Hotel Arsi Alanya ***

Ocena hotelu (24 opinii)

4.8
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.0
    • Basen 3.9
    • Udogodnienia dla dzieci 2.9
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 2.7
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    peckurek ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotelik czyściutki obsługa super, a na marginesie wrócę tam nie raz. W tym roku też miałam tam jechać ale miałam tragiczny wypadek w rodzinie i nie mogłam jechać , ale w przyszłym roku do Arsi na pewno wrócę.

    2010-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.1

    Izabela ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Urlop udany w 100%. Hotel bardzo fajny, miła obsługa, czysto, jedzenie dobre. Pokoje ładne, codziennie sprzątane. Hotel oddalony od głównej ulicy (ruchliwej) około 15 - 20 metrów więc jest troszkę spokojniej. Do plaży bardzo blisko. Polecam ten hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.8

    niusi sloneczko ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak na hotel trzy gwiazdkowy uwazam ze bardzo dobrze oddaje wymagajace standardy.Z czystoscia sumienia moge polecic innym owy hotel na wypoczynek.

    2009-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.7

    jola ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam,gdyż obsługa jest przemiła, wesoła i uczciwa. jedzenie wystarczające,pokoje czyste.super!!!!życzyłabym sobie aby Polacy mogli choć trochę porównać się do narodu tureckiego.Nie prawdą jest co się mówi o tych ludziach,być może ,,niemieccy turcy są fee,ale na mieszkańców Alanyi nie dam sobie nic złego powiedzieć.Moi znajomi równiez Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2009-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    rav mil ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W pionie 102, 202 ... 502 pachniało kuchnią z wentylacji. Poza tym nie mamy ŻADNYCH zastrzeżeń. Wszystko dobrze.

    2009-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Ela ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie ma sie do czego przyczepić....byłam mile zaskoczona...jeśli ktoś chce mieć naprawde dobre warunki za niewielka cene(1.750 zł w sierpniu 2007 r.) ,nastawiony jest na zwiedzanie,aktywne spedzanie czasu,atrakcje miasta,zycie nocne to polecam ten hotel!! Pokoj ktory ja mialam byl czysty,duzy,widny i mial sliczne widoki,bo byl na samej gorze na rogu...nawet meczetu nie było słychac!!zabierajcie ze soba srubokrety,jak chcecie miec samodzielnie regulowana temperature,bo pilot jest przyczepiony do sciany;) Jeśli chodzi o jedzenie to naprawde było smaczne i mozna sie najeść...godziny dobre jak ktoś chce zwiedzać-śniadanie zaczyna sie dość wcześnie,a obiado-kolacja dość póżno. Jesli chodzi o karaluchy i inne "niespodzianki" to żadnych nie spotkalam;) Dość blisko centrum...ale nie az tak blisko zeby codziennie chodzic na piechote w jedna i druga strone...ale dolmusze jezdza co chwile wiec nie ma problemu;) a w nocy z klubu mozna wrocic taxi-tanie sa... albo na piechote bo wtedy chlodniej jest... co do wycieczek na miejscu...osobiscie polecam zwiedzanie na wlasna reke a nie z zadnego biura,nawet miejscowego...tak jest o wiele ciekawiej i taniej a naprawde bezpiecznie i wygodnie...jest świetna komunikacja... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    Rafał ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel na wypoczynek. Bardzo przytulny, bez dzikich tłumów. Piękny widok na morze lub na wzgórza. Bardzo ładny ogród, z którego wychodzi się wprost na plażę. Na plaży obok hotelu prysznice, to samo przy basenie hotelowym. Pokoje z klimatyzacją ale w wyposażeniu podstawowym, jest też balkon. Lokalizacja bardziej na wypoczynek bierny, ale można wynająć auto, skuter i pojeździć po wyspie. Ogólnie polecam! Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Danuta Gąsior ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel wszystkim,którzy w nocy chcą odpocząć w ciszy bo w Hotelu nie ma dyskotek i głośnej muzyki.Do centrum jest 1km więc chętni mogą udać się dolmusem a wrócić taxi czy na piechotę.Pobyty w tym hotelu nie są drogie a więc to co oferuje ten hotel jest adekwatne do ceny.Bardzo miła rodzinna atmosfera.Skromnie ale sympatycznie i niewiele pokoi a więc nie ma tłoku na posiłkach.Nie spotkałam niezadowolonych osób.Do plaży 80 m. Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Maxiou ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu Arsi byłem w 2004r. Hotel prezentuje b.dobry standard za stosunkowo dobre pieniądze... Zlokalizowany kilkadziesiąt metrów od dość ruchliwego i głośnego bulwaru, niedaleko do plaży (kamienista). W okolicy hotelu znajduje się kilka barów i restauracji, imprezowicze znajdą coś dla siebie w porcie ok 2-2,5 km do którego można dostać się spacerkiem wzdłuż bulwaru, leniwi mogą skorzystać z busika (w 2004r ok 0,5 euro w jedną stronę) albo taxi (ok 3-4 euro). Jedzenia(HB) b.dużo i duży wybór (bufet), jak również smaczne :) obsługa b.miła i sympatyczna. Jeżeli kiedyś wrócę do Alanyi to na pewno będzie to Arsi :) Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    kojote ocenił hotel Arsi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam! Hotel jest super, sami wybralismy go na podstawie opinii z interentu. Szczególnie polecam młodym ludzion nastawionym na zwiedzanie , a nie na siedzenie przy hotelowym basenie. Do plazy 2 minutki.Hotel lezy ooło 20 minut spacerem,a minute jazdy taxi, co jest jego ogromna zaletą, bo jest ciszej i spokojnie, nikt bezposrednio pod oknem nie trabi. Sam spacer do portu bardzo przyjemny, wokół knaji i skepiki. Z Arsiego jest tez rzut beretem do restauracji na wodzie dimcay, mozna tam pojechac wynajetym skuterem (wychodząc z hotelu kieryjemy sie w lewo, potem dojazd prosty). Jedzenie smaczne, swieze, obsługa super. Pokoje sprzątane dokładnie, nic nigdy nie zgineło. hotel jest idealny jao baza wypadowa.Naprawde polecam. Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny