Hotel Charm Life Hurghada ****

Charm Life

Ocena hotelu (27 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.0
  • Pokoje
    5.0
    • Wielkość 6.0
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 2.0
    • Obsługa 4.0
  • Hotel
    4.0
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 2.0
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 2.0
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

100% nie poleca tego hotelu

Ranking

  • 3.5

    beatrycze ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Byłam w 2007 roku tam!Jedzienie nie smaczne ! Ciągle to samo było.Szybko zabierali ręczniki na basenie i podu tego miałam nie miła sytłacje i musiałam zapłacić z mamą aż 50 dolarów za używane 2 reczniki plazowe.Bo sami zabrali je w momencie ,gdy poszliśmy na chwile tylko do ubikacji.Przesada. Pokaż »

    2011-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Bożena ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel raczej kiepski nawet rezydenci uważają go za najgorszego w ofercie 4 gwiazdkowych w Hurgadzie. Najgorsze są łazienki ( prysznice) oraz stare meble. Wyzywienie monotonne. Jedyną zaletą hotelu to zieleń kótra codziennie jest pielęgnowane. Pokaż »

    2009-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    Aldona ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam 09.10.2009r. wróciłam z urlopu z hotelu Charm life według mnie jest to hotel nieadekwatny do ceny. Nikomu nie polecam. Jedzenie nie jest dobre poza tym miałam przyjemność się nim zatruć. W końcu moje all inclusive skończyło sie jedzeniem na mieście. Rok wcześniej byłam w hotelu, który miał cztery gwiazdki, a nie nawet jak ten cztery + i kategoria się zgadzała wręcz było super. Na tym hotelu się całkowicie zawiodłam. Nikomu nie polecam!!! Pokaż »

    2009-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Ania ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu w 2007 roku jeszcze z Kopernikiem;) Były to moje najlepsze wakacje. Obsługa przemiła, w pokojach czyściutko, ręczniki wymieniali codziennie. Jedynie klimatyzacja w pokoju mogłaby być mocniejsza-mężowi było ciepło w nocy. Leżaki i ręczniki na plaży i przy basenie za darmo. Jedzenie nawet smaczne, na pewno duży wybór. No i multum alkoholu:) Naprawdę gorąco polecam!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2009-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    iga ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jest to najlepszy hotel w jakim udalo mi sie spedzic wakacje xdd . bardzo mila obsuga , a hotel zadbany ; ) polecam !

    2009-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Małgorzata ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bylam w tym hotelu w 2007 roku, wiekszosc rzeczy oceniam na plus, jednynie jeden basen byl czesciowo remontowany(ale kiedys to musza robic) jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, przy basenie zorganizowane sa animacje, w ciagu dnia i wieczorem, pokoje czyste, obsluga bardzo mila, plusem jest tez to ze hotel lezy przy promenadzie. lezaki przy basenie i plazy za darmo, Pokaż »

    2009-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Dorota Maciejowska ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Rewelacyjny hotel. Przeżyłam tam wspaniałe wakacje i poznałam mnóstwo sympatycznych osób. Rozrywki w hotelu były na najwyższym poziomie. Opcja All ma po prostu wszystko. Posiłki były bardzo smaczne. Napoje alkoholowe średnio były alkoholowe, ale poza tym wszystko super. Niestety biuro podróży, gdzie wykupilśmy wakacje trochę się nie spisało, bo nie dosć, że nasz lot był opóźniony o 4 godziny, to rezerydenta nie chciała nam odpowiadać nawet na nasze pytania, ale w sumie mi ona nie była potrzebna. Lot też można strawić. Większośc czasu spędziłam poza hotelem, ale osoby które lubią siedzieć w hotelu nie mogły narzekać. Pokaż »

    2009-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sandra kowalska ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jest to jeden z najlepszych hoteli, w jakim byłam, a jeżdżę praktycznie wszędzie 2 razy w roku. Oczywiście nie ma on najwyższego standardu, ale z pewnością jest czyściutko. Od razu widać, że hotel jest bardzo zadbany. Otrzymaliśmy ładny, duży pokój z balkonem. Łazienka również była ok. Jedynym minusem była trochę głośna klimatyzacja, ale po 2 nocach przyzwyczailiśmy się. Obsługa w hotelu jest rewelacyjna. Nikt się nie narzuca, a zarazem chętnie pomogą, gdy ktoś ma jakiś problem. To były bardzo udane wakacje. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Ewelina ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłam w tym hotelu przyjemne dwa tygodnie. Był to pierwszy wypad do Egiptu mam nadzieje, że nie ostatni. Hotel był całkiem ok tymbardziej, że bylam w nim przed planowanymi remontami. Dowiedziałam się od znajomych, że pokoje zostały odnowione itp. Obsługa bardzo miła;) Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Beata ocenił hotel Charm Life

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przyjemny hotel, bardzo aktywni animatorzy, cena jak najbardziej adekwatna do usług. Ja byłam zadowolona. Polecam.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny