Hotel Aqua Fun Hurghada ***

Aqua Fun

Ocena hotelu (48 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.6

    duuchu ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel w remoncie, choć w ofertach tego nie piszą. W All Inclusive nie wchodzi piwo i wino - za to trzeba płacić. Nie działała klimatyzacja w pokoju, brak pilota od tv. Zero animacji i rozrywek w hotelu. Jedzenie monotonne i niesmaczne. Dwa razy po hotelowej kolacji musiałem iść się najeść do Burger Kinga na przeciw hotelu. Goście to głównie Rosjanie i Egipcjanie. Podczas mojego pobytu byłem jedynym Polakiem. Odradzam Pokaż »

    2014-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    tadeusz55 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    hotel na poziomie polskiego schroniska,brudno, śmierdzi fekaliami, polski sanepid zamknąłby od razu taką placówkę, robale,karaluchy, brudno na kuchni, TV stare,popsute i niczego nie nadaje, arabowie tam pracujący to łapówkowicze, pokoje nędzne jak na trzy gwaizdki, łazienki-strach wejść tak brudne. To jest opinia wszystkich gości,którzy w tym czasie byli zemną, Z Polski,Rosji,Czech,Serbii i Słowacji. Po prostu nędza! Pokaż »

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    meg123 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    A więc : Pokoje : jedna część hotelu jest po remoncie (lewa część od plaży), prawa zdecydowanie nadaje się do remontu. My dostaliśmy elegancki pokój, wszystkie są z balkonami lub tarasem, my akurat mieliśymy piękny widok na morze i basen. Radzę nie dawać w recepcji przed dostaniem pokoju więcej niż 1 dolar ! bo potem i tak tzreba dać w łapę żeby dali lepszy pokój Morze : dosyć spora rafa przy hotelu warto zabrać sprzęt do nurkowania Leżaki: starczają dla każdego, ale przed śniadaniem dobrze jest rzucić ręczniki na leżak, żeny mieć dosyć dobre miejsce, ponieważ na plaży szybko się kończą miejsca :D Basen : czyszczony jednka jest piasek na dnie, ale to przez turystów którzy nie wiedzą że istnieją prysznice jak wychodzi się z plaży. Widzą kable od lamp ale Pan z obsługi mówi, że przecież nie powinnam się bać bo światła włączane są o 18 a potem nie można się kąpać Bar : Są dwa bary, przy plaży dają paskudne picie czyt. cola, fanta, sprite !! Radzę nie pić wogóle wody ponieważ jest z kranu :) Restauracja : sprawdza się przysłowie : kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi... Obsługa : generalnie wszystko ok, tyłek ratujezawsze taki dosyć młody egipcjanin z wąsikiem (nosi walizki gościom) w czerwonej koszulce, mówi trochę po polsku. Ogólnie coś załatwić to masakra... Plaża : kamienista, buty do wody przydają się do nurkowania :) Jedzenie : Każdy znajdzie coś dla siebie, ale bez rewelacji. Makarony i ryż głównie przeważają. Wycieczki : Kair zdecydowanie tak. Jedzie się tam 6 h, ale Egipt bez piramid to nie Egipt. Ale warto zabrać ze sobą długie spodnie i bluzę bo jest meeega zimno w autokarze przez klime. Potem można sie przebrać :P Czytsość : Syf ogólnie. Niby sprzątają a dalej jest bałagan w pokojach. Ręczniki są wymieniane systametycznie Animacje : Gdyby nie koks-animator byloby nudno :P Hotel ma też własną dyskotekę co jest dużym plusem :P Ogólnie mogłoby być lepiej Podsumowanie : hotel dla malo wymagających i mających stalowe nerwy :)) My jesteśmy zadowoleni Pokaż »

    2012-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    LJOZWIAK ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Aqua Fun w Hurghadzie. Data pobytu 27.07.2012 do 10.08.2012. Wielkość – Kameralny. Lokalizacja – Idealna. Plaża i Basen Rewelacja. Piwo z Butelki  Obsługa się dopiero uczy, a prace przy budynku trwają. Większość problemów skutecznie rozwiązywał „wąsaty kierownik”. Trochę nie rozumieliśmy Polaków którzy wymagali od tego skromnego, taniego, na razie 3 gwiazdkowego hotelu luksusów jak w 7 gwiazdkowych. Polecam go dla osób którzy bywali już w Egipcie. //Monotonne jedzenie, problemy z elektrycznością, mało animacji za dużo animacji, ciepła woda w morzu, słońce za mocne takie wydarzenia tyczą się wszystkich hoteli w Egipcie i nie da się dla każdego podpasować // Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.3

    Piotr_1111 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w mojej ocenie podupadły, kiepsko zarządzany, ogólnie mieliśmy popsuty pobyt. Pierwszy pokój w jakim nas zakwaterowano przypominał jakiś dwugwiazdkowy motel, totalna ruina. Doprosiliśmy się o wyremontowany, ale musieliśmy dopłacić jakieś 30Euro. Termostat w nowym pokoju był i tak popsuty i klima chodziła w trybie on/off. W nocy remonty przy użyciu elektronarzędzi, hałasy i smród farb. Totalna porażka. Musieliśmy zrobić chyba trzy awantury. Obsługa miła, ale to tylko pozory, jest mozolna i leniwa. W stołówce nie jedliśmy w ogóle. Jedynie na śniadanie kawałek ciasta. W stołówce śmierdziało jak paszą w chlewie. Jedzenie podobne. Jakieś papki. Surowe buraki bez przypraw, absolutnia ochyda, niejadalne. Kawa na śniadanie zimna, jakiś Arab siedzi i wsypuje łyżeczkę kawy chyba na cały dzbanek. Podsumowując nie jedliśmy tam, wyspać to też się nie wyspaliśmy, a przyjechaliśmy na nurkowania, więc ogólnie pobyt klapa i zepsute nerwy. Pokaż »

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.7

    annab37 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    nie polecam hotel brudny sprzatacze prawie nie sprzataja coraz gorzej

    2012-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.1

    RASZACH ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    nie rozumiem tych którzy tak wychwalaja ten syf!!! chyba ze na codzień zyją w brudzie i jedzą monotonnie to samo!! hotel jest straszny brudny ubikacje obsrane przy basenie umywalki równiez więcej pracowników niz turystów i nic tam nie robią tylko jeden wyręcza sie drugim posiłki monotonne i niesmaczne stołówka ..brudna talerze brudne jedna łyzeczka do pomieszania kawy dla wszystkich picie w malenkich plastikowych kubeczkach gdzie są maczane palce nalewającego...okropnosc ...nie polecam nikomu bo to strata kasy i zemsta gwarantowana!!! omijajcie ten syf szerokim łukiem a ci którzy tak go wychwalają to chyba nigdy nie bywali w nawet przeciętnych hotelach. masakra Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.8

    agmp ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    nie polecam,remont,brud i hałas,obsługa hotelowa poza recepcją nieuprzejma, barmani zdarzają sie pod wpływem alkoholu,zero pojęcia o all inclusive,jedzenie monotonne z próbami wydzielania,hitem pobytu było mycie kubeczków jednorazowych, w restauracji mała ilość naczyń i do tego niedomyte. Jednym plusem była ekipa Animatione. Pokaż »

    2012-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.6

    duuchu ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Moja trzecia wizyta w tym hotelu. Z roku na rok coraz gorzej. Obecnie hotel w remoncie, przez co krząta się po hotelu mnóstwo robotników, od rana do zmierzchu hałas maszyn pracujących, spora część pokojów również w remoncie przez co jest mniej gości. Animatorzy - co by tu napisać. Tak jakby ich nie było. Znaczy są, ale oprócz beznadziejnych wieczornych występów, które trwają ok. 30-40 min, nie potrafią w żaden sposób już nie mówię o zabawianiu gości, ale nawet nawiązać jakiegokolwiek kontaktu. Ani razu prze 7 dni nie usłyszałem "hi" czy "good morning". Tutaj przeciwieństwem jest obsługa, która od pierwszego dnia łapie fajny kontakt z gośćmi. na temat jedzenia dużo się nie rozpiszę: dobrze, że w okolicy są restauracje, bo albo chodziłbym głodny, albo zemdlony codziennie jedząc to samo. Dla lubiących alk. przypominam o wzięciu ze sobą szklanki, w hotelu wszystko pije się z plastiku. W razie jakichkolwiek pytań, chętnie odpowiem. Pokaż »

    2012-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 3.1

    zgooras ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel przywital nas brakiem obiadu w dniu przylotu. Znelezlismy sie w hotelu o 15:30, obiady wydawane sa do 15:00, poinformowano nas ze juz nie ma i na plazy jest bar. W barze smutny pan poinformowal mnie o ofercie baru, wszystko jest platne /procz napojow/, zakupilem hamburgera, ktory nota bene nie nadawal sie do jezdzenia ale zjadlem, z powodu wielkiego glodu. Koszt 10pln. jak poprosilem dwa piwa /dla mnie i dla kumpla/ to powiedzial ze jak wypije pierwsze to zebym przyszedl po drugie. Plaza nie jest plażą. Przed hotelem zaparkowane są trzy łodzie nurkowe, w hotelu na lewo zaparkowana kolejna, a cumy krzyzuja sie na szerokosci hotelowej plazy. Nie da sie cieszyc lazurem w takich warunkach. Jedzenie przez okragly tydzien bylo dokladnie to samo /moge wyrecytowac/, do tego stopnia slabe, ze od trzeciego dnia przestalisamy sie tam zywic. Np. mieso bylo zimne, piwo wygazowane i cieple, a pieczywo suche. Nie ukrywam, ze sie w siodmy dzien postarali, bo kolacja byla wysmienita - baranina, jagnie, mnostwo sosow, tahina sie znalazla, no, bylo w czym wybierac. W ostatni dzien serwis sprzatajacy, mimo zawieszki na klamce, wpakowal mi sie do pokoju i zaczal sprzatac. Bez jaj! W klimatyzacji byl taki syf, ze odwazylem sie ja wlaczyc tylko raz na poczatku, pozniej wolalem spac bez poscieli i jakos przezylem. W przeddzien wylotu uregulowalem rachunek /za obrzydliwego hamburgera/, nazajutrz przed wylogowaniem z hotelu recepcjonista oznajmil mnie ze z lodowki zniklo piwo i trzeba zaplacic, co bylo nieprawda. Temu samemu szmaciarzowi wreczylem 10 euro zaraz po pojawieniu sie w pierwszy dzien w hotelu, teraz kazal zaplacic za piwo i to w ich walucie - efekt byl taki, ze czekal na nas autobus a my biegalismy za bankomatem zeby wyplacic egipskie funty. Szkoda tez, ze nikt nie powiedzial, ze z balkonu od 7 rano bede mial podglad na budowe hotelu vis a vis, co zapewnialo regularna pobudke co dzien. Pokaż »

    2011-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny