min. Polecam ten hotel w szczególności osobom, które chciałyby odpocząć, poleżeć na plaży, a wieczorkiem wyjść i pobawić się w dyskotekach. Bardzo miło wspominam ten wyjazd :) Pokaż »

    2011-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 0.0

    nelkaa ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ponad tydzień temu wrócilismy z tego hotelu. Byliśmy tam na przełomie sier/wrz. Ogónie hotel ok. Pokoje ładne i czyste. Jeśli pokój nie odpowiada mozna zmienić za parę dolarów ;-) Jeśli chodzi o jedzenie to pewnie jak za ta cene ok, ale jak dla mnie mały wybór. tzn mam porównanie z hiszpanią i korfu - to tam bylo o niebo lepiej ( aniby tylko 3 i pół *)!!!! Kawa ohyda, blee.... sztuczna!! Ogólnie większość ciast, ciasteczek jest przesłodzone i przetłuszczone. faktycznie na śniadanie smaża omlety i jajka sadzone oraz naleśniki - pyszne choć bardzo słodkie, że nawet nie wymagają konfituty których jest tam spory wybór. bo wtedy sam ulep!! "masło" to jakas prymitywna margaryna! A wędliny to na naszej jakieś a'la mortadela ale o nizbyt sprzyjającym zapachu. Jeśli chodzi o obiad to spoko jest wybór jeśli chodzi o "mięsa" choć niektóre są wydzielane prze pana 'kucharza' co mnie osobiście sie nie podobalo. surówki niektore zjadliwe niektore nie bardzo. Najbardziej brakuje snack baru w ktorym mozna sie 'posilkowac' miedzy np sniadaniem a obiadem czy obiadem a kolacja. jest tylko jakis podwieczorek 16-17 gdzie są same suche rzeczy, czasem trafia sie jakieś ala paszteciki czy tościki na cieplo. Widy w hotelu masakrycznie małe i mega duszne! Ogólnie było ok ale drugi raz w to miejsce napewno się nie wybiorę. Już nawet nie chodzi o to jedzenie czy hotel ale o klimat tam panujący. Mega ale to mega skis i zaduch. szok!! nie ma czym oddychac. To nie jest fajne cieplo, slonce i oplanie. Tylko zaduch - siedząc cieknie z czlowieka, przy opalaniu za chwilkę jesteś cały mokry - to jest naprawde wkurzające!! Ktos kto nie lubi takiej pogody niech sie powaznie zastanowi. I broń Boże nie zabierać tam małych dzieci bo sie wykończą!! Pokaż »

    2011-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    szymek337 ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam, byliśmy w tym hotelu dwa tygodnie. Hotel bardzo czysty i zadbany, bardzo miła obsługa, jedzenie przepyszne i dużo na śniadania (8-10 godz) jajecznica, jajko sadzone, kiełbaski pokrojone na ciepło, oraz sporo sera, wędlin, owoców, płatków i przepyszne naleśniki, obiady (12.30-14 godz) bardzo zróżnicowane codziennie inne potrawy, zupy, zapiekane ziemniaki, frytki,dania mięsne od kurczaka w różnych postaciach, poprzez kebab, wołowinę,ryby, i wiele innych dań i surówek, placki, budynie, owoce: arbuzy, melony, figi, śliwki, brzoskwinie, winogrona itd. Od 16 przerwa kawowa: placki, ciastka. Kolacja od 19.30 też bardzo duży wybór potraw. Basen fajny i czysty do ok 11 zacieniony potem pełne słoneczko, trochę krótko czynny do 17 potem kelnerzy sprzątają i ustawiają stoliki do kolacji na basenie. Dwa razy w tygodniu( pon i pt) animacje tańce brzucha, oraz wieczór kultury tureckiej. W opcji ALL dostępne wino białe i czerwone, piwo, wódka, raki, likiery miętowy, bananowy, pomarańczowy, gin, cola, fanta, sprite, soki, icetea oraz na plaży dostępne piwo cola fanta sprite soki woda.Plaża przez ulice, czysta piaszczysta zejście do wody kamieniste i dość głęboko dwa 2 m od brzegu ok 160 cm. Do centrum spacerkiem ok 10-15 min promenadą lub drugą stroną ulicy sklepy restauracje, Polecamy biuro tureckie zaraz obok hotelu jest tam Polka która za wycieczki oferuje dobre ceny 15 euro( dwa razy taniej niż u rezydenta) za rafting i rejs statkiem na zachód słońca, niedaleko też jest duży supermarket. Przy zakupie leżaków na plaży w hotelu zniźka. Podsumowując największy plus dla obsługi i restauracji, hotel polecamy czysty i zadbany , plaża ładna chętnie odwiedzimy go za rok Pokaż »

    2011-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    Bandzior ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel, niewielki ale idealnie zlokalizowany. Mały i zacieniony basen, nie polecacm dla rodzin z dziećmi. Przy samej piszczystej plaży Kleopatra. Zlokalizawany przy promenadzie ze sklepami i restauracjami, blisko do centrum, piękne widoki. Hotel niewielki z bardzo dobrą obłsugą i jedzeniem ale nie dla klientów nastawionych na wypoczynek nad basenem, tylko plaża. Bylismy w dwie młode pary więc nam hotel idelanie pasował ze względu na lokalizację, Ogólnie polceam osobom nastawionym na życie nocne i wypoczynek na pięknej plaży. Pokaż »

    2011-08-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Oliwia W. ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Skromny, ale zadbany hotel który ma już swoje lata. Czysto, pokoje codziennie sprzątane, nieduże, za to z pięknym widokiem na morze (bez dopłaty! ). Moim zdaniem hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Jedzenie smaczne, obsługa przemiła i pomocna na każdym kroku. Zdecydowanie warto skorzystac z opcji All! Do plaży blisko, przejście przez ruchliwą ulicę. Do centrum kawałek, zdecydowanie dalej niż jest to opisywane w folderach. W czasie kiedy byliśmy było sporo Niemców, Szwedów, zaledwie dwie pary (oprócz nas) z Polski. Trochę za mało leżaków przy hotelu (zaznaczam że byliśmy poza sezonem, więc nie wiem co się dzieje w szczycie.Ogolne wrazenia pozytywne. Pokaż »

    2011-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    black1977 ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel leży przy najładniejszej plaży w Alany (jak mówi sama nazwa hotelu), czyste pokoje, brak robactwa. jedzenie bardzo dobre jedynie do czego można sie przyczepić to monotematyczne śniadania gdzie po 7 dniach już nie mogę patrzeć na jajka sadzone. co mnie denerwowało to to że jestem na basenie i mam ochotę na wypicie alkoholu zaraz po wyjściu z basenu i nie mogę tego zrobić bo sobie zamknęli bar przy basenie i obsługują z restauracji (to też blisko nawet bliżej jak do baru basenowego) ale to nie wszystko mówią że trzeba wyschnąć bo robi się mokro i muszą sprzątać!!! a co to mnie kur... obchodzi! i jeszcze denerwuje to że o 18 zaczynają wyganiać wszystkich z basenu bo muszą posprzątać i wystawić stoliki na kolacje. korzystanie z basenu po 18 zabronione ( chory pomysł). fajne jeszcze jest to , że na plaży są napoje i piwo oczywiście w cenie. i fajny dojazd na nocne imprezy do centrum alanyi autobusem miejskim (linia nr 1 cena 1,25 lira tureckiego)który staje 100m od hotelu w śmiesznej cenie. generalnie hotel polecam. Aha kebaby na mieście do bani.  Pokaż »

    2011-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    romekzbydgoszczy ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel na prawde jest ok. W naszej ocenie bardzo dobre jedzenie - mieliśmy podczas wycieczek porównanie z innymi hotelami. Maleńki i płyciutki basenik na zewnatrz i trochę głębszy w środku, ale przecież nieopodal jest morze. Bardzo sympatyczna obsługa zarówno kelnerzy jak i cała reszta, warto ich wspomóc bakszyszem bo pracują od świtu do zmroku za bardzo małe pieniądze (sprzątaczka zarabia ok 600 zł miesięcznie). Trochę głośno na zewnątrz ale to przecież miasto.Klimatyzacja mocno dmucha zwłaszcza w nocy proponuję trochę zasłonić , np zwiniętym workiem foliowym. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Z wycieczek polecamy rafting (trzeba zabrać buty do chodzenia po kamieniach w wodzie), kapadocję - 2 dniową i pamukkale - chociaż ta ostatnia mocno daje w kość - strasznie długo trwa zbieranie z hoteli a sam pobyt na namiejscu to około 2 godzin. Byliśmy z bee free - biuro ok. Pokaż »

    2011-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Improwizacja ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W tym tygodniu wróciłam z tygodniowego pobytu w Kleopatra Dreams Beach Hotel. I dla mnie był to wspaniale spędzony czas, absolutnie beztroski relaks. Czuję, że naprawdę wypoczęłam. Hotel bardzo mi odpowiadał. CZYSTO: codziennie sprzątane pokoje, co drugi dzień zmieniane pościel i ręczniki (bez proszenia). Cały hotel czyściutki i pachnący. OBSŁUGA HOTELOWA: grzeczna, fantastycznie pomocna, nienachalna. JEDZENIE po prostu boskie: 4 posiłki, olbrzymi wybór, całość bardzo dobrze przyprawiona. Był grill, kebab, ryby, szaszłyki. Olbrzymi wybór owoców: czereśnie ciemne i jasne, winogrona, arbuzy, melony, pomarańcze, jabłka, morele, śliwki. Rano zawsze świeżo smażone naleśniki!! Ja jadłam chyba za troje: dosłownie nie mogłam się najeść i wszystkiego chciałam spróbować, bo było tak smaczne. W All Inclusive alkohole: wódka, gin, koniak, likiery (miętowy, pomarańczowy, bananowy), piwo, białe i czerwone wino, raki (anyżówka). Ja pijałam likier miętowy z sokiem jabłkowym: mój wynalazek : ) pyszny i ten dziko zielony kolor ! ) W hotelu są DWA BASENY: jeden na zewnątrz, drugi kryty (plus brodzik dla dzieci). Codziennie panowie robili pomiary pH i chloru: więc wszystko pod kontrolą. Były dwa razy występy artystyczne: taniec brzucha i tradycyjne tańce tureckie. Poza tym nie było innych animacji, ale one i tak nie były mi do szczęścia potrzebne. W holu darmowe WiFi (działało z przerwami). Hotel fajnie położony: rzut kamieniem do plaży, wszędzie blisko: centrum miasta, promenada, bazary, restauracje, dyskoteki (w Alanyi bezpłatne). Gdzie nie spojrzeć piękne widoki! Nie mam w zasadzie żadnych zastrzeżeń, oprócz może takiego, że trwało to wszystko ZBYT KRÓTKO. Już tęsknię za słońcem i brakuje mi pływania, i tego jedzenia i picia w nieograniczonych ilościach... Pokaż »

    2011-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    renataa8 ocenił hotel Kleopatra Dreams Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie w nocy wróciliśmy z hotelu Kleopatra.Jesteśmy zachwyceni!!!!!!!!!!!!!!. Obsługa rewelacyjna jedzenie również na pięć z dużym plusem.Właściwie nie wiadomo z czego zrezygnować bo wszystko przepyszne.Przy hotelu znajdują się dwa baseny jeden dla dzieci drugi dla dorosłych.Najlepiej korzystać z nich po południu bo do południa są zacienione i woda chłodna.Ale morze bardzo blisko wystarczy przejść przez ulicę .pokoje czyste łazienki też.My byliśmy z dzieckiem i jedyne co by się przydało to jakieś rozrywki dla dziecka trochę brakuje zwykłego placu zabaw.Ale to niewielka niedogodność.Ponieważ na brak pogody nie można tam narzekać morze i basen są wystarczającą atrakcją dla maluchów. Sporo można zobaczyć w samej Alanya.Naprawdę gorąco polecam.My jeżeli jeszcze kiedyś wybierzemy się do tego miasta na pewno skorzystamy ponownie z usług tego właśnie hotelu Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny