Hotel Arsi Alanya ***

Ocena hotelu (24 opinii)

4.8
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.0
    • Basen 3.9
    • Udogodnienia dla dzieci 2.9
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 2.7
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    travelka ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bylam tam dawno w 07 roku . hotel lezy w dzielnicy obakoy jednak do centrum jest 1 h drogi pieszo conajmniej i bardzo zaczepiaja po drodze takze spacer jest mozliwy tylko wzdluz plazy , jezdza dolmusze b. czesto do centrum wiec nie ma problemu z dojazdem nawet nad ranem jedzenie bylo skromne jednak wystarczajace , ja mialam sniadania i obiadokolacje jednak kilka osob mialo jakies sensacje zoladkowe, pokoj byl przestrzenny i czysty , basen ten przyzwoity , plaza jest 200metrow od hotelu bezposrednio przejscie przez droge , jednak wydzielone lezaki ze znizka hotel ma dalej i to przeszkadzalo , plaza jest zatloczona i splywaja do niej scieki z ruru z okolicznych hoteli , na dnie wala sie sporo kamieni , sporo nagabujacych Alanya to tetniace miasto noca, dyskoteki, bary ,oprocz tego piekna okolica duzo wycieczek rejsy i gorujaca nad miastem twierdza kale b. milo wspominam tam pobyt ale z.w tylko na miasto ,hotele mozna znalezc duzo lepsze w dobrej cenie blizej plazy kleopatry ,ktora ma beton ale jest chyba czystsza, zaplacicm b. malo wiec bylam zadowolona z ceny za 2tyg. z objazdowka , Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2013-12-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    mastika ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony jest w bardzo atrakcyjnym miejscu, plażę widać z pokoju hotelowego, do której jest około 3 min przechodząc przez główną ulicę. Do centrum Alanyii około 10-15 min spacerem, dolmuszem błyskawicznie. Hotel nieduży, ale czysty i przyjazny, obsługa sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, jak może stara się dogodzić wczasowiczowi. Jedzenie różnorodne, bardzo,, ale to bardzo smaczne, w jednym dniu naliczyłam łącznie z deserami i przystawkami 47 potraw. Przez tygodniowy pobyt nie zdążyliśmy spróbować wszystkich podanych tam specjałów. Jeżeli chodzi o basen, to nie można liczyć na jego atrakcyjność,, służy jedynie do schłodzenia się, ale przecież .........tuż za oknem mamy cudowne morze i w tym celu przemierzamy 2000 km. a nie dla jakiegoś tam basenu. Hotelu nie polecam dla rodzin z dziećmi, zanudzą się na śmierć z powodu braku rozrywki, wskazany dla par i osób, którzy pragną na chwilę oderwać się od rzeczywistości i jednocześnie, w jakimś zakresie chcą zażyć smaków nocnego życia tętniącej i czarującej Alanyii. Hotel zasługuje na pełne 3 gwiazdki i cenę, jaką oferowało biuro podróży Alfa Star. Polecam.. Pokaż »

    2013-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Tomasz Kozieł ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel mały, ale po remoncie i spełnia wymagania jak na trzy gwiazdkowy hotel. Jest bardzo czysty. Obsługa bardzo miła wiecznie uśmiechnięta nie czekają na napiwki ( ale są mile widziane). W hotelu mało Rosjan większość to Niemcy, Holendrzy, Anglicy no i Polacy. Jedzenie smaczne i nigdy go nie brakuje. Przy samym hotelu cisza i spokój, ale do centrum ok 10 min pieszo i tam tętniące życiem miasto, bardzo dużo rozrywek, sklepów, dyskotek, knajp itp. Hotelu nie polecam rodzinom z dziećmi, jest tylko brodzik i nic więcej. Wyjazd udany polecam ten hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    gosza23 ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem bardzo zadowolona, przemiła obsługa w hotelu, fantastyczne położenie, rzut kamieniem na plażę oraz do centrum. Pokoje i łazienki skromne, ale czyste. W pokoju tylko spałam i brałam prysznic, więc dla mnie było wystarczająco. Jedzenie urozmaicone, wydaje mi się, że każdy może znaleźć coś dla siebie. Z chęcią wrócę tam przy następnej okazji. Szczerze polecam osobom, które za przystępną cenę szukają hotelu w pobliżu centrum. Pokaż »

    2011-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    Alex ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w tym hotelu w 2009 roku. Bardzo miło wspominam pobyt w tym miejscu, obiekt zadbany, czysty. Pokoje często sprzątane, przestronne. Jeśli chodzi o jedzenie to był bardzo duży wybór smacznych potraw. Obok hotelu świetny średniej wielkości basen, bar i jadalnia pod zadaszeniem. Podczas pobytu była zorganizowana noc turecka(naprawdę super!). Obsługa przesympatyczna. Cudowna okolica liczne bary, dyskoteki, piękne ogrody z fontannami. Alanya oferuje też wiele obiektów do zwiedzania: cudowny port, ogromna twierdza, liczne jaskinie, warto też popłynąć na wycieczkę promem wokół półwyspu(niezapomniane widoki), można też odwiedzić bazar znajdujący się w mieście. Naprawdę polecam ten hotel, niezapomniane wakacje!! Pokaż »

    2011-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    19dominika87 ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hoteliku mogę go spokojnie polecić osobą które tylko chcą przenocować i umyć się po całodziennym plażowaniu i imprezowaniu na mieście, BARDZO CZYSTO, FAJNA OBSŁUGA,DOBRE JEDZONKO, BLISKO DO PLAŻY I MIASTA!!! polecam przede wszystkim młodym ludziom mało wymagających ale ceniących sobie czystość i bliskość do centrum ,plaży, meczetu, barów:) bardzo miło będę wspominać!!! Pokaż »

    2011-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Margarita R. ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotelik polecił mi znajomy, który był tu dwa lata temu i wrócił zadowolony. Ja też nie zawiodłam się. Nie cierpię dużych hoteli, a ten jak dla mnie był w sam raz: kameralny, w niewielkiej odległości od ruchliwej ulicy (hałas z niej nie dochodzi). Z tego co wiem, to w tym sezonie hotel po raz pierwszy wprowadził opcję ALL INCLUSIVE i muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się takiego full wypasu. Jedzenie było bardzo smaczne, urozmaicone i w ogromnych ilościach. Codziennie i na obiad i na kolację, oprócz mięsa było do wyboru chyba ze 20 różnych sałatek i surówek. Oprócz tego ciasta, owoce (ukochane arbuzy też). Wielkie brawa dla kucharza!!! Obsługa miła, woda w basenie czyściutka. Jedynym mankamentem pobytu, ale raczej dla osób chodzących wcześnie spać była głośna muzyka przy barze (do 24.00). Generalnie oboje z mężem uważamy pobyt w tym hotelu za udany i może w przyszłości zno tu przyjedziemy,. Pokaż »

    2011-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.8

    c101 ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel,przemiła,sympatyczna i wesoła obsługa.śniadanka troche monotonne ale smaczne za to kolacja...full wypas.pycha!!!plża bliziutko,sympatyczna obsługa w barku na plaży nr.9. urocze chłopaki.Jestem zauroczona mijscem ,widokami i ludzmi.Wracam tam za rok,polecam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    Safona1234 ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Delikatnie mówiąc - nie jestem zadowolona. Hotel podupadł od ostatniego roku (zmarł poprzedni właścicie) więc opinie sprzed 2009 są mocno nieaktualne. Teraz jest skromnie , brudno i nieciekawie. Brudne pokoje , niezmieniana pościel , kiepskie jedzenie , brak atrakcji, palarnia na terenie restauracji, brudna pobliska plaża. Pokaż »

    2010-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.4

    Sezamek ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel*** , skromny , brudny , monotonne średniej jakości wyżywienie , stołówka zapełniona palaczami - smród papierosów obrzydza spożywanie posiłków. Plaża pobliska - jak wyżej. Brudna , usłana petami i papierami. W hotelu jedna winda wiecznie zepsuta , pokoje sprzątane sporadycznie , ręczniki wymieniane co 3 dni. Pokaż »

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny