Hotel Sindbad Aquapark Hurghada ****

Sindbad Aquapark

Ocena hotelu (113 opinii)

5.2
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    5.3
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

92% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    lewy ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak na ten standard to rewelacja.Nie ma chyba lepszego z 4 gwiazdkami

    2014-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    ania_xxxx ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu cztery razy i spokojnie mogę go polecić. W restauracjach czyściutko, duży wybór jedzenia (ale codziennie prawie taki sam). Pokoje czyste, codziennie sprzątane, łazienka mogłaby być lepsza (brodzik mały i jeszcze odstający kran, do tego z charakterustyczną dla egipcjan "dokładnością" zainstalowany). Dużo animacji, bardzo przyjemna restauracja na plaży. Dodatkowo hotel położony jest przy promenadzie gdzie można kupić wszystko oraz w odległości ok 1,5km sklep wolnocłowy w którym mozna zrobić zakupy do 48h po przyjeździe. Pokaż »

    2012-10-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    Justyna Mazurkiewicz ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ogolnie ok w pokojach srednio czysto zaniedbane troche,komarow bardzo duzo gryzly ze szok i nie dziala na nich nic na scianach rzeznia.Obsluga bardzo mila ,atrakcji duzo zjezdzalni, animacje srednie,super .ogolnie polecam wlasnie wrocilismy z rodzinka dwa tyg jest ok bo naprawde hotel zjezdzalnie ma super Pokaż »

    2012-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.8

    kenez3 ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam - ogólna ocena dostateczna. Rekomendacje tego hotelu uzależnił bym od ceny oferowanej wycieczki. Jeżeli waszym zdaniem jest niska i okazyjna to śmiało jechać. Jeżeli płacicie dużo i wydaje się, że otrzymacie 4**** to niestety to jest pomyłka :) Obiekt: Szczerze byłem zaskoczony po wcześniejszym przeczytaniu samych pozytywnych opinii a po wejściu do pięknego z zewnątrz hotelu w którym już od wejścia śmierdzi nie wiadomo jakimi grzybami :( generalnie ten zapach stęchlizny i czegoś jeszcze cały czas towarzyszył na parterze w holu hotelowym i dolnych pokojach. Tak więc jeżeli przyjechaliście już i bajerują was pokojem na parterze, telewizorem plazmowym (bo tylko na parterze są) wyjściem bezpośrednio z tarasu do basenu, to i tak się nie gódźcie na to! Smród i komary wam żyć nie dadzą! Dodatkowo nie zapomnijcie zajrzeć do łazienki i pod prysznic - jaki kraj taki porządek, środki grzybobójcze nie są tam znane. Pomimo, że ładnie ułożą wam ręczniki w łazience to grzyba na ścianach i w okolicy brodzika boją się dotykać nawet Egipcjanie. Z prysznica lepiej korzystać jak najkrócej a wymagającym odradzam!!! Oczywiście nie wziąłem pokoju na parterze i poprosiłem o prezentacje innych tak wiec po obejrzeniu 2 na parterze i jednego na 2 piętrze wybrałem to wyżej. Tylko dlatego, że wyżej nie śmierdzi a standard ten sam. A jak już wybrałem to boy hotelowy mimo wcześniejszego namawiania mnie na parter dodał, że tu lepiej bo mniej komarów. :) Z komarami też sobie nie myślcie, że zamkniecie okna i ich nie będzie ::p Też to zbagatelizowałem a okazało się, że komarów nie ma na zewnątrz! Ani jednego nie spotkałem poza hotelem! Generalnie żyją w hotelu a zwłaszcza w systemie wentylacyjnym i klimatyzacji. A już najwięcej jest ich w wentylacji łazienkowej. Tak więc nawet jak wybijecie wszystkie komary i pójdziecie spać to w nocy i tak wpadną nowe. Jedzenie: Bardzo dużo i tyle dobrego mogę powiedzieć, że głodni nie będziecie ale smakowite są tylko desery. Cała reszta to po prostu masówka Pokaż »

    2012-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.0

    Izabela ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jak najbardziej w porządku. Byłam z rodziną. Świetny pobyt, ale za krótki, bo na tydzień. :( Obsługa świetna. Cudowne miejsce. Jeżeli ktoś się wybiera to niech weźmie preparat na komary! W pokoju było mnóstwo komarów! To był chyba jedyny minus. Pokoje przyzwoite z balkonem. Reszta była super. Plaża kawałeczek od hotelu. Można się pośmiać, odpocząć. Bardzo atrakcyjne miejsce. Polecam biuro Exim Tours i ten hotel. Miłego wypoczynku! Pokaż »

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    mswit1 ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To przyjemny i atrakcyjny kompleks hotelowy. I choć upływający czas pozostawił już wyraźne ślady na samym hotelu, wyposażeniu i, zjeżdżalniach, to z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Aby pozytywnie nastawić siebie i gospodarzy można w paszporcie zostawić jakiś datek-to biedny kraj i ludziom jest ciężko. Pokój dostaliśmy na ostatnim piętrze z pięknym widokiem na aqua park i okolicę Jedzenie trochę słabo urozmaicone ale rekompensuje to możliwość wyboru restauracji w wielu miejscach hoteli oraz miła i sprawna obsługa. Napoje i alkohole bez ograniczeń i smaczne, tyle że przy basenach i plaży podawane w grubych i czasem niedomytych plastikach. Pokoje sprzątane codziennie ale przydałoby się już przynajmniej malowanie. W każdym pokoju balkon i sprawna klima. Zdarzały się krótkotrwałe awarie w dostawie prądu oraz w działaniu wind. Ciekawe zjeżdżalnie dają radość nie tylko tylko dzieciom :) Po drugiej stronie ulicy przy Sindbad Beach fajna, żwirkowa plaża (nie potrzeba obuwia ochronnego) Ogólnie rzecz ujmując moja rodzinka wyjazd zaliczyła do całkiem udanych... no i o to przecież chodzi :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Beata ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Śmiało mogę polecić ten hotel. Właśnie wróciliśmy całą rodzinką 29 czerwca. Dzieci w wieku 5 i 7 lat. Aqua Park niesamowity! Jedzenie pyszne, obsługa jak najbardziej ok. Bardzo obfite i różnorodne posiłki. Polecam wycieczkę jachtem na plażę Paradise wraz z trzykrotnym nurkowaniem. Wrażenia nie do opisania!!!! Hotel czysty, przyjemny jak najbardziej dla rodzin z dziećmi. Jeden minus to zbyt krótkie godziny otwarcia: Aqua Park tylko do 17.00 a baseny przy Hotelu do 18.00 Pokaż »

    2012-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    karolinaty55 ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Własnie wrócilismy 31 maja 2012;-)Jezdzimy z dziecmi 3-4 razy do roku i przewaznie do innych krajow ale zdecydowalismy sie na Egipt i na ten hotel za namowa Pani z biura-co bylo rewelacyjnym wyborem;-)Hotel dla dzieci rewelacyjny baseny,zjezdzalnie a jedzenie w 6 lub nawet 8 Restauracjach rewlacyjne(Restauracje Grecka ,włoska, Owocow morza, Libanska a nwet Chinska).jedyny minus to niezbyt dzialajacy tv i malutki prysznic w ktorym maz z ledwoscia sie miescil-przy otwartych drzwiczkach...(co prawda nie jest maluszkiem ma 186cm i jest dosc ,,napakowany,,)ale i tak prysznic strasznie malutki;-) ale hotel polecam w 100% rewelacja obok pasaz ze sklepikami-polecam Centrum Handlowe z Kleopatrom przy Aqua parku z cenami ustalonami i b.niskimi-nie trzeba sie targowac...Polozenie jedzenie hotel aqua park rewelacja!a prosze mi wierzyc jestesmy baaaardzo wybredni a tu bylo super;-) Pokaż »

    2012-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.8

    lrad023 ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wysokiej klasy 4+*, wyjazd super, jedzenie bardzo dobre i dużo każdy coś znajdzie dla siebie, aqua park-bajka i dla dzieci i dla dorosłych, duży wybór restauracji aż 11, obsługa miła, wycieczki ok, plaża obszerna i bardzo ładna. Hotel godny polecenia, chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    taja38 ocenił hotel Sindbad Aquapark

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel piękny, czysty, zabdany, jedyny minus monotonne jedzenie, animacje średnie. Polecam rodziną z dziećmi.

    2012-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny